Hani göğüsünüze karnıza bir ağrı saplanır ya nedenini bilmezsiniz o
Ağrı hep orda kalır ya öyle bir şeyy işte anlatamazsınız. hiç bir şey söyleyemezsin.
konuşmak istersen kelimeler boğazınızda düğümlenir. ağlamak istersiniz göz yaşlarınız kurur akamaz. bir yerden sonra da o yaşları durduramazsınız yerli yersiz akarlar. konuşacak dertleşecek birini ararsınız hepsi unutursun bir şey olmaz derler ama üzerinden 7 sene de geçsede unutamazsınız. ne zaman bir çift görseniz hemen aklınıza kaybettiğiniz sevgiliniz gelir. daha çok ağlarsınız. sürekli sol yanınızda bir acıyla dolaşırsınız. doğru dürüst film bile izleyemezsiniz bir sahne de beraber yaptığınız bir şey gelir aklınıza bir daha yapamayacağınızı onu göremeyeceğinizi hatırlarsınız daha çok ağlarsınız. Düşünsenize ölüm onun güzelliğini solsada o deniz gözlerine bir daha bakamayacaksınız bu düşünce sizi deli edecek atacaksınız kendinizi sokaklara sonra ölüme düşman olursunuz allahı sorgulamaya başlarsınız inancınız zedelenecek sizi teseli edeek bir şey bulamayqcaksınız evin odası size dar gelecek sokaklara atacaksınız kendinzi ama bu hiç iyi gelmeyecek hiç bir zaman duygularınızı kontrol edemezsiniz. dertleşmeyi sevdiğin insanlarla konuşursun hiç biri size yol gösteremez, anlayamaz sizi. bir daha doğru düzgün müzik bile dinleyemezsiniz her şarkı size onu hatırlatır bir de bazı şarkılar var ki sanki sizin için yazılmış gelir sonra hayata yaşayan bir ölü gibi devam edersiniz benim gibi mutlu olmayan somurtgan ve mutlu insan gördükçe içinde lanet okuyan birisi olur vermişsiniz haberiniz olmaz çünkü benim peceremden hayat bakamazsınız göremezsiniz. Çünkü bu acıyı her erkek taşıyamaz her gün ölüp ölüp dirilemezsiniz TeK bir şey gelir aklınıza ben ona aşıktım şimdi toprağada aşiğim. Nur içinde yat aşkım beni sorma cezam daha bitmedi kehinatta
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer