Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olunnn?

Sevgilimle 3 senedir sevgiliyiz ve aynı yerde çalışıyoruz. Cok zıttız resmen toksik ilişki ama asla da kopmuyoruz birbirimizi seviyoruz ve onca ayrılığa son olarak bir daha asla ayrılık kelimesi geçirmek yok demiştil. Benim anne ve babam ayrı kısaca sorunlu bir ailem var. Onunda arabası biraz arızalı 2 aydır ilk defa 2 gün önce çalıştırmıştık ve kendiside Bu sıralar grip evde yatmak istiyor hep. Görüntülü konuşurken anne ve babası onları markete götürmesi için sevgilime baskı yapıyordu. “ arabanın nesi var götür bizi” vs. Bu da hasta oldugu için gitmek istemiyordu. Yine annesi böyle konusurken bende yalan söylüyor araba bozuk değil diyip güldüm kendisi de aynı şekilde gülerek sus diye karşılık verdi hep bana. Kapattıktan sonra bana “birdaha benim yerime konusma, yorum yapma, öyle diyemezsin hayırdır, ailemle beni biribirne düşüren birine ne yazıcam, düşüncesiz, senin tek amacın ailemle beni birbirime düşürmekti, senin yüzünden bu lafları duydum” gibi mesajlar atmaya başladı. Bu arada bende karşışıklaız bırakmadım onu. Birbirimize girdik. Sinirimden kudurduğum bir halde heryerden engelledim fotoğraflarımızı kaldırdım. Ve hala hıncımı alamıyorum deliricem. Birde üstüne oda beni engellemiş

Sizce ne yapmalıyım lütfen yardımcı olunnn?