Benim için çok önemli!! Sevgilim ona ihanet ettiğimi düşünüyor ne yapmalıyım?

6 aydır birlikte olduğum çok sevdiğim bir sevgilim var kendisi çok takıntılıdır güven problemi var en başından beri hep kuşkuyla yaklaştı bana da hep ispat ettim bugüne kadar gelmek için ve inanılmaz hırslı biraz da egoisttir kendisi. 3 hafta önce benim bir yalanımı yakaladı (görüşmemi istemediği kız arkadaşımla görüşmüyorum diyip aslında görüşmeye devam etmem yani yakalandığım olay bu) yalanı asla kaldıramayacak bir insan kuruntulu old icin. Üç gün hiç konuşmadık sonra beni aradı ben başka biriyle birlikte oldum dedi eski sevgilisiyle olmuş ben şok oldum inanmak istemedim mahvoldum duyunca çünkü ben ilk beraberliğimi onunla yaşadım o benim ilkim oldu ve bu durum benim acayip zoruma gitti. Hırsımdan o gün eski sevgilimi aradım sadece konuştuk kötüyüm falan dedim barışalım vs asla yok sonraki gün sevgilim beni aradı Can'ımı yakmak için böyle bir şey söylediğini söyledi aradan biraz zaman geçti konuştuk düzeldik barıştık dün yanyanayken eski sevgilim aradı ve sevgilim buna şahit oldu eski sevgilim beni sen aramadın mı 20 gün önce Dedi bunu duydu ve benim için bittin Dedi ben seni denemek için böyle bir şey söylemiştim ama sen bana ihanet etmişsin Dedi ve beni sildi olay daha çok taze beni affetmiyor şu An konuşmuyor da ne yapacağım bilmiyorum çok kötüyüm o benim için çok özel biri hem ilkim hem sonum olsun istediğim kadar çok seviyorum ama o benim Can'ımı yaktığı için böyle bir hata yaptım evet yaptığım yanlış ama beni buna sürükleyen o oldu ben kendimi affettirmek için ne yapmalıyım Nasıl bana geri dönmesini sağlarım? Erkek faktörü aramıza ilk defa girdi ve bugüne kadar hep beni masum bilirdi şimdi Hakkı'mda çok kötü düşünüyor kafayi yiyeceğim ne olur yardımcı olun ayağına kadar gitmeyi pat diye karşısına çıkmayı düşünüyorum bulmam zor olacak ama yapmak zorundayım
Benim için çok önemli!! Sevgilim ona ihanet ettiğimi düşünüyor ne yapmalıyım?