Annemden nasıl uzaklaşabilirim?

Her gün sinir krizi geçiriyorum. Benim mutsuz olmam için elinden geleni yapıyor.

Hatalarımı yüzüme vuruyor sürekli.

Yakın zamanda babamı kanserden kaybettim. O süreçte benden başka kimse babamla ilgilenmedi. İşten izin alıp günlerce başında kaldım en iyi doktorlara götürdüm. O süreçte psikolojim bozuldu. Babam sık sık öfkeleniyordu ben de üzülüyordum çok kötü bir dönemdi. O zaman keşke ölse böyle yapacağına demiştim Bi ara benimle çok uğraştı çünkü babam.

Bugün durup dururken annem sen öyle demiştin sen öyle dedin 1 dedi ses etmedim 2 dedi 3 dedi delirdim sonra bas bas bağırıp ağzıma geleni söyledim.

Sadece bu da değil sürekli benim eksiklerimi bulup yüzüme vuruyor.

Aciz zavallı bir kadın. Sürekli anneler başımızın tacı vs vs. deniliyor ama bazıları gerçekten çok zavallı gerçekten tek vasıfları karınlarında taşımış olmaları.

Ben yıprandım bu süreçte burnumdan da getirdi. Sürekli de beddua edip duruyor iyice sinirlendirmek için.

Yani lanet gibi bişey zerre saygı haketmiyor gözümde sürekli bağırtıyor sinirlendiriyor laf sokuyor iğneliyor fiziksel özelliklerimden vuruyor.

Bu kadına nasıl saygı duyulur söyler misiniz sürekli beni aşağı çekmeye çalışıyor nefret ediyorum.

Annemden nasıl uzaklaşabilirim?