Siz olsanız sevdiginiz icin savasır mısınız?Yoksa pes mi edersiniz?
Onun elinizden akmasına baskasıyla beraber olmasına izin verir misiniz?Ne yapmalı sizce?
Onun elinizden akmasına baskasıyla beraber olmasına izin verir misiniz?Ne yapmalı sizce?
3 ay önce ayrıldık ve gitti gurur yapıp dediğim tek şey "TAMAM." oldu benden ayrıldı bir nedeni vardır ama bilmek istemedim bütün hata bende moduyla gezemezdim en nefret ettiğim şey onu yavaş yavaş kendi içimde bitiriyorum en azından %35 i kaldı :) ayrıldıktan sonra gitsin başkasıyla olsun ama sevgilisini alıp bilerek ya da ortak arkadaşlarımız sayesinde bana yaptıklarını söylemesin daha çok canım yanar :)
Ben genellikle Mevlana'nın sözünü uyguluyorum ; "
Seni Seveni Zehir Olsada Yut , Seni Sevmeyeni Bal Olsada Unut..! "
Aynen öyle !
Onun beni ne kadar sevdiğine ve benim için ne kadar savaştığına bağlı.
Benim için kılını kıpırdatmayan kişi için niye savaşayım?
Herşey sadece duygulardan ibaret olmamalıdır. Gerektiğinde duygularının önüne geçilip akıl yoluyla doğru karar verilmelidir.
Svaş ne demek canımı ortaya koyardım
Cevap
31Cevap
sevdiğim icin değecek biriyse eğer
Konu ne bilmiyorum ama ben elimden geleni yapar savaşırdım ama sevdiğim başkasıyla beraber olursa bu ben izin verdiğim için değil kendi istediği içindir sen istediğini yap eğer o senin onu sevdiğini bile bile başkasıyla birlikte olup senin canını yakıyorsa işe yaramaz..
Oda seviyor diye saçma olaydan ayrıldık diye 1 ay uğraştım başladık. sonra face şifremi istemişti baya küfürlü kızlarlada canımlı konuşuyorum diye 2 gün sonra bitti. canımlı konuşan ben değil kızlardı. sonuç olarak 1 ay uğraştım 2 gün gitti. biten bir ilişki için uğraşmaya değmez. Zaten başlamamış bir ilişki için karşı tarafta hoşlanıyorsa nekadar uğraşabilirsin ki hızlı olur herşey
Arkadaş ben beni terk eden biri için savaştım hatta 2 kere terk eden salağın önde gideniyim hala da savaşıyorum 10 dk öncesine kadar ama bilmiyorum ya içimi bir boşluk kapladı.Ne kadar gurursuz bir insanmışım ben onu farkettim köpek gibi sevmek bu olsa gerek.
Sen onu seviyorsun onun bir başkasıyla olmasını istemiyorsun fakat o da bir başkasını seviyor ve onunla mutlu, sense onun seninle mutlu olmasını istiyorsun fakat bu onun için mümkün değil neden mutlu olduğu bir yer varken yanımda mutsuz edeyim? En güzeli seninle birlikte mutlu olacak birini bulman olmaz mı?
uğraşmam banane kardeşim kim bizim için uğraşıyor eskiden insanları hep düşünürdüm arkadaş çevremi felan baktım bunlar beni salak yerine koyuyor alayınız amk dedim ama böyle daha mutluyum ben sadece kendim için savaşırım artık kimse umrumda değil artık sadece ben varr
Sevdiğim kişide ben seviyorsa evet savaşırım. Ben biraz inatçı ve bağlı bir yapıya sahibim. Kolay kolay vazgeçmem. Ama beni sevmeyen biri için savaşmam...
Ben salağım la harbi :D
Sonuna kadar savaşırım ama beni istemiyorsa link aynen böle olur :DASDAD
Bu karşımdaki kişinin yaklaşımı ile de alakalı. Lakayt bir ahval içerisindeki kişi için ne kadar savaşırsın, ya da savaşsan neye yarar? Gerçekten değerliyse ve önemsiyorsa savaşırım.
asla izin vermem ve pes etmem. ne yapar ne eder sevgilimi tekrar elde ederim. savaşmaksa bunun adı savaşırım. ölmek var dönmek yok. pes etmeyeceğim. onu bunu bilmem ama onu bırakmam
kendisi gitmek isterse gider onun ugrasmam.ama ailesi yakin cevresi onu etkiliyorsa savasirim.hemde cok fena savasirim.
kendıme saygımı kaybedecek dereceye gelmedği sürece tabıkı savaşırım. ama derse ben baskasını sevıyorum hıc ugrasmam herkes yoluna..
başkasını seviyorsa kaybedilmiş bir savaşta boş yere çırpınıyorsun demektir...
uğraşmasına her seven uğraşmalı bence ama bazen öyle durumlar oluyorki uğraşsanda tüm cabaların boşa gidiyor ve elinden kayıp gidiyor.sorunun cevabı evet ne olursa olsun uğraşmalı.
kıskanç biri değilim.giderse kendi istediği için gitmiştir.kılımı kıpırdatmam.
O da beni seviyorsa, dışarıdan gelebilecek her engelle savaşırım, yıkarım.
Ama, karşılıklı değilse; açarım "ben zaten hayatta ne kazandım ki" modunda bir müzik, yollarım sevdiğine.
gideceği varsa gider.başkasına gidecekse kılımı kıpırdatmam.hata yaptığım için ayrılacaksa hatayı düzeltmeye tabi ki çalışırım
Sevdiğim için herşeyi yaparım.Bir çok şeyi yaptım da. Ama tabiki karşıdaki kişi de biraz olsun sana değer vermeli yoksa tek başına sen ne yaparsan yap boşş :)
kendisi istiyorsa ne yapabilirim ki. ama gönlü benden yanaysa zorla evlendiriyorlarsa ozaman elimden geleni yaparım.
Beni sevseydi baskasıyla olmaya tenezzül bile etmezdi.
savaşmak mı sonunda ölüm olsa ne yazar birgün ölmeyecekmiyiz zaten
sevgi iki taraflıdır.
karşılıklı olması gerekiyor
eğer ki karşı taraf elinden kayıp gidiyor diye düşünüyorsan
bırak gitsin...
bırakıp gitmeyen gerçek sevgidir emin ol
sevdiğimde beni seviyorsa her şeyi yapardım.beni sevmeyen için kılımı kıpırdatmam.
o baskasını seçmişse kendi hayatıma bakarım pes etmek değil ama olmayınca olmuyor işte
Dogru adamsa gitmez zaten baskasina ve beni sevdiginden emin olursam sonuna kadar savasirim
rambosu bile oluruz pampaaaa kas boy vücut zeka akıl şekil herşey mevcut :P
evet ama savaşı hep kaybede oluyoruz bu savaş ne zaman biter
kadın olduğunu hissettiririm ihtiyaçlarını karşılayıp elimden geleni yaparım ama başkasına gideni asla tutmam unuturum.
bi yere kadar...sonrasini kendisi bilir..zorla güzelik olmaz :)
onun için uğraş eğer şuan kıymetini bilmiyosa bile birgün illaki anlayacaktır buna emin olabilirsin
İyice sami'ye bağladım ama ne savaşçan bir de ne seviyon öyle insan
hiç bir bok yapmamalı
hiçbşy için savasacak gucum kalmadı
sevdiğim kimi seviyor önemli olan o.
ben sadece inandığım şeyler için savaşırım
Savaşırdım kesinlikle
değecek biri için savaşılır anca !
savaşmam savaşsanda gideceği varsa gider
Savaşırım sonuna kadar
savaştım, kazandım ):
Saçların Parmalık Olmus Gözlerin GARDİYAN.
kesinlikle savaşırım.
Kendi gidiyorsa dur demem .
Tırnağımı bile kesmem.
savaşmadım pes ettım bıraktım ben
beni gerçekten sevdiğine inanıyosam savaşırım :)
karşılık olmayınca savaşma direncin kırılıyor
Pes ederim..
cık.
Kişiye bağlı
hiç bir zaman vazgeçmedım vazgeçmemde.
vala ona deliler gibi sevıyorum ılk defa bı kızı bu kadar sevdim hergün onu 1 kere bıle olsa görnek için evının oraya gıdıyorum karşısına çıktım onu ne kadar çok sevdiğimi onun için herşeyı göze aldığımı syledım ama o bana çok kalp kırıcı bişy yaptı olsun o ne yaparsa yapsın dediğim gibi hiç bir zaman vaz geçmeyeceğim onun için ALLLAH'a dua edıyorum.
Uğraşamam.
Gidecek olan gider.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar