Annem beni rahat bıraksın istiyorum, nasıl yaparım bunu?

arkadaşlar benim bir sevgilim var 6 yıldır çıkıyoruz evlenmek istiyoruz. daha isteme olmadı ama annem duymuş bizim konuştuğumuzu iki de bir bana baskı yapıyor onunla olmaz diye ben ise sevgilimi çok seviyorum onunla mutlu olacağıma eminim zaten başkasıyla yapamam. benim her kötü günümde yanımda her konuda arkamda durdu ondan her konuda destek alıyorum ama annem istemiyor sen üniverste okuyorsun o okumuyor diye sorun ediyor. bi de ailesini istemiyor annem

ama annemle de çok sorun yaşamıştım babamın vefatinden iki yıl sonra bana her türlü hakareti yapdi seni istemiyorum git ne halin varsa gör dedi.

biz şu an almanya'dayız kendisi türkiye temelli gitmek için yaptı beni ayak bağı olarak görüyordu üniversite okuyacaksan defol git üniversitenin ordan ev tut ne halin varsa gör dedi bana. ben anneme her türlü paramı da verdim arkadaşlarım bir dondurma yemeği giderdi bende evde otururdum onu bunu bahane ederdim gitmezdim çünkü annem bende para bırakmadığı için daha da ver diyordu hepsini verdiğim halde bu sefer de hakaret ediyordu vermiyorum diye ( almanya'da çocuk parası falan veriyorlar o şekilde geçiyordu para alime tabi bunu da annem bırakmıyordu bende).

çok kötü günler geçirdim sağolsun sevgilim yardım etti onun desteğiyle bu günleri atlattım şu an durumum iyi ayrı evim var annemle hiç bir bağlantım yok bayadır küstük de yeni barıştım bir kaç ay oluyor. bana öncekiler unut diyo bende senin yapdıklarını hiç bir zaman unutmiycam annem olduğun için konuşuyorum dedim.

bu kadar olaydan sonra bir de evlenceğim kişiye karışıyor baskı yapıyor sizce annemi nasıl üzebilirim kendimden sevgilimi hiç bırakmaya niyetim yok babam vefat ettikten sonra hep arkamdaydı hep destek verdi o benim canım her şeyim onun yaptiğini kimse yapmazdı. annemden görmediğimi ondan gördüm, babam hayatta olduğu zaman da babam destek çıkmıştı. annem yanımızda bile değil, hep türkiye'deydi.

sorum annemi kendimden nasıl üzebilirim bana baskı yapmasını istemiyorum benim üstüme de gelmesin onun benim üstümde hiç bir hakkı yok diye görüyorum öyle doğrurup çocuğu bırakıp gitmekle anne olunmuyor gidip kendisiyle açık açık konuşamıyorum da çünkü sevgilimle okulumun bitmesini bekliyoruz o zamana kadar konunun dallanıp budaklanmasını istemiyoruz ama annem de beni rahat bıraksın nasıl yaparım bunu
Annem beni rahat bıraksın istiyorum, nasıl yaparım bunu?