yaw arkadaşlar bir kız bir erkeğe seni seviyorum yalan'dan diyebilir mı acaba sevdiğim kız bana seni çok seviyorum diyor ama inanmıyorum ben yalan'dan diyebilir mı ki var mı böyle bişey lütfen yardım edin?
Cevabın nedir?
Neden yalandan desinki? Kizin eline ne gecicek guvenmelisin. Guvenini sarsarda dedigin gibiyde kapıyı gösterirsin. Şüpe ile yaşamazsın. Test de yapabilirsin, örneğin kıskandır. Başka bir kızdan bahset. Kıskançlık sevgi göstergesidir.
12 Yorumla
Soran+1 yılbu dediğini daha önce'den yapmıştım başka biriyle kıskandırdım yanı bahsettim ve sert tepki verdi sençe napmalıyim şimdi
En İyi Cevaplar
Düzgün insan kalmadı ki herkes herşeyi diyebilir artık. Ama seni böyle bir kuşkuya düşürdüyse yalan söylüyor olabilir..
15 Yorumla
Soran+1 yılyani yalan mı diyorsun
Soran+1 yılpeki napmalıyim
Soran+1 yılaynen öyle diyorum bende uzatmayim takmayım diyorum da olmuyor işte
+1 yılOoo keşke sadece onu deseler arkandan kazı çalışmasi yapar ruhun duymaz
28 Yorumla
Soran+1 yılAdamsın elal olsun aynen öyle
- +1 yıl
eywAllah kardeşim CANSIN👍
Soran+1 yılama kardeşim be arkadan iş çevirince de Kötü oluyor ya
- +1 yıl
Hem de çok kötü oluyor ve bunun farkındaysan bile damarin catliyormuş gibi hissediyorsun kardeşim
Soran+1 yılvalla kardesim ben direk ana avrat küfür etmeye başlıyorum ama çok seviyorum ondandır
Soran+1 yılyaw kız milleti işte böyledir bir yanını vereceksin bir yanını vermeyeceksin boş yere demediler kadın 7 Saniye daha erken yaratılmıştır şeytan dan
- +1 yıl
Yanii ama kardeşim çok dikkatli olmalısın çünkü bu devirde en güvendiğin kişi bile sırtından vuruyor SENi
Soran+1 yılve vurduğu anda insanlara güvenin kayboluyor yani İnsanlara güvenmek istiyorsun ama acaba diyorsun bir yandan bu da bana onun vurduğu gibi vuran mı napar ne demek istediğimi anlamışsındır umarım
+1 yılnamuslu kız demez kardeşim namuslu bir kız demez kardeşim
117 Yorumla
Soran+1 yılyanı yalan değil mi
- +1 yıl
egerki kız iyi duzgun biriyse demez inan bana çünkü yalan söyleyen kız tipi zaten belli eder kendini ortamlara
Soran+1 yılaçık konuşur musun
- +1 yıl
şöyle diyorum yalandan seven kız seni sevmez isi gücü dalaveredir ama bir kız sana sevdiğini kolay kolay söylemiyorsa o seni seviyordur
Soran+1 yılyok kolay söylüyor çok seviyormuş ama işte belki gönül eğlendirmek için yapmış olabilir dıye zannediyorum
- +1 yıl
sana şöyle diyim kardesim burada herkes bir şeyler söyler aklını kullan herkesi Dinlersen kafan karışır bende çok şey yaşadım sadece kalbini dinle derim seviyorsan eğer devam et
Soran+1 yıladamın dibisin varya abi kafam karıştı valla
- +1 yıl
eyvalalh saol 😊sadece sunu syleyeyim bir insan gerçekten bir kere sever belli sende çok sevmissin
Soran+1 yılHemde onun için ağlayacak kadar abi çok sevidm yemin ederim insan bir kere sever aynı dünyaya geldiğimiz gıbı bir Kere
- +1 yıl
madem bu kadar seviyorsun başkasıyla da yapamazsın kesin iyi anlaşın ozamn ona sahip çık gezin dolaşım eglenin
Soran+1 yılama abi sana bişey diyim mi belki sana diyeceğim şey saçma geliyor olabilir ama sevdim işte
- +1 yıl
syle kardeşim tek suçumuz sevmek zaten
Soran+1 yılabi ya ben onu sanal alemden sevdim yanı yüz yüze görüşmedik ama bende sıradan biriyim işte nasıl oldu bilmiyorum ama çok sevdim varya abi dediğin gibi tek suçumuz sevmek işte ne dersin abi sanal alemden sevdim onu ben
- +1 yıl
olabilir etrafta bildiğim bir suru sanaldan tanışıp evlenen insanlar var yani şahit olmusum ama arada mesafe vardir mutlaka ve aska engel değildir bence mesafeler eğer değecek insan varsa o yolu bazen goze almak gerekir
Soran+1 yılaynen arada mesafe var da mesafe sorun değil benim için onu benden ayıran şey nedir acaba bunu bilmiyorum Biz ayrıldık da ama yine de benle oturup sabaha kadar konuşuyoruz
- +1 yıl
ne güzel iste kopamiyorsunuz birbirimizden senle sabahlar kadar konusuyirsa sevgisinden emin olabilirsiniz be kardeşim ama yinede alalh yardımcı olsun
Soran+1 yılhemde kaç kere denedik olmadı kopamıyoruz seviyor mu diyorsun yani öyle mi
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
4Cevap
Kız erkek fark etmez duygusuz yalancı insan kolayca hissetmeden söyleyebilir
26 Yorumla
Soran+1 yılbıraz daha açık konuşur musun anlamadım çünkü?
Soran+1 yılnapmalıyim şimdi ya kafam karıştı
- +1 yıl
Son yanıtına +1
Soran+1 yılbazen saçma bir söz söyleyip de gitmeler ne olabilir acaba hemde hafta için bir kez görüşmeler ama benle de sabaha kadar sohbet ediyor yanı ben tam olarak onun beni sevdiğini nasıl anlarım yardımcı olur musun lütfen
Evet diyebilir.. Seni seviyorum demek kolay ama bunu yaşatmak zordur
13 Yorumla
Soran+1 yılderken
Soran+1 yılhayır çok şey yaşandı ki Nerden neyı hissedeyim ki
+1 yılbir qizin seni sevdiyini oyrenmek istiyirsense gozlerine bak seni sevirem de o da sevireem deyerek gozlerive baksa ya da utansa seni sevir demekdi
12 Yorumla
Soran+1 yılama görüşemeyiz ki
- +1 yıl
gorusme imkaninz yokdu yoksa qiz naza qoyub kendini
+1 yılÇıkarı varsa diyebilir. Yoksa ben sevmediğim birine asla seviyorum demem terkederim
19 Yorumla
Soran+1 yılçıkarı derken?
- +1 yıl
Ne biliyim para için veya gönül eglendiriyordur seni egosunu tatmin etmek için kullaniyordur gibi gibi
Soran+1 yılpeki onça zaman beraberiz bir yıl oldu artık ama ayrıldı Benden hemde sebepi bile olmadan ama hafta içi yanıma geliyor iki gün benle beraber öff ulan çeşit çeşit sizi gidi siziler var acayip ya napıcam ben ya
- +1 yıl
Detayları bilmiyorum ki sana nasıl davranıyor felan nasıl bakıyor? Ama sebebi olmadan ayrılması çok tuhaf gerçekten.
Soran+1 yıldimi ama çok tuhaf peKİ bana nasıl yardım edebilirsin lütfen
- +1 yıl
Özelden mesaj at.
Soran+1 yılözeline nasıl ulaşabilirim?
