Eski sevgili 3 yıl sonra neden mesaj atar? Ilahi Adalet var mı merak edenler okusun! Bugün benim zaferim?

Feci şekilde yüzüstü bıraktı beni ayrıldıktan sonra başka birini buldu kızla gözümün önünde sarmas dolaş Fink attı. Allahim dedim dünya gözüyle göster bana bana yasattiklarini yaşasın dedim. Ve cikmalarini flortlerini ayrilmalarini acı cekmesini hepsine şahit oldum ve tam 3 yıl sonra bana mesaj attı.
Seni ne kadar incittiysem iki katı incindim hakkını helal et nolur diye. Aramama izin ver acikliyim böyle anlatamiyorum kendimi dedi. Ben cok degistim eski ben degilim konusinca anlicaksin dedi.. Sırf sen üzülme diye sana mesaj atmadim unut diye dedi senij sebebinle bir çok kez ayrılma noktasına geldik dedi ve en son senin önünden geçmek istemedim diye ayrıldık dedi. Bende hiç istifimi bozmadim. Ben senle çok güzel bir aşk yaşadım iyi ki girdin hayatıma dedim bana yaptığın kötü şeyleri konuşmak istemiyorum ben dedim. Ben seni affediyorum dedim ınsallaj mutlu olursun dedim. O da maddi manevi bir ihtiyacın olursa her zaman yanındayım dedi..
Özetle önemli yerler bunlar.
Sizce bana geri dönme niyeti dusunmus mudur sadece helallik mi amacı arkadaşlar? Ne dersiniz?
Eski sevgili 3 yıl sonra neden mesaj atar? Ilahi Adalet var mı merak edenler okusun! Bugün benim zaferim?