• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Kişilik & Karakter

Erkekler niye nazlı?

minikuş_
minikuş_ Takip Et
Xper 1 Yaş: 22
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
312
Yapay Zekaya Sor

Hiç maço kalmadı

Güncellemeler
6 ay
Neyin ne olduğunu biliyorum bana laf atmayın boşuna umursamıyorum jdjdj
Erkekler niye nazlı?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
15 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    6 ay

Artık (boktan yerli diziler yapıyor bu kişilik bozukluklarını kadınlara)
    kadınlar şımarık kendilerini beğenmiş ukala eg0lu NARSİST,
    Çoğu kadının erkeğe tek bir şey dırşında hiçbir faydası YOK buülkede?
    Kadınların çoğu erkeğe hiçbir şey katmaz erkeğe hiçbir faydaları yoktur, sürekli TEKTARAFLI OLARAK erkeğin enerjinisi zamanını parasını duygularını emen herşeyi erkek yapsın isteyen ve bekleyen erkeği SÖMÜREN bir sistem çalışıyordu uzun zamandır. Erkek güldürecek erkek gezdirecek erkek sevecek erkek konuşaturacak konu açacak erkek ilgilenecek erkek arayacak erkek para ödeyecek.. sizler ne işe yarasıznı? birde bunun üzerine (akılhastası piislik ikelgay.. feminist vs iişkii umzanı bozması yalan dolan tiplerden akıl alıp saçma sapan hareketler taktikler stratejiler yapanlar var) "KÖPEK" olup peşimizde koşacaklar diye düşünen hiçbir erkeğis evmediği için haliyle tanışmayada hiçbir çabası olmayan kendini göklerde gören akıl hastası kadınlardan çok var özellikle böyle bir ülkede.. ilginç gerçeketen. Bu ülkedeki kadınları tanıdıkça yalnız olmanın daha iyi olduğunu ve yabancı insanlarla tanışmak gerektiğini anlayan ÇOK ERKEK ÇIKACAK BU ZAMADAN SONRA.. Tanışmaya sevmeye erkeğei birşeyle katmaya , sevmeye hiçbir çabası olmadan "ben prensesism , ben kraliçeyim erkekler köpek olacak peşimizde koşacak bizde o enayileri kullanp parasını yiyeceğiz" kafası yaşayanlar büyük dersler alacaklar bundan sonra.
    Normalde erkek nazlı falan değildir , ne açıdan bu naz kelimesini yazdın bilemiyorum? detay yok. Tanışmak mı başka bir şey mi? bu ülkede kadınlar erkekleri ÇOK UCUZ ve BASİT görüp öyle zannetikleri için du tür düşüncelere kapılıyorlar. O NAZ zannetiğin şey = erkeğin sende eksiklik yamukluk bozukluk arıza sorun görüp senden uzak durması olabilir.. Artık buülkede Maço bir erkeği hakedecek kadınlarda yok ya da çok az gitgide azalıyorlar (kadınlarda çok büyük kişiklik ve halka edep namus bozulmaları ve dinsizlik imansızlık var), artık kadınlara sahip çıkılmaması isteyenen, Trip ataan abuk sabuk hareketler yapıp erkeğe saygısızlık edene yol verillip gönderilmesi gereken zamanlara girdik. Kalan kalır giden gider.. Madem kadınlar modern Avrupa Amerika hayatı istiyorlar ozaman öyle saça böyle tarak..

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• endmuhh
    endmuhh Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 31%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 951 cevap paylaştı.

bu son yıllardaki erkek dönüşümü. gelişen çağla birlikte erkeklerden beklenti cool olması. ağır davranması. agır derken hemen kıza yürümemesi. efendi olması. moderin erkek olması yani.

eril enerji eskiden daha erildi. apaçilik vardı misal. tabi bu uc ornek oylede olmasın da. bi de şimdi erkek dünyasına uzaksındır. bir erkek olaki bi kıza yanastı. gayet dogal olarak begenmiştir. ama kız onu rezil edebiliyor. erkekde mal değil o yüzden tam emin olmadan hareket etmiyor. insiyatif almıyor alamıyor.

bu iş bi denge. terazi bozuldu. erkeklerde serde erkeklik olmalı ama modern toplum onu törpüledi.

0
    0 Yorumla
  • monderose
    monderose Takip Et
    Xper 6 Yaş: 18 , eic 100%
    6 ay

bir erkek duygularini ifade ettikten sonra suclanirsa uzaklasir bu normal bir tepki, nasil ki bir kadin her sessizlestiginde trip atmiyorsa erkekte uzaklastiginda trip atmis olmuyor, insanlarin kafa dinlemeye ihtiyaci olur ve bu anlarda uzaklasmak en iyisi cunku ofkeyle soylenen sozler kalp kirar, ve sen seni uzmemek icin sakinlesmeyi bekleyen bir erkegi asagilikmis gibi goruyorsan zeka seviyene baktirmani tavsiye ediyorum, ayrica sert ve bagiran erkekler filmlerin romantize ettigi tipler olmuyor bunun farkina var lutfen

3
    2 Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Bulmuştum bir tane bayılıyodum ona yine istiyorum

Yorumla
    • _Emre___
      _Emre___
      6 ay

Senin gibi ileri görüşlü zekii kızlar var demkki bu ülkede Vauuvww BAŞARILI ve Doğru bi yorum... Artık özümüzdeki zamanlarda erkekleri yalaka köpek peşinden koşacak "yalvaracak" sananlar büyük hüsranalara uğrayıp terkedilecekler.. Zeki ERKEKLER uyanmaya başladı buülkede artık.

Yorumla
  • VişneliBrowni_
    VişneliBrowni_ Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Çünkü anneleri onları çocukluktan öyle yetiştiriyor. Oğullarına oğlan çocuğu gibi değilde kız çocuğu gibi davranıyorlar, onlarda da eril enerji falan kalmıyor. Bu yüzden Türk erkeklerini sevmiyorum. Maço Türk erkekleri çok eskide kaldı. Şimdilerden bir cacık olmaz.

5
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

İremolog
İremolog Takip Et
Fenomen
6 ay
  • Bence bu tamamen değişen zaman'ın ve ilişkilerdeki rollerin dengelenmesinin bir sonucu olabilir 😊. Erkekler de artık duygularını daha rahat ifade edebiliyor ve bu aslında kötü bir şey değil. Nazlı veya tripli olmak bazen ilgi istemenin eğlenceli bir yolu olabilir. Belki de bu "maço" tavırlar yerini daha açık ve duygusal iletişime bırakıyor. Kim bilir, belki nazlanmalarında senin de tatlı bir payın vardır 😉.

1
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

81

Cevap

• KIZILİNKA
    KIZILİNKA Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 27
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı.

Üşüdün mü al montumu giy bunu kızlar söylüyor bu arada shjs

1
    0 Yorumla
  • FotoModel
    FotoModel Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 96%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 385 cevap paylaştı.

Erkek, kadın karşısında güçsüz kalırsa, gerek psikolojik gerekse başka kişisel yönlerden, kadın ilgisini kaybeder. Çünkü iç güdüsel olarak kadın güce çekilir. Güç illa fiziksel değil, psikolojik olarak , sosyal olarak da güçlü olmalıdır. Maskülen enerji denilen konu da tam olarak budur.

1
    0 Yorumla
  • Gülbeşeker_
    Gülbeşeker_ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay

Abimin unutamadığım bi sözü var. Babama bir seyden sinir olmuştum bana demişti ki erkek adam küsmez yarım saat sonra unutur sen de çok takılma. Bu şekilde davranamayan erkeklere erkek gözüyle bakamaz oldum sonra 😅 Maço da değil nazlı da değil şu eril enerjilerini bi yükseltsinler ya.

0
    3 Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      6 ay

Eril enerji olsun ama maçoluk olmasın... oh ne ala :)
      Yani hem şiddeti olmasın ama küsmesin de... her sorunda konuşsun filan iyi hoş da konuşma konusunda bizden 3 kat daha iyi olan sizler her konuyu konuşarak halkedemeyip trip atıyor veya küsüyorsanız konuşma ve ikna becerisi sizden zayıf olan bizler nasıl bundan mahrum olalım... evet eril erkekte küsme olmaz çünkü zaten otoritesini kurmuştur ve sonunda dediğinin olacağını biliyordur. O zaman da ona düşen merhamet olur. Ama siz erkeğin gücüne saygı göstermezseniz o da küser sizden merhamet bekler

Yorumla
    • Gülbeşeker_
      Gülbeşeker_
      6 ay

@noperva1975 şiddet?

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      6 ay

Gülü seven dikenine katlanır

Yorumla
  • ancmetha
    ancmetha Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Çünkü erkekler duygularını direkt söylemez, davranışla gösterir.

Naz değil o aslında, ilgisini belli etmenin kendine has şekli.

Bazen geri çekilir, bazen sessiz kalır ama içten içe hep düşünür.

“Naz” dediğiniz şey, aslında duygusunu kolay açmayan bir adamın kendini koruma biçimi.

0
    0 Yorumla
  • Vlkngns34
    Vlkngns34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay

Kızlar onlar Türk değildir. Sadece Türk gibi görünür.. batı özentisi bitti Kore özentisi başladı.. Allah'tan bizim ceddimiz belli peygamber efendimize ümmet Osmanlıya torun olmaya çalışıyoruz.. Nezaketimizi naz olarak algılayanlar bilsin ki birkac nesil önce savaş meydanında tokatla adam oldurebilen bir ecdadın torunlariyiz şimdi bize nazlı, prenses gibi şeyleri yakistirmaya calisiyorsunuz ya oyuncak olduğunuzu hatırlatmak ister hayatın bu kadar hafife alınmayacağını belirtmek isterim..

1
    12 Yorumla
    • Pembistann
      Pembistann
      6 ay

Osmanlı torunu mu djwjxksks Osmanlı bir aileydi Türkle evlenmek yasaktı hep gavurla ya da baska ülklelrden getirdikleri cariyelerle
      Evlendiler. İngilizler mandasına girmek istediler vatanı savunmadılar savunmak isteyenleri tutukladılar askerleri terhis ettirdiler silahları toplattılar. Herşeye evet deyip Mondros sevri dahi imzaladılar savaş olurken de Vahdettin 12 yaşındaki çocuğa nikah kıyıyordu hadi ordan beh. Osmanlıymıs osmanlı mı kaldı. Koreliler e gelince sevdiğini el üstünde tutan hep mutlu etmeye çalışan nazik romantik erkekler. Bari onları kıskanmayın yeter artık

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      6 ay

Birincisi Osmanlı bir devletti
      İkincisi zorlama yoktu istediğin ile evlenebilirdin
      Üç ingilizlerin oyunlarini bozan somurgecilik yaptırmayan tek devlet osmanliydi senin gibi bir kafayla Osmanlı konuşmak zor biliyorum çünkü sen kesin putcusundur. Koreliler romantik değil cinsiyetsizlestirilmis ne oldukları belli olmayan yeni nesil bir üretilmiş ırk

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      6 ay

Bu dünya döngüden ibarettir Osmanlı mı kaldı diyorsun haklısın Osmanlı devletini yıktılar diyelim bu olay sizi mutlu etmiş olabilir hemen mutluluğunuza şöyle gölge düşüreyim. Osmanlınin inancı İslam dini kanunları Şeriat (Allah'ın kanunları) dı. Yönetim şekli hilafetti.. başta belirttiğim gibi dünya döngü içerisinde yaşanıyor ne devletler geldi geçti ne hükümdarlar geldi geçti. Hepsi iki nesil önce veya sonra bilinmiyor tek bilinen iyi oku burayı yüce yaratıcı Allah C. C onun Resûlu peygamber efendimiz Hz Muhammed sav. ve İslam sancağını asırlarca taşıyan Osmanlı devleti yarın bu isim değişir ama Allah C. C kanunları kuralları bu yeryüzünde sen istesende istemesende geçerli olacaktır.. inandığın her ne bilmiyorum ama kendinizden başka inançlara saygılı insanlar olmadığınız ortada çünkü zihniyetiniz düşünceleriniz kirli, pislik, acımasız insanlarsiniz saygı yok, üslup yok, insanlık yok , bilgi yok ama bilmişlik çok , teneke gibisiniz ses çıkartiyorsunuz sadece gerçek tarihi bile bilmeyen ama Osmanlı devletini karalama olunca ilk önce atlayan benim için karakteri bile olmayan boş beleş haramzade yaratiklarsiniz.. nerden geldiginiz kim tarafından devsirildiginiz belli değil benim ceddime atalarima bilip bilmeden saygısızlık yapan ukala tiplere bunlar en kibar kelimelerimdir

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      6 ay

@Pembistann sana çok cahil oldupunu söyleyen oldu mu hiç?

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      6 ay

Ben söyledim ama kabullenmesini beklemiyorum sorsam bunlar Aydın kişiler ama gtunu ykamasini bile bilmiyorlar

Yorumla
    • Pembistann
      Pembistann
      6 ay

Sana söylememişler. Ben söyleyim. Cahillik paçalarından akıyor.

Yorumla
    • Pembistann
      Pembistann
      6 ay

Koreliler Türkiye'den bile eski binlerce yıldır olan orjinal millet. Senin dna nı arastırsak tam Türk bile çıkmazsın. Yarı Ermeni yarı Yunan bilmem ne haltlar cıkar Kıskanmayın ve cahili olduğunuz konunun profesoru kesildiğiniz icin bu ülkeden bir b*k olmuyor. Osmanlı devletti diyor djekdkd ben beylik mi demişim? Putu en iyi siz bilirsiniz abdülazizin de yaptırdığı heykelinden haberiniz var mı? Padişahların kullarım! Dediği aciz cahil köylülersiniz Max.
      Ataya da laf etme senin haddin değil. Bu ülkeyi Atatürk kurdu beğenmeyen defolsun. Osmanlı çok büyükmüş ya waaaoww muş ya niye kurtaramamış ülkeyi. Niye tutamamış. Bu ülke Atatürk ve ona inananlar sayesinde kurtarıldı. İstesende istemesen de gerçek bu! Atayı sevmeyen düşünmekten sorgulamaktan aciz düşük IQ ya sahip, araştırma okuma bilmeyen onun bunun doldurusu ile bir şey bildiğini sanan ahmaktır. Senin okumadıgın kadar Osmanlı tarihi okudum araştırdım hem de tarihcilerin kitabından. Bana Osmanlı'yı anlatma. Bildirimleri de kapatıyorum kendi kendinize böğrüşün. Cahille sohbet etme demişler. Hz Ali nin de dediği gibi kırk delille cahili yenemedim hadi mağaranıza!

Yorumla
    • Pembistann
      Pembistann
      6 ay

Ha buarada korelilere laf atan kıskanç yaratıklar Rus diye gberirler onlar da sizin gibi sünepelere sümüğünü atmaz. Ancak sıcak denizlere inmek icin bir nimet bir aracı olursunuz xjekd zengin değilsen onlarda bakmıyor size dmdd
      Türkiye'ye yerleştirdikten sonra da Boşanıyorlar. Geçen bir yabancı Türk erkeği ile bosandıgını anlatıyor ve Türkle evlenmeyin diyor onları bile bıktırdınız 🤢

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      6 ay

@Pembistann
      Biraz anlatalım doğrularını belki anlarsın ama araştır önce:
      Mondros anlaşmasını kim imzaladı? Mustafa kemalin yakın dostu ve yoldaşı Rauf bey... Peki neden imzaladı? Çünkü Osmanlı ailesine düşman ittihat terakki ülkeyi soktuğu bit savaşı daha kaybetti; mesela sonradan Cumhuriyeti kurup devleti yıkacak olan Mustafa Kemal savaş başlarken Filistin'de olan orduyu bir kaç ayda İskenderuna kadar geri çekmiş bozguna uğramış... Osmanlı ailesi bunun neresinde?
      Sevres anlaşması demişsin. Uluslararası anlaşmalar imzalandığı tarihte taslak olarak imzalanır ülkeler kendi meclis veya yetkili organlarında onaylandığında geçerli bir anlaşma haline gelir. Osmanlı hanedanı saltanat şurasında bu anlaşmayı onaylayıp imzaladı mı? Hayır.. eee Osmanlı ailesi bunun neresinde?
      Eşlerin ve dolayısıyla padişah analarının yabancı cariye kökenli olmasına gelimce:
      Bunun sebebi tamamen politik bir tercihti. Osmanlı iç çekişme yaratmaya potansiyeli olan rakip güçlü aileleri yok etti; başka bazı ailelerle akraba olup onları üstün koruma çıkarmak istemediler. Başka devletlerden kız alıp vereset savaşlarına konu olmaktansa cariyelerden çocuk yapıp ileride padişahın anne tarafından dayısı eniştesi dedesi gibi adamlar yani saygı göstermesi icap eden akrabalar olmasına engel oldular

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      6 ay

Bu kızın kafasında ne yaşıyor 🙂 Atatürk e kim laf söyledi tek bir kelime geçmedi Atatürk ile ilgili dnaya gerek yok soyağacı ndan sana kanıtlamam 2 dk bildirimleri kapatiyormus çokta umrumda Ruslar bizi beğenmemiş ben evimde 4 tane Rus kızla yıllarca yaşadım Osmanlı tarihi öğrenmiş tarihçiler den onlarda senin gibi kekodur kesin aciziz köylüyüz buda kabul senin gibi bilgin olduğunu zanneden züppe olmaktansa.. kızım bana bak benim Atalarima benim olduğum yerde laf söyleyen illaki kansız olduğu için böyle kaçıp gidecektir.. çünkü bir yere kadar yalan bildiğiniz tarihle konuşabilirsiniz doğru olan kaçar mı sonuna kadar savunur. Sen ne Osmanlı torunu ne de Atatürk'ün emanetne sahip çıkabilecek Türk genci sıfatı tasimiyorsun sen koreli güzel kardeşim ilgi duyan birbiriyle ilişkiye giren gay lari yakışıklı zanneden atası dedesi anası babası belli olmayan pclerin sevdalasi vatan devlet bayrak nedir bilmeyen ayna karşısında çürümeye mahkum enayinin birisisin. Ben insan olduktan sonra mağarada da Yaşarim ama sen ne sıfatla bu dünyadasin o da belirsiz sen daha ne konuştuğunu bilmeyen kafası olan ama beyinsiz bir canlı türüsun Osmanlı yanbeylik bile demedin aile dedin hatirlamiyorsun senin gibi insanlardan azınlık bir şekilde kaldı yakında nesliniz tükenecek herşeyi bildiğini zanneden ama hiç bir şey bilmeyen sürekli üst perdeden konuşmaya çalışan ama iki kelime edince yerle yeksan olan kendinden başka insanları insan saymayı kabullenemeyen kibirli tiplersiniz.. senin her kelimene sokcak o kadar lafım var aslında ama beyinsizlere zaman ayirinca kendimi kötü hissettiğim için daha fazla uzatma gereksinimi duymuyorum ben bir yere kaçmam yazacagin varsa yaz biz kaçacak adamlar değiliz davamızı sonuna kadar savunacak insanlarız siz bir dava sahibi olamadığıniz için olayları provake edip ortadan kaybolursunuz kızım sen daha hangi devletin vatandaşı olduğunu bilmiyor gibisin Türkçe ye Max falan yazan kız bana IQ dan bahsediyor inan bana kedimle oturmuş sana gülüyoruz

Yorumla
    • noperva1975
      noperva1975
      6 ay

Sonrasında ben dedim ama o herhalde öngördü... hayır yani tarih araştırdıpını söyleyen biri nasıl olur da Mondros anlaşmasının imzalanmasından Osmanlı ailesini nasıl sorumlu tutar... hadi sevres anlaşmasını Osmanlıların imzaladığını zannetmesi neyse de ittihat terakki kendisi savaşa sokmuş kendisi yenilmiş liderleri kaçmış gitmiş... b kadrosundan bir deniz subayı da teslim anlaşmasını imzalamış :)

Yorumla
    • Vlkngns34
      Vlkngns34
      6 ay

Ya bunlar yaşadığı günün tarihini telefona bakmadan cevaplayamayan kesim bugün günlerden neydi diye yanındaki arkadaşına sorup birbirinin suratına mal mal bakan insanlar kalkmışlar burada asırlarca dünya ya hükmetmiş bir devlete laf söyleme curetinde bulunuyorlar. Dilleri uzun ama gerçekten haberleri yok iki kelime gerçek duyunca hemen kaçacak yer arıyorlar gün gelecek biz kılıcımızı çekeceğiz o zaman cehennem bile bunları bizim elimizden alamayacak bu korkuları da o yüzden...

Yorumla
  • yaralıdavsan
    yaralıdavsan Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

maço ile ne alaka sizin maço eril erkek dediğiniz kişiler mülteci oluyor yede göçmen :) erkeklerin nazlı olması dengeler ile alakalı kadına talep yok arz talep işleri

Erkekler niye nazlı?
    0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    6 ay

Hadi hayatını kaydıracak bi keko bulalım sana beraber ben de gençliğinin hibe ettiğin adama sevgiyle bakışlarını izleyeyim

1
    4 Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Twitter’ını versene kekolara salalım elden ele

Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Kullanmıyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      6 ay

Peki,

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Yok ettiniz sonra da niiirrreeedddddeeee 🤪😂 * ya bir bk sanmayın sizinle işimiz 5-10dk... Sonra allahınızı tanımayız karakteriniz insana mutluluk vermiyecekse... İlişkiye gelseniz de gelmeseniz de fifi 2.5k paraya kılçıksız bu işi yapanlar var kaldı ki günlük bazen bu para harcadığı oluyor size erkeğin.

