ben savaşmaktan yoruldum artık beni istemeyen bir erkeğin peşinde koşmayacağım peki ya siz savaşır mıydınız?

ben savaşmaktan yoruldum artık beni istemeyen bir erkeğin peşinde koşmayacağım peki ya siz savaşır mıydınız?
İnsan bir şeyler için çabalamadıktan sonra hiçbir şeyin bir anlamı olmadığını elbette düşünürüm, ama çaba göstereceğim aşkta benim için karşılıklı olmalı yani ben duygularımı ifade ederken karşıdaki kişi beni istemiyorsa bana karşı herhangi bir sevgi beslemiyorsa kısacası, sadece benim sevgim benim de sınırlı kalıyorsa böyle bir şey yapmayı tercih etmem.
Çünkü bazen insanın gururu da olmalı insan her şeyden önce kendini sevmeli biz kendimizi sevmedikten sonra başkasından Sevgi beklemek anlamsız ben fedakarlık yapacağım ben o insanı seveceğim o insan için bir şeyler için çaba göstereceğim, ama karşılığında da herhangi bir sevgi veya değer görmüyorsam o sevgi veya değerde kalmanın da bir anlamı olmayacaktır.
Benimle konuşmak istediğini açık açık yazmayan birisiyle konuşmam bile ki bir başka şey için savaşayım. Aşk için savaşacaksam karşı tarafın bir isteği çabası olacak. Ben yine onun 10 katını yaparım ama önce karşılık almam gerek.
Sanmıyorum kimse için savaşmam savaşmam gerekecekse neden aşk, ilişkisi içerinde oluyorum ki.
Katılıyorum artık akıllandım şu anda takıntılı olduğum kişi gelse bile teklif etse bile kabul etmezdim bir kadın değerini bilmeli tamam onun için gururumu kırdın ama bitti
Kendi değerini bil farkına var lütfen 18 yaşındasın üstüne bastıra bastıra söylüyorum bunu belirttiğiniz kişi 40 a merdiven dayamış kimler çıkacak karşına emin ol güzel de kizssin.
Teşekkür ederim canımın içi dediğim gibi artık benim için faydasız bana değer vermeyen bir erkeğin peşinde koşmayacağım
Zaten tıp fakültesini kazanırsam peşinden koşan çok erkek olacak
Rica ederim umarım her şey yolunda gider ve dilediğin gibi bir hayatın olur :) 🌸🙏🌟
Cevap
8Cevap
Beni istemeyen kimsenin peşinden koşmam. sadece karşılıklı aşk için mücadele ederim.. beni seven kadın için.
İşte ben bunu geç anladım ama anladım
Olcak gibiyse savaşırım sadece. Olmayacaksa ve beni istemeyen biriyse savaşmam boşuna zaman kaybı.
@birperikizii katılıyorum akıllandım artık
Olocak bisey için ömrüm boyu savaşırım ama olmicak veya beni istemeyen biri için kılımı bile kıpırdatmam
İşte ben bunu geç anladım ama anladım
Yaşım profilde
Bana birisi benden uzak dur ya da bitti gibi bir şey sesimi 9.15 kuralı uygulanır netttir.
Geçti benden artk.
Kimse için kılımı bile kıpırdatmam, olursa olur olmazsa yol alır
Savaşmam hiçbiri haketmez çünkü
Kimse için savaşmam, niye savaşayım?
Ben savaştım ama öldüm.
Olmayacak bişeyin peşinde niye koşalim
Savaşmaya değer bir kadın kaldımı bu zamanda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?