Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?

27 yaşındayım 2.5 aydır konuştuğum biri var görücü tarzı tanıştık oda 27 yaşında ben ilçede yaşıyorum o şehir merkezinde oturuyor ayda 1 veya 2 kez anca görüşebiliyoruz oto elektrik tamircisi toplamda 6 kez buluştuk 4. buluşmada elini tutabilir miyim dedi izin vermedim çünkü ondan henüz hoşlanmıyorum daha beni yemeğe veya kahvaltıya götürmedi şimdiye kadar hep çay kahve içtim bir kez pasta yedim sırf sade kahve seviyorum diye her kafeye gittiğimizde sade nescafe alabilir miyiz diyor ardından çay içer misin diye soruyor birinde menüyü alabilirsiniz dedi hatta kafede ki kız bunu ezberlemiş menüye gerek var mı dedi geçen hafta doğum günümdü yanımda değildi sadece doğum günün kutlu olsun dedi bayramda buluştuk kafede 1 dilim pastaya mum dikip kutlayabilirdi gitmiş sosyete çarşısından çakma zara çanta almış kız kardeşinin aldığı bluzun hediye paketinin içine onuda koymuş bir kere arabanın kapısını açmadı bana zaten arabada babasının benim üniden arkadaşlarım bugün bana papatya buketi ve hediye gönderdi bütün durumlarımı beğenen çocuk o paylaştığım hediyelerin durumunu beğenmemiş konusunu da açmadı bizim eve annesi ve teyzesiyle gelip bi defa oturdular hep evde oturalım istiyor ben daha gelip gitmeler erken diyorum anlamıyor bizimde görenler oldu apartmanın önünde şimdi ben bununla konuşmayı kessem ben kötü olurum telefonla konuşurken annesigil gelince ara sıra kapatıyor ben seni ariyacam diyor ne yapmalıyım bunlar normal mi sizce arkamda dağ olacak birini ararken karşıma bu çıktı
Güncellemeler
1 yıl
Kafede otururken pasta mı waffle mı diye soruyor fark etmez diyorum ben yemeyecegim diyorum diye 1 tane söyledi önümde onu hayvan gibi yedi bana az parça kaldı şunu bari ye dedi bende yiyeceğini yemişsin onuda yeseydin dedim sonra bir parça daha aldım gözümün önünde yerden aldığım sigara paketini geri yere attı
Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olur musunuz?