Nişanlıyım ailem düğünü uzatmak istiyor nişanlımın ailesi de uzatmamak istiyor ben ailemi nasıl ikna ederim ?

biz 2 yıl flört dönemimiz oldu uzaktayız birbirimizden ve bu uzaklıkta tak etti çünkü gelip gitmeler zor oluyor yalanlar saklanıp gizlenmek vs. nişanlanmak istedik rahat görüşelim diye ailem istemedi yaşım küçük olduğu için zor ikna ettik ama buda yetmedi bize beraber vakit geçirmek işten gelince karşılamak kendi evimin hanımı olmak istiyorum belki zor günlerim olacak belki iyi evilik kolay olmadığını biliyorum ama kendime güveniyorum ve kendi isteğim de bu ama ailemi bir türlü ikna edemiyorum tabi aile ayrılmak zor geliyordur falan ama bizde de arada mesafeler olunca özledikce birbirimize çatıyoruz çat kapı gelemiyorda onunda bir işi var sonuçta kıskançlıklarımız oluyor kavga oluyor bu yüzden de böyle işte ailem bir buçuk sene sonra olsun istiyor en erken ben daha erken olsun istiyorum ama ailem maddi manevi yanaşmıyor herşey dört dötlük istemiyorum olabilenle yetinirim evim var dayalı döşeli zaten öyle işte nasıl ikna ederim güzellikle ?
Nişanlıyım ailem düğünü uzatmak istiyor nişanlımın ailesi de uzatmamak istiyor ben ailemi nasıl ikna ederim ?