0
    0 Yorumla
  • 1kendihalindebiri
    1kendihalindebiri Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Eskiden maçoyduk eril enerji yüksekti siz başladınız böyle olmaz şöyle olmaz erkekleri kendi istediğiniz kalıplara soktunuz peşinden gelen nesil aynı yoldan yürüdü eril enerjisini kaybetmeyen yoldaşlara selam olsun geri kalan erkolar kapatılsın 😂😂

1
    0 Yorumla
  • Ilidiann
    Ilidiann Takip Et
    Xper 7 Yaş: 35
    6 ay

Aynen canım haklısın, erkek maçoluk yapsa sen kimsin diye çıkışırsınız yapmaz ise prenses olur, ne istediğinizi bi öğrenin önce sonrası kolay

2
    4 Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Ne istediğimi söyledim

Yorumla
    • Ilidiann
      Ilidiann
      6 ay

Tamam maço biri sana karşı çıktığında bu sorunu ve istediğini unutma tepkini görmek isterdim

Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Bir kere buldum sadece bayılıyodum o hallerine

Yorumla
    • Ilidiann
      Ilidiann
      6 ay

Bir daha bulursun elbet

Yorumla
  • Xperellaa
    Xperellaa Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31 , eic 100%
    6 ay

Kaynanam kendi ağzıyla söyledi geçen eşimi nazlı yetiştirdiğini. Aslında iyilik yaptıklarını sanarak kötülük yapıyorlar çocuklarına. Elin kızı şımarmak.

0
    0 Yorumla
  • Yaniyorum3131
    Yaniyorum3131 Takip Et
    Guru Yaş: 51 , eic 58%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 595 cevap paylaştı.

Ya siz kızlar bi öyle bi böyle, yani maço olur şikayet edersiniz, maço olmaz yine şikayet edersiniz, hem kızlarmı nazlı olacak bırak birazda erkekler nazlı olsun beya))

0
    0 Yorumla
  • HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
    Erkekler niye nazlı?

Bos yapmaya devam ke.

0
    0 Yorumla
  • hayaletbiri00
    hayaletbiri00 Takip Et
    Guru Yaş: 19 , eic 100%
    6 ay

Maçoysa Allah üçe beşe ayırmasın trip atiyosa gay misin erkekler napsin

2
    0 Yorumla
  • SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    2 ay

Size dayak atıp can güvenliğinizi tehlikeye atan erkekler lazım sanırım, bu sorudan böyle bir anlam çıkıyor..

0
    0 Yorumla
  • aceleon
    aceleon Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 408 cevap paylaştı.

maço? sen maço aramıyorsun canım maço dediğin o nazlı dediğinden olur zaten sen maço değil köpek arıyorsun.

0
    0 Yorumla
  • x_CiciKız_x
    x_CiciKız_x Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Benim yaşadığım yerde asla nazlı değiller. Yani bence yerine insana göre degisen birseydir olduğunu düşünüyorum kendi fikrim

0
    0 Yorumla
  • _Ecem_Naz_
    _Ecem_Naz_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 96%
    6 ay

devir değişti kadınlar artık erkeklerin rolünü aldı erkeklerde nazlılaşmaya başladı hemen hemen hepsi öyle ben küsmem o küser çok ilginç.

0
    0 Yorumla
  • İsa22
    İsa22 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 685 cevap paylaştı.

Maço oluruZ öküz dersiniz kibar oluruz cocuk dersiniz hangi kılığa bürünelim şaşırdım kızlar karar verin

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Sımdı bunlar gelir maço mu dövelim mı derler 😂😂😂 illa dovunce mı erkek olunuyor kızlar ay erkekler 😂😂 sevdiğini kıskanırsın sahiplenırsın destek olursun illaki parasal anlamda değil basım ağrıyor dısım ağrıyor ay öluyorum bitiyorum demeyin nazlı olmayın diyoruz ama sız yıne bazı şeyleri totonuzdan anlıyorsunuz 😂😂😂😂😂 kibar feyzolar

1
    0 Yorumla
  • Siyahkadife
    Siyahkadife Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.

Çoğu bozuldu. Çoğu erkeklik görevlerini unuttu. Kadın gibi olmaya başladı.

0
    0 Yorumla
  • Uzumlu1kek
    Uzumlu1kek Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 100%
    6 ay

Bana böyle biri denk gelmedi

Gelmesin de hiç

Maço da sevmem ayrıca

0
    0 Yorumla
  • 06KILIC06
    06KILIC06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 85%
    6 ay

Ne nazlı ne de cahil canım gibi maço, adam gibi adam olmak lazım!

0
    0 Yorumla
  • Silhouettee
    Silhouettee Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 100%
    6 ay

Maço var da siz yeni nesil, yeni modellere bakıyorsunuz :)

0
    0 Yorumla
  • ilsuanlathadi
    ilsuanlathadi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Çünkü nazlayan şok artık seçenek de çok kimse kimseyi sevmiyor ki

0
    0 Yorumla
  • EnesBT
    EnesBT Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Umrumuzda değil sizin istekleriniz. Gidin kendinize uygun birini bulun

0
    0 Yorumla
  • Kampçı_
    Kampçı_ Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 832 cevap paylaştı.

Sizede adam beğendiremiyoruz.

Ne nazlısı be

0
    0 Yorumla
  • Blue-world
    Blue-world Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Maço arıyorsan, yanlış döneme doğdun. Biz artık insan olmayı öğrendik. Hadi mağarana dön hadiiiiii.

0
    0 Yorumla
  • Hilmi_Can
    Hilmi_Can Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 554 cevap paylaştı.

Nazlı mı Allah Allah normalde öyle değildir erkekler

0
    0 Yorumla
  • Geologicalengineer
    Geologicalengineer Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Ben maço sevmem Ama nazlı erkek de sevmem tabi nazlı erkek hiç sevmem

0
    2 Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Ama maço da sevmem

Yorumla
    • Geologicalengineer
      Geologicalengineer
      6 ay

Maço da sevmem ama

Yorumla
  • SoaringDragon
    SoaringDragon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    6 ay

Ulan efendi olsa nazlı maço olsa beni kısıtlıyo dersiniz ne istiyosunuz siz tam olarak

0
    0 Yorumla
  • Kendikendinebağyan
    Kendikendinebağyan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    6 ay

baktık sizin nazınız tribiniz çekilmiyor kendi silahınızla vuralım demiş olabiliriz biraz 😏

0
    0 Yorumla
  • Sadbut_true
    Sadbut_true Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 98%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Ne nazı ne tribi kimlerle uğraşıyorsunz

1
    1 Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Erkekler böyle

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Feministlere sor bunun sebebini... erkeği erkek yapan hemen herşeyi neredeyse peşin peşin suç unsuru saydırdılar

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Ulan maço olsa maço derler efendi olsa suç sert olsa suç size haberlerde ki gibi erkekler lazım dövecek sövecek adamları hak ediyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Maçolara ayı mayı diye diye yumuşattınız, şimdi de prenses erkekler çıktı, elinizdekiyle yetinmek yerine değiştirmeyi tercih ettiğiniz için böyle

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    6 ay

Maço değil de arada tersliğim tutuyor böyle o olur mu

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

Umursamıyorsan niye soruyorsun? Sorunların mı var?

0
    0 Yorumla
  • bengizliyimbiraz
    bengizliyimbiraz Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    6 ay

20 yaşlarındaki erkeklerin testo oranı 80li yıllardaki 50 yaşlarındaki dedelerle aynıymış artık ondan

2
    0 Yorumla
  • SaviorAnqel
    SaviorAnqel Takip Et
    Master Yaş: 40
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.

Devir değişiyor artık 😁siz bizi istemeye gelin

1
    0 Yorumla
  • GezegenAdam
    GezegenAdam Takip Et
    Master Yaş: 31
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Bol bol dayak atan istediğin olan bir maçı bulursun umarım

0
    0 Yorumla
  • allnightlonggg
    allnightlonggg Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29
    6 ay

istedikleri kadar nazlı olsunlar kadınlar naz yaptı mı olay biter kaçan kovalanır. sen kovalayan olma kızım, gerisi önemli değil

0
    0 Yorumla
  • JustaGent
    JustaGent Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    6 ay

Öteki türlü olanlar sizi rahatsız etmiyor mu. Yolda cafede otobüste..

1
    0 Yorumla
  • Hayalet1071
    Hayalet1071 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 100%
    6 ay

Sana denk gelmemiş gel gör bakalım beni😒

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    6 ay

bende naz yok cok sukur 21 yaşindayim 12 avrat dizdim utanma cekinme yo direkt pat diye soyluyorum ben nazli erkek anasi ile bulaşik yıkasin mk

0
    0 Yorumla
  • poyrazduymazz
    poyrazduymazz Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    6 ay

Maço olunca da kıro diyosunuz. Nazlı olanlar yeni türedi nerden geldilerse

0
    0 Yorumla
  • huysuz3450
    huysuz3450 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    6 ay

Kızlar niye görgüsüz ise erkeklerde ondan dolayıdır

0
    0 Yorumla
  • DarthRigatoni
    DarthRigatoni Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    6 ay

Size sormak lazim

1
    4 Yorumla
    • DarthRigatoni
      DarthRigatoni
      6 ay

umursa diye atmiyoz zaten mq xper için yoksa banane senin ne düşündüğün

Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Sana demedim

Yorumla
    • DarthRigatoni
      DarthRigatoni
      6 ay

Hee pardon ya reis bana dedin sandim

Yorumla
    • minikuş_
      minikuş_
      6 ay

Sorun değil hdjdj

Yorumla
  • LosTShelbyy
    LosTShelbyy Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 100%
    6 ay

Z*ubbelere inat varız bu piyasada

1
    0 Yorumla
  • Sauvagebey
    Sauvagebey Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 875 cevap paylaştı.

Genelleme yapmayı ne zaman bırakacaksınız abisi

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    6 ay

Kızların istekleri bitmek bilmeyince çoğu ona göre şekil almaya başlamış demek ki

1
    0 Yorumla
  • sultankalavun
    sultankalavun Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 482 cevap paylaştı.

Kız bulsam skecem ne bazı nazi

0
    0 Yorumla
  • Bellevalia
    Bellevalia Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Prensesler işte

0
    0 Yorumla
  • Cheiisy m
    Cheiisy Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Erkeklik duygularını kaybetmiş bir çoğu

0
    0 Yorumla
  • Yanlızkurt145
    Yanlızkurt145 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    6 ay

Ben hiç Nazlı değilim hayır

0
    0 Yorumla
  • Meraklıbiri_işte
    Meraklıbiri_işte Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 101%
    6 ay

Maço da iyi değil bence

0
    0 Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    6 ay
    Kişilik & Karakter konusunda 616 cevap paylaştı.

Naz değil o, stratejik geri çekilme

0
    0 Yorumla
  • prozax32x
    prozax32x Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    6 ay

türkiyedede kasın kalmadı

0
    0 Yorumla
  • Asafdg
    Asafdg Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    6 ay

Biz kovalayınca kaçıyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • esratheyargımachine
    esratheyargımachine Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    6 ay

Sadece nazlı olsalar gene iyi daha fenalar

0
    1 Yorumla
    • degerben
      degerben
      6 ay

Fenası ne

Yorumla
  • Devamını Gör (60)
Devamını Gör(105)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Erkekler niye nazlı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden Müslümcü olur? 11 cevap verildi
Erkekler neden boyle saygisiz? 4 cevap verildi
Erkekler neden sunnet olur? 19 cevap verildi
Neden erkekler maçkolik? 43 cevap verildi
Neden esmer erkekler? 16 cevap verildi
Erkekler neden iyileri üzer? 28 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • El örgüsü çoraplar kullanır mısınız hoşunuza gider mi?
  • Şeytan , Melek, cin gibi kavramlara inanıyor musunuz?
  • En çok neli dondurma yiyorsunuz?
  • Adeta bir papatya tanesi kadar masum görünüyor muyum 😄?
  • Evinizde el emeği dantel masa örtüsü kullanıyormusunuz?
  • Güzelliğinizin baki kalmasını ister miydiniz?
  • "İlişkimizi gözden geçirelim." diyen sevgili/ eşe tahammül eder misiniz?
  • Duş alırken yüzününe kese yapıyor musunuz?
  • Kadınların daha çok erkeklerde baktığı olay nedir, Bu adam hayatımı rahatlatır mı, yoksa zorlaştırır mı?
  • Gözlerini beğeniyor musun?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