Erkekler neden "kendine dikkat et" der?

Görüştüğüm biri vardı, iyi biriydi ve henüz yeni tanışmıştık..Ben biraz ilgi alaka istiyordum yoğun bir işi vardı ve bana hiç mesaj atmadı buna karşılık bende trip attım..Ki bir gün öncesinde birlikteydik..olmayacaksa bitsin falan dedim salakça..ki öncesinde de böyle şeyler dediğimde alttan alırdı ama dün biraz trip atayım derken hakkımızda böyle hayırlı olacaksa görüşmeyelim dedim..

Saat 6 da işten çıkıyordu ve saat 6 da attım çıktığını düşündüğüm için mesaj gelmedi..bnde yazdım..bu sefer olmaz böyle bn bunu alttan alamam dedi..ve dün gece hiç mesajlaşmadık bu sabah günaydın dedim yaptığım hatanın farkına vardım ve özür diledim bu konuyu çözceğimizden eminim dedim...bana ben emin değilim bu şekilde devam edeceğimi sanmıyorum dedi...ona karşılık aldığın karara saygı duyuyorum, dilerim allah gönlüne göre verir herşey için teşekkürler yazdım...

Az önce mesaj geldi senin de allah gönlüne göre versin ama biraz düşün bir gün önce böyle olan biri bir gün sonra nasıl bu hale gelir diye ilerisi için hem senin için tecrübe olur hem de benim faydam olmuş olur dedi..beni ne zaman istersen arayabilirsin dedi..kendine dikkat et yazdı..

Hiç cevap atmayı düşünmüyorum..ve şöyle bir problemim var; bizi aileler tanıştırdı ailelere söylemek için erken mi (ayrıldığımızı) bu insan beni seviyor olabilir mi? Sizce nasıl davranmalıyım?
kadın erkek çift
kadın erkek çift
Güncellemeler
+1 yıl
biraz uzunca yazdım ama gerçek anlamda yardımınıza ihtiyacım var..
Erkekler neden "kendine dikkat et" der?