Artık (boktan yerli diziler yapıyor bu kişilik bozukluklarını kadınlara)
kadınlar şımarık kendilerini beğenmiş ukala eg0lu NARSİST,
Çoğu kadının erkeğe tek bir şey dırşında hiçbir faydası YOK buülkede?
Kadınların çoğu erkeğe hiçbir şey katmaz erkeğe hiçbir faydaları yoktur, sürekli TEKTARAFLI OLARAK erkeğin enerjinisi zamanını parasını duygularını emen herşeyi erkek yapsın isteyen ve bekleyen erkeği SÖMÜREN bir sistem çalışıyordu uzun zamandır. Erkek güldürecek erkek gezdirecek erkek sevecek erkek konuşaturacak konu açacak erkek ilgilenecek erkek arayacak erkek para ödeyecek.. sizler ne işe yarasıznı? birde bunun üzerine (akılhastası piislik ikelgay.. feminist vs iişkii umzanı bozması yalan dolan tiplerden akıl alıp saçma sapan hareketler taktikler stratejiler yapanlar var) "KÖPEK" olup peşimizde koşacaklar diye düşünen hiçbir erkeğis evmediği için haliyle tanışmayada hiçbir çabası olmayan kendini göklerde gören akıl hastası kadınlardan çok var özellikle böyle bir ülkede.. ilginç gerçeketen. Bu ülkedeki kadınları tanıdıkça yalnız olmanın daha iyi olduğunu ve yabancı insanlarla tanışmak gerektiğini anlayan ÇOK ERKEK ÇIKACAK BU ZAMADAN SONRA.. Tanışmaya sevmeye erkeğei birşeyle katmaya , sevmeye hiçbir çabası olmadan "ben prensesism , ben kraliçeyim erkekler köpek olacak peşimizde koşacak bizde o enayileri kullanp parasını yiyeceğiz" kafası yaşayanlar büyük dersler alacaklar bundan sonra.
Normalde erkek nazlı falan değildir , ne açıdan bu naz kelimesini yazdın bilemiyorum? detay yok. Tanışmak mı başka bir şey mi? bu ülkede kadınlar erkekleri ÇOK UCUZ ve BASİT görüp öyle zannetikleri için du tür düşüncelere kapılıyorlar. O NAZ zannetiğin şey = erkeğin sende eksiklik yamukluk bozukluk arıza sorun görüp senden uzak durması olabilir.. Artık buülkede Maço bir erkeği hakedecek kadınlarda yok ya da çok az gitgide azalıyorlar (kadınlarda çok büyük kişiklik ve halka edep namus bozulmaları ve dinsizlik imansızlık var), artık kadınlara sahip çıkılmaması isteyenen, Trip ataan abuk sabuk hareketler yapıp erkeğe saygısızlık edene yol verillip gönderilmesi gereken zamanlara girdik. Kalan kalır giden gider.. Madem kadınlar modern Avrupa Amerika hayatı istiyorlar ozaman öyle saça böyle tarak..10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı. bu son yıllardaki erkek dönüşümü. gelişen çağla birlikte erkeklerden beklenti cool olması. ağır davranması. agır derken hemen kıza yürümemesi. efendi olması. moderin erkek olması yani.
eril enerji eskiden daha erildi. apaçilik vardı misal. tabi bu uc ornek oylede olmasın da. bi de şimdi erkek dünyasına uzaksındır. bir erkek olaki bi kıza yanastı. gayet dogal olarak begenmiştir. ama kız onu rezil edebiliyor. erkekde mal değil o yüzden tam emin olmadan hareket etmiyor. insiyatif almıyor alamıyor.
bu iş bi denge. terazi bozuldu. erkeklerde serde erkeklik olmalı ama modern toplum onu törpüledi.
00 Yorumla
bir erkek duygularini ifade ettikten sonra suclanirsa uzaklasir bu normal bir tepki, nasil ki bir kadin her sessizlestiginde trip atmiyorsa erkekte uzaklastiginda trip atmis olmuyor, insanlarin kafa dinlemeye ihtiyaci olur ve bu anlarda uzaklasmak en iyisi cunku ofkeyle soylenen sozler kalp kirar, ve sen seni uzmemek icin sakinlesmeyi bekleyen bir erkegi asagilikmis gibi goruyorsan zeka seviyene baktirmani tavsiye ediyorum, ayrica sert ve bagiran erkekler filmlerin romantize ettigi tipler olmuyor bunun farkina var lutfen
32 Yorumla
6 ayÇünkü anneleri onları çocukluktan öyle yetiştiriyor. Oğullarına oğlan çocuğu gibi değilde kız çocuğu gibi davranıyorlar, onlarda da eril enerji falan kalmıyor. Bu yüzden Türk erkeklerini sevmiyorum. Maço Türk erkekleri çok eskide kaldı. Şimdilerden bir cacık olmaz.
50 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Bence bu tamamen değişen zaman'ın ve ilişkilerdeki rollerin dengelenmesinin bir sonucu olabilir 😊. Erkekler de artık duygularını daha rahat ifade edebiliyor ve bu aslında kötü bir şey değil. Nazlı veya tripli olmak bazen ilgi istemenin eğlenceli bir yolu olabilir. Belki de bu "maço" tavırlar yerini daha açık ve duygusal iletişime bırakıyor. Kim bilir, belki nazlanmalarında senin de tatlı bir payın vardır 😉.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Üşüdün mü al montumu giy bunu kızlar söylüyor bu arada shjs
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı. Erkek, kadın karşısında güçsüz kalırsa, gerek psikolojik gerekse başka kişisel yönlerden, kadın ilgisini kaybeder. Çünkü iç güdüsel olarak kadın güce çekilir. Güç illa fiziksel değil, psikolojik olarak , sosyal olarak da güçlü olmalıdır. Maskülen enerji denilen konu da tam olarak budur.
10 Yorumla
6 ayAbimin unutamadığım bi sözü var. Babama bir seyden sinir olmuştum bana demişti ki erkek adam küsmez yarım saat sonra unutur sen de çok takılma. Bu şekilde davranamayan erkeklere erkek gözüyle bakamaz oldum sonra 😅 Maço da değil nazlı da değil şu eril enerjilerini bi yükseltsinler ya.
03 Yorumla- 6 ay
Eril enerji olsun ama maçoluk olmasın... oh ne ala :)
Yani hem şiddeti olmasın ama küsmesin de... her sorunda konuşsun filan iyi hoş da konuşma konusunda bizden 3 kat daha iyi olan sizler her konuyu konuşarak halkedemeyip trip atıyor veya küsüyorsanız konuşma ve ikna becerisi sizden zayıf olan bizler nasıl bundan mahrum olalım... evet eril erkekte küsme olmaz çünkü zaten otoritesini kurmuştur ve sonunda dediğinin olacağını biliyordur. O zaman da ona düşen merhamet olur. Ama siz erkeğin gücüne saygı göstermezseniz o da küser sizden merhamet bekler - 6 ay
@noperva1975 şiddet?
- 6 ay
Gülü seven dikenine katlanır
Çünkü erkekler duygularını direkt söylemez, davranışla gösterir.
Naz değil o aslında, ilgisini belli etmenin kendine has şekli.
Bazen geri çekilir, bazen sessiz kalır ama içten içe hep düşünür.
“Naz” dediğiniz şey, aslında duygusunu kolay açmayan bir adamın kendini koruma biçimi.
00 YorumlaKızlar onlar Türk değildir. Sadece Türk gibi görünür.. batı özentisi bitti Kore özentisi başladı.. Allah'tan bizim ceddimiz belli peygamber efendimize ümmet Osmanlıya torun olmaya çalışıyoruz.. Nezaketimizi naz olarak algılayanlar bilsin ki birkac nesil önce savaş meydanında tokatla adam oldurebilen bir ecdadın torunlariyiz şimdi bize nazlı, prenses gibi şeyleri yakistirmaya calisiyorsunuz ya oyuncak olduğunuzu hatırlatmak ister hayatın bu kadar hafife alınmayacağını belirtmek isterim..
112 Yorumla- 6 ay
Osmanlı torunu mu djwjxksks Osmanlı bir aileydi Türkle evlenmek yasaktı hep gavurla ya da baska ülklelrden getirdikleri cariyelerle
Evlendiler. İngilizler mandasına girmek istediler vatanı savunmadılar savunmak isteyenleri tutukladılar askerleri terhis ettirdiler silahları toplattılar. Herşeye evet deyip Mondros sevri dahi imzaladılar savaş olurken de Vahdettin 12 yaşındaki çocuğa nikah kıyıyordu hadi ordan beh. Osmanlıymıs osmanlı mı kaldı. Koreliler e gelince sevdiğini el üstünde tutan hep mutlu etmeye çalışan nazik romantik erkekler. Bari onları kıskanmayın yeter artık - 6 ay
Birincisi Osmanlı bir devletti
İkincisi zorlama yoktu istediğin ile evlenebilirdin
Üç ingilizlerin oyunlarini bozan somurgecilik yaptırmayan tek devlet osmanliydi senin gibi bir kafayla Osmanlı konuşmak zor biliyorum çünkü sen kesin putcusundur. Koreliler romantik değil cinsiyetsizlestirilmis ne oldukları belli olmayan yeni nesil bir üretilmiş ırk - 6 ay
Bu dünya döngüden ibarettir Osmanlı mı kaldı diyorsun haklısın Osmanlı devletini yıktılar diyelim bu olay sizi mutlu etmiş olabilir hemen mutluluğunuza şöyle gölge düşüreyim. Osmanlınin inancı İslam dini kanunları Şeriat (Allah'ın kanunları) dı. Yönetim şekli hilafetti.. başta belirttiğim gibi dünya döngü içerisinde yaşanıyor ne devletler geldi geçti ne hükümdarlar geldi geçti. Hepsi iki nesil önce veya sonra bilinmiyor tek bilinen iyi oku burayı yüce yaratıcı Allah C. C onun Resûlu peygamber efendimiz Hz Muhammed sav. ve İslam sancağını asırlarca taşıyan Osmanlı devleti yarın bu isim değişir ama Allah C. C kanunları kuralları bu yeryüzünde sen istesende istemesende geçerli olacaktır.. inandığın her ne bilmiyorum ama kendinizden başka inançlara saygılı insanlar olmadığınız ortada çünkü zihniyetiniz düşünceleriniz kirli, pislik, acımasız insanlarsiniz saygı yok, üslup yok, insanlık yok , bilgi yok ama bilmişlik çok , teneke gibisiniz ses çıkartiyorsunuz sadece gerçek tarihi bile bilmeyen ama Osmanlı devletini karalama olunca ilk önce atlayan benim için karakteri bile olmayan boş beleş haramzade yaratiklarsiniz.. nerden geldiginiz kim tarafından devsirildiginiz belli değil benim ceddime atalarima bilip bilmeden saygısızlık yapan ukala tiplere bunlar en kibar kelimelerimdir
- 6 ay
@Pembistann sana çok cahil oldupunu söyleyen oldu mu hiç?
- 6 ay
Sana söylememişler. Ben söyleyim. Cahillik paçalarından akıyor.
- 6 ay
Koreliler Türkiye'den bile eski binlerce yıldır olan orjinal millet. Senin dna nı arastırsak tam Türk bile çıkmazsın. Yarı Ermeni yarı Yunan bilmem ne haltlar cıkar Kıskanmayın ve cahili olduğunuz konunun profesoru kesildiğiniz icin bu ülkeden bir b*k olmuyor. Osmanlı devletti diyor djekdkd ben beylik mi demişim? Putu en iyi siz bilirsiniz abdülazizin de yaptırdığı heykelinden haberiniz var mı? Padişahların kullarım! Dediği aciz cahil köylülersiniz Max.
Ataya da laf etme senin haddin değil. Bu ülkeyi Atatürk kurdu beğenmeyen defolsun. Osmanlı çok büyükmüş ya waaaoww muş ya niye kurtaramamış ülkeyi. Niye tutamamış. Bu ülke Atatürk ve ona inananlar sayesinde kurtarıldı. İstesende istemesen de gerçek bu! Atayı sevmeyen düşünmekten sorgulamaktan aciz düşük IQ ya sahip, araştırma okuma bilmeyen onun bunun doldurusu ile bir şey bildiğini sanan ahmaktır. Senin okumadıgın kadar Osmanlı tarihi okudum araştırdım hem de tarihcilerin kitabından. Bana Osmanlı'yı anlatma. Bildirimleri de kapatıyorum kendi kendinize böğrüşün. Cahille sohbet etme demişler. Hz Ali nin de dediği gibi kırk delille cahili yenemedim hadi mağaranıza! - 6 ay
Ha buarada korelilere laf atan kıskanç yaratıklar Rus diye gberirler onlar da sizin gibi sünepelere sümüğünü atmaz. Ancak sıcak denizlere inmek icin bir nimet bir aracı olursunuz xjekd zengin değilsen onlarda bakmıyor size dmdd
Türkiye'ye yerleştirdikten sonra da Boşanıyorlar. Geçen bir yabancı Türk erkeği ile bosandıgını anlatıyor ve Türkle evlenmeyin diyor onları bile bıktırdınız 🤢 - 6 ay
@Pembistann
Biraz anlatalım doğrularını belki anlarsın ama araştır önce:
Mondros anlaşmasını kim imzaladı? Mustafa kemalin yakın dostu ve yoldaşı Rauf bey... Peki neden imzaladı? Çünkü Osmanlı ailesine düşman ittihat terakki ülkeyi soktuğu bit savaşı daha kaybetti; mesela sonradan Cumhuriyeti kurup devleti yıkacak olan Mustafa Kemal savaş başlarken Filistin'de olan orduyu bir kaç ayda İskenderuna kadar geri çekmiş bozguna uğramış... Osmanlı ailesi bunun neresinde?
Sevres anlaşması demişsin. Uluslararası anlaşmalar imzalandığı tarihte taslak olarak imzalanır ülkeler kendi meclis veya yetkili organlarında onaylandığında geçerli bir anlaşma haline gelir. Osmanlı hanedanı saltanat şurasında bu anlaşmayı onaylayıp imzaladı mı? Hayır.. eee Osmanlı ailesi bunun neresinde?
Eşlerin ve dolayısıyla padişah analarının yabancı cariye kökenli olmasına gelimce:
Bunun sebebi tamamen politik bir tercihti. Osmanlı iç çekişme yaratmaya potansiyeli olan rakip güçlü aileleri yok etti; başka bazı ailelerle akraba olup onları üstün koruma çıkarmak istemediler. Başka devletlerden kız alıp vereset savaşlarına konu olmaktansa cariyelerden çocuk yapıp ileride padişahın anne tarafından dayısı eniştesi dedesi gibi adamlar yani saygı göstermesi icap eden akrabalar olmasına engel oldular - 6 ay
Bu kızın kafasında ne yaşıyor 🙂 Atatürk e kim laf söyledi tek bir kelime geçmedi Atatürk ile ilgili dnaya gerek yok soyağacı ndan sana kanıtlamam 2 dk bildirimleri kapatiyormus çokta umrumda Ruslar bizi beğenmemiş ben evimde 4 tane Rus kızla yıllarca yaşadım Osmanlı tarihi öğrenmiş tarihçiler den onlarda senin gibi kekodur kesin aciziz köylüyüz buda kabul senin gibi bilgin olduğunu zanneden züppe olmaktansa.. kızım bana bak benim Atalarima benim olduğum yerde laf söyleyen illaki kansız olduğu için böyle kaçıp gidecektir.. çünkü bir yere kadar yalan bildiğiniz tarihle konuşabilirsiniz doğru olan kaçar mı sonuna kadar savunur. Sen ne Osmanlı torunu ne de Atatürk'ün emanetne sahip çıkabilecek Türk genci sıfatı tasimiyorsun sen koreli güzel kardeşim ilgi duyan birbiriyle ilişkiye giren gay lari yakışıklı zanneden atası dedesi anası babası belli olmayan pclerin sevdalasi vatan devlet bayrak nedir bilmeyen ayna karşısında çürümeye mahkum enayinin birisisin. Ben insan olduktan sonra mağarada da Yaşarim ama sen ne sıfatla bu dünyadasin o da belirsiz sen daha ne konuştuğunu bilmeyen kafası olan ama beyinsiz bir canlı türüsun Osmanlı yanbeylik bile demedin aile dedin hatirlamiyorsun senin gibi insanlardan azınlık bir şekilde kaldı yakında nesliniz tükenecek herşeyi bildiğini zanneden ama hiç bir şey bilmeyen sürekli üst perdeden konuşmaya çalışan ama iki kelime edince yerle yeksan olan kendinden başka insanları insan saymayı kabullenemeyen kibirli tiplersiniz.. senin her kelimene sokcak o kadar lafım var aslında ama beyinsizlere zaman ayirinca kendimi kötü hissettiğim için daha fazla uzatma gereksinimi duymuyorum ben bir yere kaçmam yazacagin varsa yaz biz kaçacak adamlar değiliz davamızı sonuna kadar savunacak insanlarız siz bir dava sahibi olamadığıniz için olayları provake edip ortadan kaybolursunuz kızım sen daha hangi devletin vatandaşı olduğunu bilmiyor gibisin Türkçe ye Max falan yazan kız bana IQ dan bahsediyor inan bana kedimle oturmuş sana gülüyoruz
- 6 ay
Sonrasında ben dedim ama o herhalde öngördü... hayır yani tarih araştırdıpını söyleyen biri nasıl olur da Mondros anlaşmasının imzalanmasından Osmanlı ailesini nasıl sorumlu tutar... hadi sevres anlaşmasını Osmanlıların imzaladığını zannetmesi neyse de ittihat terakki kendisi savaşa sokmuş kendisi yenilmiş liderleri kaçmış gitmiş... b kadrosundan bir deniz subayı da teslim anlaşmasını imzalamış :)
- 6 ay
Ya bunlar yaşadığı günün tarihini telefona bakmadan cevaplayamayan kesim bugün günlerden neydi diye yanındaki arkadaşına sorup birbirinin suratına mal mal bakan insanlar kalkmışlar burada asırlarca dünya ya hükmetmiş bir devlete laf söyleme curetinde bulunuyorlar. Dilleri uzun ama gerçekten haberleri yok iki kelime gerçek duyunca hemen kaçacak yer arıyorlar gün gelecek biz kılıcımızı çekeceğiz o zaman cehennem bile bunları bizim elimizden alamayacak bu korkuları da o yüzden...
6 aymaço ile ne alaka sizin maço eril erkek dediğiniz kişiler mülteci oluyor yede göçmen :) erkeklerin nazlı olması dengeler ile alakalı kadına talep yok arz talep işleri
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)6 ayHadi hayatını kaydıracak bi keko bulalım sana beraber ben de gençliğinin hibe ettiğin adama sevgiyle bakışlarını izleyeyim
14 Yorumla
Cevap sahibi6 ayTwitter’ını versene kekolara salalım elden ele
Cevap sahibi6 ayPeki,
Gizli Üye(25-29)6 ayYok ettiniz sonra da niiirrreeedddddeeee 🤪😂 * ya bir bk sanmayın sizinle işimiz 5-10dk... Sonra allahınızı tanımayız karakteriniz insana mutluluk vermiyecekse... İlişkiye gelseniz de gelmeseniz de fifi 2.5k paraya kılçıksız bu işi yapanlar var kaldı ki günlük bazen bu para harcadığı oluyor size erkeğin.
00 Yorumla
6 ayEskiden maçoyduk eril enerji yüksekti siz başladınız böyle olmaz şöyle olmaz erkekleri kendi istediğiniz kalıplara soktunuz peşinden gelen nesil aynı yoldan yürüdü eril enerjisini kaybetmeyen yoldaşlara selam olsun geri kalan erkolar kapatılsın 😂😂
10 YorumlaAynen canım haklısın, erkek maçoluk yapsa sen kimsin diye çıkışırsınız yapmaz ise prenses olur, ne istediğinizi bi öğrenin önce sonrası kolay
24 YorumlaKaynanam kendi ağzıyla söyledi geçen eşimi nazlı yetiştirdiğini. Aslında iyilik yaptıklarını sanarak kötülük yapıyorlar çocuklarına. Elin kızı şımarmak.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.
6 ayYa siz kızlar bi öyle bi böyle, yani maço olur şikayet edersiniz, maço olmaz yine şikayet edersiniz, hem kızlarmı nazlı olacak bırak birazda erkekler nazlı olsun beya))
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
6 ay
Bos yapmaya devam ke.
00 Yorumla
6 ayMaçoysa Allah üçe beşe ayırmasın trip atiyosa gay misin erkekler napsin
20 Yorumla
2 aySize dayak atıp can güvenliğinizi tehlikeye atan erkekler lazım sanırım, bu sorudan böyle bir anlam çıkıyor..
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı. maço? sen maço aramıyorsun canım maço dediğin o nazlı dediğinden olur zaten sen maço değil köpek arıyorsun.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
6 ayBenim yaşadığım yerde asla nazlı değiller. Yani bence yerine insana göre degisen birseydir olduğunu düşünüyorum kendi fikrim
00 Yorumla
6 aydevir değişti kadınlar artık erkeklerin rolünü aldı erkeklerde nazlılaşmaya başladı hemen hemen hepsi öyle ben küsmem o küser çok ilginç.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı. Maço oluruZ öküz dersiniz kibar oluruz cocuk dersiniz hangi kılığa bürünelim şaşırdım kızlar karar verin
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aySımdı bunlar gelir maço mu dövelim mı derler 😂😂😂 illa dovunce mı erkek olunuyor kızlar ay erkekler 😂😂 sevdiğini kıskanırsın sahiplenırsın destek olursun illaki parasal anlamda değil basım ağrıyor dısım ağrıyor ay öluyorum bitiyorum demeyin nazlı olmayın diyoruz ama sız yıne bazı şeyleri totonuzdan anlıyorsunuz 😂😂😂😂😂 kibar feyzolar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
6 ayÇoğu bozuldu. Çoğu erkeklik görevlerini unuttu. Kadın gibi olmaya başladı.
00 Yorumla
6 ayBana böyle biri denk gelmedi
Gelmesin de hiç
Maço da sevmem ayrıca
00 YorumlaNe nazlı ne de cahil canım gibi maço, adam gibi adam olmak lazım!
00 Yorumla
6 ayMaço var da siz yeni nesil, yeni modellere bakıyorsunuz :)
00 Yorumla
6 ayÇünkü nazlayan şok artık seçenek de çok kimse kimseyi sevmiyor ki
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Umrumuzda değil sizin istekleriniz. Gidin kendinize uygun birini bulun
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı. Sizede adam beğendiremiyoruz.
Ne nazlısı be
00 Yorumla
6 ayMaço arıyorsan, yanlış döneme doğdun. Biz artık insan olmayı öğrendik. Hadi mağarana dön hadiiiiii.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı. Nazlı mı Allah Allah normalde öyle değildir erkekler
00 Yorumla
6 ayBen maço sevmem Ama nazlı erkek de sevmem tabi nazlı erkek hiç sevmem
02 Yorumla- 6 ay
Ama maço da sevmem
- 6 ay
Maço da sevmem ama
6 ayUlan efendi olsa nazlı maço olsa beni kısıtlıyo dersiniz ne istiyosunuz siz tam olarak
00 Yorumla
6 aybaktık sizin nazınız tribiniz çekilmiyor kendi silahınızla vuralım demiş olabiliriz biraz 😏
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
6 ayNe nazı ne tribi kimlerle uğraşıyorsunz
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayFeministlere sor bunun sebebini... erkeği erkek yapan hemen herşeyi neredeyse peşin peşin suç unsuru saydırdılar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayUlan maço olsa maço derler efendi olsa suç sert olsa suç size haberlerde ki gibi erkekler lazım dövecek sövecek adamları hak ediyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayMaçolara ayı mayı diye diye yumuşattınız, şimdi de prenses erkekler çıktı, elinizdekiyle yetinmek yerine değiştirmeyi tercih ettiğiniz için böyle
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)6 ayMaço değil de arada tersliğim tutuyor böyle o olur mu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 ayUmursamıyorsan niye soruyorsun? Sorunların mı var?
00 Yorumla
6 ay20 yaşlarındaki erkeklerin testo oranı 80li yıllardaki 50 yaşlarındaki dedelerle aynıymış artık ondan
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
6 ayDevir değişiyor artık 😁siz bizi istemeye gelin
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
6 ayBol bol dayak atan istediğin olan bir maçı bulursun umarım
00 Yorumla
6 ayistedikleri kadar nazlı olsunlar kadınlar naz yaptı mı olay biter kaçan kovalanır. sen kovalayan olma kızım, gerisi önemli değil
00 YorumlaÖteki türlü olanlar sizi rahatsız etmiyor mu. Yolda cafede otobüste..
10 Yorumla
6 aySana denk gelmemiş gel gör bakalım beni😒
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)6 aybende naz yok cok sukur 21 yaşindayim 12 avrat dizdim utanma cekinme yo direkt pat diye soyluyorum ben nazli erkek anasi ile bulaşik yıkasin mk
00 Yorumla
6 ayMaço olunca da kıro diyosunuz. Nazlı olanlar yeni türedi nerden geldilerse
00 Yorumla
6 ayKızlar niye görgüsüz ise erkeklerde ondan dolayıdır
00 Yorumla
6 aySize sormak lazim
14 Yorumla- 6 ay
umursa diye atmiyoz zaten mq xper için yoksa banane senin ne düşündüğün
- 6 ay
Hee pardon ya reis bana dedin sandim
6 ayZ*ubbelere inat varız bu piyasada
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı.
6 ayGenelleme yapmayı ne zaman bırakacaksınız abisi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)6 ayKızların istekleri bitmek bilmeyince çoğu ona göre şekil almaya başlamış demek ki
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı.
6 ayKız bulsam skecem ne bazı nazi
00 Yorumla
6 ayPrensesler işte
00 YorumlaErkeklik duygularını kaybetmiş bir çoğu
00 Yorumla
6 ayBen hiç Nazlı değilim hayır
00 Yorumla
6 ayMaço da iyi değil bence
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.
6 ayNaz değil o, stratejik geri çekilme
00 Yorumla türkiyedede kasın kalmadı
00 YorumlaBiz kovalayınca kaçıyorsunuz
00 Yorumla
6 aySadece nazlı olsalar gene iyi daha fenalar
01 Yorumla- Devamını Gör (60)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem