Huzurum yok lutfen yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?

yıllar boyunca kullanıldım insanlara karşı güvencem kalmadı en önemlisi aşk meşk sevgi faso fiso inanmıyorum : )huzursuz bir ortamdayım bazı neden lerden dolayı çekiyorum hayatımı bu yaşta mahfettim sosyal bir hayatım yok hapis gibiyim bir bilgisayırım var onun onun dışında bu da olmazsa sıyırrım herhal içim mahşer gibi ama bulundğum ortamda beni ezmelerine hayatıma müdahile etmelerine ses çıkarmıyorum bu hayati yaşamak zorunda dielim yeni bir yol için hazır diyilim evliyim 2 çocuqum var küçük yaşta evlendim hata üstüne hata ayrılsam zaten ortam bozuk heleki dul yani bir deyimle açık kapı asla benim karşıma gerçek sevgisiyle veya art niyetle çıkan bir inşni ayrt edeemm yorumdum doluyum evde huzurum yok kapı önünde bile huzurum yok eşimin eski sevgilisi rahat vermiyor eşim pes para etmez ezer miletin içinde dışarda bağırr çağırr sorumsuz ailem hep yardımcı olur iki çocukla nasıl ayakta durrum babamların kira çocuklarımı alsam yanıma bi dert almasam o ortamda nasıl bırakırım ne yapmalıyım bilemiyorum annem çalsiyo babam iş olunca anca annem çocuklara baksa ben çalssam evin kirasına vede annemleri borcuna anca yeterki annemle babamda ayrı çocukların masfrfi ee biri 3 biri 4 yaşında napçam ben bilemiyorum çekemiyorumda
Güncellemeler
+1 yıl
konuya bırden gırdım ama nereden başlıycagımı bılemedım gercekten bıktım
Güncellemeler
+1 yıl
cocuklarımın esımle bır gelecegı yok esm aldgı parayı eve harcamıyorum ekslıklırnı bıle kavga gurultu ıle karşlıyor takıntılı bır ınsan ,bıktım
Huzurum yok lutfen yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım?