Gecmisimden kurtulamiyorum?

Hayırlı geceler arkadaşlar direk konuya gireyim ben 1.5 yıldır biri ile beraberim 1 ay sonra istemeye gelicekler allahın izniyle fakat benm sıkıntım var ben bundan 1.5 sene öncesine kadar rahat tavırlar icersinde bulunan bir insandim aksamlari eglenmeye giderdim erkeklerin evinde kalrdim çünkü eve geri donemezdim babamdan korkardım yüzeysel bir kaç iliskim de oldu ama bu sadece sevisme gibi oldu cinsel bir birliktelik yaşamadım sanırım tek orda dur diyebldm kendime sonra sevdiğim adam çıktı karşıma aşık oldum ve kendime geldim tobeler etdim ama şeytanın sesini vesvesini sürekli çekiyorum erkek arkadaşım gecmisi takan biri gece dışarı çıkmış olduğumu eskiden itiraf etdim ona iliskimin en başında ama kaldigimi soleymdm sonra bir gün tak diye soledim ama normal arkdslr dedim üstü kapalı ama itiraf etdim 1 hafta bana tavır yaptı ama kabullendi ben bu adamla evlencm ama gecmisimden kurtulamiyorum biri ona kalkıp bişi derse ya da karşımıza biri çıkarsa diye evet biliyor ama sonuçta bole bir olayda bilse bile sorun yaratir kavga cikarir onu kaybetmek istemiyorum vicdanı olan bir yardım etsin elim kolum bağlı uyku uyuyaniyorum
Gecmisimden kurtulamiyorum?