- +1 yıl
Mesajlara bak
Soran+1 yılmesaj attım
+1 yılKız güvenilmezse inanmamakta haklısın yalandan olabilir
25 Yorumla
Soran+1 yılabi ya kız benle hafta için iki gün sadece görüşüp konuşuruz ama işte onun gitmeleri ve benden sebepsiz yere ayrılmak bu kafam da soru işareti bırakti işte napmalıyim
- +1 yıl
Boşuna zaman kaybetme bırak gitsin bunu dert edip üzülmene de gerek yok inançsızsın kıza karşı zateb bu ilişki yürüyemez
Soran+1 yılama abi ben onu gerçekten de çok seviyorum o kadar çok bağlandım ona ve onu sanal alemden sevdim bazıları için saçma geliyor olabilir
- +1 yıl
Dostum üzülürsün diyorum başka bişey diyemem
Soran+1 yıleyvallah
Herkes seni seviyorum der lafla hissettirmek lazım o sevgiyi
19 Yorumla
Soran+1 yılyanı ne diyorsunuz
Soran+1 yılama ayrıldı gitti
Soran+1 yılve bunu düşününce kafayı yiyorum
Soran+1 yılana avrat küfür etmeye başlıyorum
Soran+1 yılneden aydıldı
Soran+1 yılnormal bir insan bunu yapmaz ama
Soran+1 yılsordum cevap yok Dedi
+1 yılGüven problemi neden böyle bir kanıya vardigina bağlı
16 Yorumla
Soran+1 yılonun benden sebepsiz ayrılmazlar ve onun gitmesiyle ama hafta içi iki gün benle oluyor nasıl bir şey bu
- +1 yıl
😦😦
Soran+1 yılnoldu ki
- +1 yıl
Seninle oluyor derken ?😦😦😲
Soran+1 yılyani geliyor demek istedim
Soran+1 yılben onu adam gibi sevdim o şerefsizler gibi yatakta sevmedim yanlış anlamana gerek yok bence
Hala kabuğunu kıramamış ergenler der bence aklı basinda bir insan demez
11 Yorumla
Soran+1 yılsençe napmalıyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiyebilir , belki seni kırmamak için öyle diyordur ama
12 Yorumla
Soran+1 yılnasıl ya kırmamak için olur o kadar Zaman geçti
Cevap sahibi+1 yılZamana bağlı olarak sıkılmışta olabilir , bunu söylemeye çekiyodur
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla erkeğin şerefsizi olduğu gibi kızında var her şey olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılben onu çok seviyorum ama oda beni seviyor yalan dan diyebilir mi acaba
Cevap sahibi+1 yılOlabilirde olmayabilirde
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir kız olarak aklı başkasına olan bir kız seni o sevdiği kişi gibi görüp diyen bile var yani seni seviyorum kelimesi o kadar basitleşmiş ki önemli olan seni üzüp üzmemesi
112 Yorumla
Soran+1 yılüzüyor çok hemde
Cevap sahibi+1 yılZamana bırakman en iyisi olucaktır ama güvenme gerçekten seven üzmez hep kaybetme korkusu olur o kişinin içinde kaç ay ya da yıldır berabersiniz acaba?
Soran+1 yıl8 aydır onla beraberiz ama bizim ilişki sandığın gibi değil çünkü biz sanal alemde tanıştık yanı bazıları için saçma geliyor olabilir ama sevdim işte
Cevap sahibi+1 yılBir kız sevdiği çok sevdiği birini üzmez aksine kendini üzer onu üzmez hatta gerekirse gururunu dahi unutur ama senden demek ki hoşlanıyor beğeniyor huyunu onu sevmeni yoksa 8 ay boyunca seninle olmaz için rahat olsun bunları düşünürsen üzülürsün ama çok bağlanma..
Soran+1 yılçok bağlandım ve onla ayrıldık yıne de benle sabaha kadar oturup koşuyoruz offf çok şey yaşandı yaw hangı birini düşünerek hareket edeyim ki ben onu çok sevdim oysa beni severek ayrıldı işte bu yüzden beni sevmediğini düşünüyorum ana avrat küfür etmeye başlıyorum bazen hayır yanı ayrılıyor ve seni çok seviyorum diyor anlamıyorum ki ya
Cevap sahibi+1 yılşu an sizigayet iyi anlıyorum ama gerçekten çok çok önemli olmadığı taktirde kimse çok sevdiğinden vazgeçmez şahsen ben çok sevdim ama ailemden dolayı vazgeçtim ama hemen vazgeçmedim çabaladım olmadı demek ki kendince bir sebebi vardır yol yakınken bitmesini istemiş eğer ayrılırken seni seviyorum demiş ise bunun 2 sebebi vardır ya onu güzel hatırlamanız için demiştir ya da dediğim gibi aklında kendince bir sebepleri vardır ve mecburiyetten dolayı üzmeyin kendinizi
Soran+1 yılayrıldı ama hep yanıma geliyor yanı imkanı olunca öyle diyor bana. peki ailesi den dolayı olabilir mı yoksa ona güvenmediğimi söylediğim için olabilir mi zaten seven ayrılmaz ki en iyisi kafana sıkıp gebermek olacaktır
Cevap sahibi+1 yılOo bakın burda biraz hata yapmışsınız bir kız ona güvenmeyen biriyle olmak istemez böyle diyerek sizden biraz soğmuş dahi olabilir hatta ailesine gelecek olursak olabilir maddi açıdan durumuz nasıl mesela eğer iyi ise ailesi açısından sorun pek olmaz ama kötü ya da orta ise düşünmüştür ilerisini
Soran+1 yılsana bişey diyim mi ben. adam gibi sevmek suçumuz zaten adam gibi sevenler kaybediyor işte bu yüzden kaybettim çünkü ben adam gibi sevdim onuu kim ne derse desin bu böyledir
Soran+1 yılpeki şimdi napmalıyim lütfen yardım edin bana
Cevap sahibi+1 yılHaklısın çok haklısın kim çok sevse o ilişki için çabalasa sürekli herşeyi düzeltmeye çalışsa o kişi kaybediyor ne kadar kötü olursan o kazarsın ama kişilik meselesi kardeşim sen bu şekilde devam et adamlığınla elbet birgün herşey güzel olucaktır
Soran+1 yılinsan gerçekten bir kere sever adam gibi. ve kaybedinçe de artık yeni geleni o kadar çok sevmeyeceksin istesen'de sevemezsin kaybedersin diye acı çekıp ağlarsın diye sevemezsin her geleni insan sadece bir kere sever Dünyaya galdiğimiz gibi bir kere
Diyebilir iki yuzluyse sasirmamak lazim
11 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
+1 yılDer hemde dusundugunden cok daha kolay.
13 Yorumla
Soran+1 yıliyi de derdi ne benle yaw o kadar zaman boyunca beni kandırıyor mu acaba anasını satayım
- +1 yıl
Kandiriyor mu bilmem ama gayet rahat diyebilir. O soze cok guvenme.
Soran+1 yılpeki napmalıyim sençe
Bu zamanda herşey yalan
18 Yorumla
Soran+1 yılyalan diyebilir yanı öyle mi
Soran+1 yılpeki neden ya neden ulan adam gibi Sevmek kaybetmek mi hııı
Soran+1 yılanlamadım ki
Soran+1 yılaynen öyle da adam gibi sevenler kaybediyor işte ve bu benim zoruma gidiyor
der tabikide asıl kızlar yalandan derler
15 Yorumla
Soran+1 yılvallahi mı kardeş
Soran+1 yılnapıcam ben ya öff abicim
Soran+1 yılişte onu sevmeden önce yapmam gerekiyordu
Gizli Üye(25-29)+1 yılhemde öyle bir derki kendisi bile inanmaz 😂😂
13 Yorumla
Soran+1 yıldemek ki kızları sevmemek gerekiyor kızları sadece kandırıp yatağa çekeceksin yoksa canın yanar hemde çok yanar ancak yaşayan anlar ve adam gibi sevenip'te kaybedenler anasını satayım
Cevap sahibi+1 yılher kız değil ama tanıdığım bir çok kız arkasim var hepside yalandan seviyor eğlencesine 😂
Soran+1 yılvaybe
+1 yılDiyebilir tabii.
11 Yorumla
Soran+1 yılpeki neden ama neden
+1 yılDiyebilir var öyle
11 Yorumla
Soran+1 yılvar mı acaba nasıl anlarım Peki
+1 yılNiye diyemesin :D
11 Yorumla
Soran+1 yılyalan dan olur mu acaba
Gizli Üye(25-29)+1 yıldiyemez bence
11 Yorumla
Soran+1 yılvallahi mi
+1 yılDyemez yalandan
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiyebilir
12 Yorumla
Soran+1 yılvay arkadaş ya herkes diyebilir diyor bak şimdi kafam iyiçe karıştı haa
Cevap sahibi+1 yılarada çıkar öyleleri
Devamını Gör(8)
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem