Sevdiğim kişi beni kandırmış Sizce ne yapayım?

Ben 2.5 3 yıldır birini seviyorum o da bunu ilk andan beri biliyor. Geçen yaz bana mesaj attı seni seviyorum diye inandım. sonra beni kandırdığını öğrendim. Ona sordum inkar etmedi.24 Ağustos2016 da bana mesaj attı biraz sohbet ettik tabi ben heyecandan ölüyorum falan. Neyse biraz sonra geçmişten açtık konuyu kavga ettik kırdık döktük özür diledik sonra beni sevdiğini söyledi çıkma teklif etti. `Biraz zaman dedim hakkındır istediğin kadar zaman ben beklerim `dedi. Kabul ettim bende 3 gün ikimizde hiç konuşmadık sonra ben ayrıldım çünkü bidaha kandırılıyorsam çok üzülürüm diye düşündüm ve ayrılmak istediğimi söyledim biraz daha konuştuk. Sonra bana ailevi mevzularla ilgili sorunlar olduğunu söyledi. geçen sene aslında kandırmamış bu yüzden öyle yapmış sadece hislerini biliyim diyeymiş neyse biz ayrıldık.6 ekimde onun3 senedir başka bir kızı sevdiğini öğrendim. Ona sordum 7 Ekimde yani doğum günümde baya bir kavga ettik en son beni her yerden engelledi sizce ne yapmalıyım kırıldım hemde çok bu dönemin içinde en yakın arkadaşlarımdan birinin kanser olduğunu öğrendim. Herşey üst üste geldi mahvoldum ne yapayım da üzülmiyim lütfen biri söylesin. :(
Sevdiğim kişi beni kandırmış Sizce ne yapayım?