1.5 Yıllık sevgilim var arkadaşlar, Her şeyimiz çok güzel hep beni görmek istiyor falan çok tatlı ve çok kibar aynı zamanda romantik ama hiç cinsellik olmadı, ben beni öpmesine bile karşıyım ara sıra benden çekinir yani böyle olduğu daha iyi ama ben bir hata yaptım :(
Rüyalarıma giriyor en sonunda buraya yazmak geldi
Geçen hafta arkadaşımın doğum gününe gittim evine, eski erkek arkadaşımda ordaydı oradaki etkenle konuştuk ettik falan derken bir an dalgınlığıma geldi ve bişeyler yaşadık :( ben çok pişmanım ama şimdi ki sevgilme anlatmalımıyım anlatırsam benden ayrılır :( Öpmeme izin vermeyen sen eski sevgilin ile ilişki mi yaşadın diye tepki verir :( Ama söylemesem de hep kabus görüyorum 7 gündür rahat uyuyamadım
Rüyalarıma giriyor en sonunda buraya yazmak geldi
Geçen hafta arkadaşımın doğum gününe gittim evine, eski erkek arkadaşımda ordaydı oradaki etkenle konuştuk ettik falan derken bir an dalgınlığıma geldi ve bişeyler yaşadık :( ben çok pişmanım ama şimdi ki sevgilme anlatmalımıyım anlatırsam benden ayrılır :( Öpmeme izin vermeyen sen eski sevgilin ile ilişki mi yaşadın diye tepki verir :( Ama söylemesem de hep kabus görüyorum 7 gündür rahat uyuyamadım
Sakla
Saklama
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat