Yaptıklarını hazmedemiyorum, hiç mi sevmemiş beni? Ne yapabilirim, bir akıl verin!

2 sene den sonra kız arkadaşım benden ayrıldı 4 sonra biriyle başladı . Ki ben bunu 1 ay sonra öğrendim benimle konusuyodu barışırız sanıyodum ama bi gün faceyi açtım fotoğrafları vardı onunla aradım 4 gün sonra başladığını itiraf etti(1 aydır da konusuyolarmış aşk şiirleri falan atıyomuş çocuk) telefonda ağladı seni görmek istiyorum diye. Salak gibi gittim sarıldı bana öptü . Bugün ayrıldığın gün olsa onunla olurmuydun dedim olmazdım dedi ama şimdi sana dönsem hiç affetmeyeceksin beni dedi . İstersen ondan ayrılır arkadaş olarak yanında olurum dedi peki dedim mesaj attı çocuğa eve geldim. Mesaj gelmişti Sen zaten üzülüyorsun oda üzülsün istemedim biz beraberiz sana bidaha yazmıycam diye mesaj attı.

Çok acı çektim aradım sesim gitti konuşuyorum o kadar fenayım yani . ama o gün facesini çaldım ve konuşmalarını okudum aşkımm yarın sana süprizim var seni seviyorumlar . Ben o kadar kötüyken. o konuşmaları abisine göndersem bidaha dışarı bile zor çıkardı ama yapmadım işte. Allahından bulsun dedim .

1 ay sonra mesaj attı vicdanım rahat değil kalbimde hep bir yerin olucak falan filan . Şimdimi onlar çok mutlular geziyolar tozuyolar öpüyo onu . ben hala toparlıyamadım her sabah aynı uyanıyorum hazmedemiyorum bunları. Onlar mutlu olabilirlermi haksızlık değilmi bu? ben böyle mutsuzken. Hiç mi sevmemiş beni
Yaptıklarını hazmedemiyorum, hiç mi sevmemiş beni? Ne yapabilirim, bir akıl verin!