Pişman olmamak için ayrılık kararı alamıyorum

6 yıllık ilişki, ben 25, kız 26.. Yılda 1 kere görüşebilyioruz. zamanında yaptık bir eşeklik ve cinsel ilişkiye girdik.. Nerden ettim Allah benim cezamı verdi zaten..

6 yıldır kıza sadık kalıcam diye ömrüm gitti. Yazdan yaza görüşüyoruz.. Evlenmeyi planlıyoruz ama son zamanlarda kavga da etmeye başladık biraz ben ilgisizim diye. Çünkü heyecanım kalmadı artık ilişkide. Bezginlik oldu..

Zaten 1 yıldır görmüyorum sevgilim yok gibi hissediyorum artık. Başka kızlara ilgi duyabiliyorum.. Resmen abaza olduk. Komşu kızına bile bakmak için takla atıyorum balkonda.. Öyle bir duruma geldim ki karşı komşunun kızı süslenmiş markete gidiyor onu görünce böyle bir heyecanlandım. Başka kızlardan hoşlanabiliyorum artık.. Kız arkadaşım beni heyecanlandırmıyor artık..

Ama ayrılmayı da yapamıyorum çünkü kızın ilk ilişkisi sayılırım, 6 yıl geçti, ee cinsel ilişki, beni de çok seviyor ve bana çok sadık benim gibi, şimdiye kadar hiç düşünmedim mesela beni aldattı mı diye o kadar çok güveniyorum... Böyle bir kızla herkes evlenmek ister.. Benim okul yeni bitti evlenmek vs. 2-3 yıl geçecek.. Zaten görüşemediğimiz için vs. depresyona giriyor ilaç kullanıyor.

Gözümü kapatıp ayrılayım diyorum ikimiz için de en hayırlısı bu diye belki çünkü kız evlenene kadar 30 olacak sanırım... Ama ah almaktan korkuyorum.. Zaten benim gibi dini bütün bir kişi nasıl böyle bir hata yaptı anlayamıyorum. Gençliğin verdiği şey işte :((

Gidip hocaya bile danışmışlığım var. O kesnlikle ayrılma artık yol yok demişti. Ayrılırsan ah alırsın daha da mutlu olamazsın dedi.. Bir akıl verin bana
Güncellemeler
+1 yıl
Kız 2 yıl önce böyle gitmiyor, soğudum diye 1 gün içinde benden ayrılmıştı. Yalvardm ama kestirip attı.. Sonra 3 ay sonra benim zorumla geri döndü.. Boşluğa düştüğünü söylmişti..
Pişman olmamak için ayrılık kararı alamıyorum