Hani göğsünüze bir ağrı saplanır ya nedenini bilmezsiniz o işte.. Ağrı hep orada kalır öyle bir şey ki işte anlatamazsınız. Hiçbir şey söyleyemezsin.
Konuşmak istersen kelimeler boğazınızda düğümlenir. Ağlamak istersiniz göz yaşlarınız kurur akamaz. Bir yerden sonra da o yaşları durduramazsınız yerli yersiz akarlar. Konuşacak dertleşecek birini ararsınız hepsi unutursun bir şey olmaz derler ama üzerinden uzun zaman geçse de unutamazsınız. Ne zaman bir çift görseniz hemen aklınıza anılarınız gelir. Daha çok ağlarsınız. Sürekli sol yanınızda bir acıyla dolaşırsınız. Doğru dürüst film bile izleyemezsiniz bir sahne de beraber yaptığınız bir şey gelir aklınıza bir daha yapamayacağınızı onu göremeyeceğinizi hatırlarsınız daha çok ağlarsınız. Düşünsenize o deniz gözlerine bir daha bakamayacaksınız bu düşünce sizi deli edecek atacaksınız kendinizi sokaklara. Sizi teseli edecek bir şey bulamayacaksınız evin odası size dar gelecek sokaklara atacaksınız kendinizi ama bu hiç iyi gelmeyecek hiçbir zaman duygularınızı kontrol edemezsiniz. Dertleşmeyi sevdiğin insanlarla konuşursun hiçbiri size yol gösteremez, anlayamaz sizi. Bir daha doğru düzgün müzik bile dinleyemezsiniz her şarkı size onu hatırlatır bir de bazı şarkılar var ki sanki sizin için yazılmış gelir sonra hayata yaşayan bir ölü gibi devam edersiniz. Çünkü bu acıyı her insan kaldıramaz her gün ölüp ölüp dirilemezsiniz Tek bir şey gelir aklınıza ben onu çok sevdiğiniz ve aşık olduğunuz.
Kişilik & Karakter konusunda 13,4b cevap paylaştı.
Sanırım bir kez yaşadım bu duyguyu ben.. Onun da zamanı baya öncesine dayanıyor.. Çocuktum.. Beni derinden sarsan bir olay yaşadım babamı kaybettim.. İnsanın bir parçası sanki o an gidiyor bir daha geri dönmemek üzere.. Sanki duygularının bir kısmı da ölüyor o an.. Sonrasında yaşadığım olaylardan da derin yaralar almamamın sebebi bu galiba.. Bir çok durumda sanki olayları dışarıdan izliyormuşum gibi hissediyorum, olayın tam içinde olmama rağmen.. Bir sakinlik çöküyor insanın üzerine.. Keyifli geceler..
Çok gelmisligim var Ayhan. Lakin her düştüğümde daha güzel kalkmasını bildim. Zaten snr larida etkilemiyor. Ya duygusal olarak içim nasır bağladı. ya da üzülen duygularımı tek tek yırttım attim.
Ooo baya baya kötü durumlar. Geçmiş olsun dostum, etkileneceğini biliyordum ama bu kadar kötü olacağını düşünmemiştim. Zaman her şeyin ilacıdır, zamana bırak.
nefes aliyorsun işte yaşıyorsun sanıyorlar, ağlamayinca zaten kesin iyisin alıştı unuttu oluyorsun. bilmiyorlar ki sen o gün o toprağı ikinizin de üstüne attin.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Aşk acısı çekiyorum şu an ve aynen bu durumdayım çok iyi biliyorum yaşarken ölmeyi