Görüştüğüm biri vardı, iyi biriydi ve henüz yeni tanışmıştık..Ben biraz ilgi alaka istiyordum yoğun bir işi vardı ve bana hiç mesaj atmadı buna karşılık bende trip attım..Ki bir gün öncesinde birlikteydik..olmayacaksa bitsin falan dedim salakça..ki öncesinde de böyle şeyler dediğimde alttan alırdı ama dün biraz trip atayım derken hakkımızda böyle hayırlı olacaksa görüşmeyelim dedim..
Saat 6 da işten çıkıyordu ve saat 6 da attım çıktığını düşündüğüm için mesaj gelmedi..bnde yazdım..bu sefer olmaz böyle bn bunu alttan alamam dedi..ve dün gece hiç mesajlaşmadık bu sabah günaydın dedim yaptığım hatanın farkına vardım ve özür diledim bu konuyu çözceğimizden eminim dedim...bana ben emin değilim bu şekilde devam edeceğimi sanmıyorum dedi...ona karşılık aldığın karara saygı duyuyorum, dilerim allah gönlüne göre verir herşey için teşekkürler yazdım...
Az önce mesaj geldi senin de allah gönlüne göre versin ama biraz düşün bir gün önce böyle olan biri bir gün sonra nasıl bu hale gelir diye ilerisi için hem senin için tecrübe olur hem de benim faydam olmuş olur dedi..beni ne zaman istersen arayabilirsin dedi..kendine dikkat et yazdı..
Hiç cevap atmayı düşünmüyorum..ve şöyle bir problemim var; bizi aileler tanıştırdı ailelere söylemek için erken mi (ayrıldığımızı) bu insan beni seviyor olabilir mi? Sizce nasıl davranmalıyım? kadın erkek çift
Güncellemeler
+1 yıl
biraz uzunca yazdım ama gerçek anlamda yardımınıza ihtiyacım var..
İnsanların konuşma tarzları farklıdır "Kendine dikkat et" dediğimizde tehditte olabilir veya samimi olarak düşünürsekte kendine iyi bak anlamındada kullanılabilir ki ben yazdığını okudugumda iyi manada bir hoşçakal ve kendine iyi bak anlamında kullanmıştır diye düşünüyorum ve aileler tanıştırdıysa ayrıldığınızıda bilmeleri gerekir diye düşünüyorum :)
2
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
bana dönme şansı var mıdır sence?nasılyaklaşmalıyım..facebookta ekli ve şöyle yazdım muhtemelen okuyacak..(ve ortalarda bir süre görünmeyeceğim)Ne zaman güzel biseyler hissetsem hemen kendi kendime en kötü senaryoyu yazar oynar kapiyi çarpar,çıkarim.Kirilmaktan nasil korkuyosam artik..iyi mi?
eminim kırılmış veya kızmıştır ama sevgi hemen bitmez diye düşünüyorum eğer seni sevdiğine inandıysan birlikteyken bence geri dönüş şansı vardır. Yyoğun iş temposuda var demişsin ki , sana belki senin beklediğin ilgiyi gösteremeyebilir ama elinden geleni yapıyorsa çok üstüne gitme eminim yeterince streslidir ...
ben çok saçmaladım çok tutarsız davrandım..bni çözemdiğini söyledi ayrılalım dedim sonra vazgeçtim dedim..sonra hakkını helal et dedim..görüşmek istiyor musun dediğimde sen bitirdin zaten benimde içimde kalmadı dedi...yani beni artık ipelemeyecek.:(
devamlı değişen bir ruh halin var (yada olmuş) haliyle bu o adamı bir değil sanki iki kadınla uğraşıyormuş gibi yormuş ve kafasını karıştırmıştır da yane belli bir psikolojide konuşcaksan konuş adamlada böyle ani değişimler göstermemen için heyecan ve sinirine dur demeyide bilmem gerekiyor :) denir ya hane bin kere düşün bir kere yap diye biraz öyle olmamız gerekiyor hayatta yaptığımız yanlışlıkları en aza indirgeyebilmemiz için
insan gibi mesaj attım tamam bitti dedim hoşçakal dedim ama ertesi gün pişman oldun uzunca net bir şekile duygularımı yazdım hala cevap atadı..istemiyor belli ki ama bir şekilde olumsuz dahi olsa cevap verebilirdi
üzüldüm =( seviyor olabilirsin ama çevredede gördüğümüz kadarıyla eğerki sana akrşı hisleri bittiyse birlitke olsanızda mutlu olmanız zor olur fakat bence bir süre üstüne gitme belki bir süre sonra o sana mesaj atar :)
@gulayshe sen çocuksun bence seninle olgun bir ikiski yaşanmaz zaten çocuk gayet normal tepkiler vermiş sana gayet de sabırlı, iyi bir çocuğa benziyor, çocuğun yerinde ben olsam daha sana donmezdim ne zamanımı böyle çocuklarla harcicam ya derdim bence sen bir dur düşün hakikaten su an ilişki istiyormusun, çocuğu seviyormusun acele etme sonra karar ver ve çocuğa değer ver böyle şeyler söylenir mi ya sen zaten sevmiyorsun cocugu, bunlar direk boşanma sebebi hukukta, neyse ilgincsin, biraz tutarlı ol ki adam karşısında kadın gorsun
Normalde samimi insanlar için kendine iyi bak kendine dikkat et denir. Lakin yeni tanışılan biri bu kelimeleri yalnış anlayabiliyor o yüzden ben mesela pek kullanmam. Biraz da ağız alışkanlığıyla ilgilide olabilir erkeklerin kendine dikkat et demesi.
Kendine iyi bak kendine dikkat et elvada anlamı taşır yani ben seni iyi bakardım dikkat ederdim ama uzakta olacaksın anlamıda taşır uzun yola gidenlere ya da bir kaç gün uzak kalınacaklara denir genelde düzeledebilir neden düzelmesin sabırlı olmak lazım.
belkide öyle olmalıyım ortalarda görünmemek en güzeli bence facebookta ekli ve şöyle yazdım muhtemelen okuyacak..(ve ortalarda bir süre görünmeyeceğim)Ne zaman güzel biseyler hissetsem hemen kendi kendime en kötü senaryoyu yazar oynar kapiyi çarpar,çıkarim.Kirilmaktan nasil korkuyosam artik..iyi mi?
ona yazmadım zaten facebook durumuma yazdım bir süre yok olayım o da düşünsün..aileler tanıştırmıştı bizi ve söyleyemem hemen bitti biz olmıcaz diye..biraz beklesem blki iyi olur
Seni önemsediği için demiştir. Erkekler kolay kolay kendine dikkat et demezler. Yani herkese karşı demezler bu ifadeyi. Belli ki seni önemsiyor karşı taraf. Eğer hayatında böyle bir erkek varsa daha bi özenli gözlemle derim.
Belli ki sana ilgisi var bu erkeğin. Bir erkek kendine dikkat et diyorsa seni apaçık önemsiyordur. Yani net konuşmak istemiyorum ama senden hoşlanıyor bile olabilir. Geleceğiniz olabilir o erkekle, ben öyle hissettim :)
Yani kendi kendine gelin güvey oluyorsun bence... kendi haline bırak biraz bekle seviyorsa gelir. Senden hoşlanıyorsa geri döner bir şekilde... ama swnin tavırların yorar.. sen böyle devam edersen bir süre katlanır ama sonra sürmez bu ilişki dengeli ve sabırlı olmak lazım ilişkilerde mutlu olmak için... kendine dikkat et demek bir süre seni aramayacağım iyi düşün herşeyi... aklım karışık seninkide öyle demek bence...
Bu yorumu yazdığınız tarihi söyler misiniz? Lütfen. Bu bahsi geçen kişi tanıdığım biri olabilit lütfen yardımcı olun. Nezaman yazdınız bu yorumu? Lütfen
ben genelde ayrıldıgımızda derim ama sen seviyor musn gerçekten onu sor bakalım neden tavrını degiştiriyorsun diye biraz daha açık konuşur musun de
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok demem ben söyleyeceğimi dedim zaten emin değilmiş..şu kadar kısa zamanda olmayacak şeyler düşündün hep ben çözemiyorum seni dedi..nasıl davranayım seviyorum onu da:(
böyle diyen biri tamamen bitirebilir mi?benim çözemediğim o..facebookta ekli ve şöyle yazdım muhtemelen okuyacak..(ve ortalarda bir süre görünmeyeceğim)Ne zaman güzel biseyler hissetsem hemen kendi kendime en kötü senaryoyu yazar oynar kapiyi çarpar,çıkarim.Kirilmaktan nasil korkuyosam artik..iyi mi?
Senden cevap bekliyorum , lütfen kardeşim. Bana tam bir tarih söyle lütfen. Allah tarafından rast geldin bu yazdığına ama olaylar okadar oturuyor ki.. Lütfen bana tarih söyle. Hatta bu erkeğin ismini yazman daha yardımcı olur bana ama sen bilirsin zorlamak istemiyorum. Lütfen kardeşim lütfen Allah rızası için
En İyi Cevaplar