Sonrasında ise fotoğrafın tam tersi oluyor. Erkek kaybettiği ilişkinin kıymetini daha sonra anlıyo aaa bir bakıyo yanlızlık sarmış her yerini ama son pişmanlık fayda etmiyo hiç kolay değil ayrılık ilişki devam ederken atıp tutuyosun eyvallah da zaman geçtikten sonra hiçte öyle göründüğü gibi olmuyor maalesef. Bu hatayı ben yaptım ayrılana kadar afedersiniz kıçımı yırttım sonra oh felan dedim ilk 1 hafta sonrasın da pişmanlık ve ben ne yaptım duygusu hayat hatalarla dolu maalesef çok iyi düşünmek lazım bir ilişki hiç kolay olmuyo ama çok kolay bitiyo :)
Aynı durumu bende yaşadım aradan bir yıldan fazla vakitte geçti ama hala unutmuş değilim hatıralar hatıralar ve hatıralar... Kızların her zaman alternatifleri var ilk bir hafta üzülsünler sonra keyfine bakıyorlar nasıl olsa kimi isterse onları alıyorlar
@Mor_salkım46 aynen öyle kardeşim ama bizde de suç var atıp tutması kolay oluyo ama sonunda üzülen biz oluyoruz. Kızlar bulur tâbi yanlış anlamasın kadın üyeler de iki cilve yapsa zaten millet aç ağzı düşüyo yapacak bişey yok güzel hatıralar kalsın hiç değilse ama bizde de suç kıymet bilmiyoruz en başta elden gidince de vay ben ne yaptım
Elbette hata yaptıktan sonra her şeyin farkına varıyoruz nasıl olsa bu kız benim ne istersem yapar sonuna kadar da beni sever kafasında oluyoruz ama çok yanlış düşüncedeydik hepsi birer tecrübe oldu bizim için bari neyi kazandık neyi kaybettik sonradan çok iyi görüyoruz tek kârımız kötü de olsa tecrübe sahibi olmamız
@Mor_salkım46 aynen öyle tek kâr tecrübe ama acı bir tecrübe oldu ben ayrılalı 3 ay olucak günden güne unuturum diyordum ama içimi daha da sıkıntı acı özlem pişmanlık kapladı hayırlısı olsun inşallah herşeyde bir hayır vardır :)
Kardeşim dediğim gibi benimki 1 yıldan fazla oldu ara sıra aklıma gelir başka da yok nasıl yavaş yavaş unuttun dersen kendisi üniversitede ve bu zamanda ki üniversiteli kızları bilirsin çok az düzgün üniversiteli kız olur zaten kendisi de oyle takılıyor erkeklerle bunları hatırlaya hatırlaya acı çekerek unuttum ama tam unutmuş değilim herhalde anı olarak kalacak
@Mor_salkım46 herşeyin hayırlısı diyelim zor ya ilişki kurmak zor ayrılmak daha da zor ama isyan etmiyorum belki devam etseydik herşey daha kötü olucaktı nasip
Flortken ayrilanlar yeni flortlere yelken actigi icin uzulme olmaz. Sevdigini sanarak kendini aldatanlar uzulur. Cunku sevgili denen kisi ayrilmaz asla.
Erkeklerin yalnız kalamama gibi bir durumu var yeni birilerini bulmaya meyillidirler boş gezmezler ne zaman kadın toparlanır hayatına bakar adam geri dönmeye kalkar umduğunu bulamadığı için sonra kadınlar bizi unuttu hani çok seviyodu muhabbeti yaparlar
Bu biraz da erkeğin karakteri ile alâkalı. Hani gamsız kedersiz, dünya yansa umurunda olmayan tipler icin hiç bir sorun yok ama duygusal erkekler dışardan iyiymiş gibi gozükse de içi parçalanır.
En İyi Cevaplar