Nerede yanlış yapıyorum bilmiyorum. Artık gerçekten bu durum beni yordu. Yani kimi sevsem çekip gidiyor. Art niyet de taşımıyorum sadece seviyorum. Yaptığım başka bir şey de yok. Çok sevilmekten rahatsız mı oluyor karşı taraf bilmiyorum. Hani kimsenin ahını da almış olamam kimseye bir zararım da olmadı. Ne desem bilmiyorum artık ama kalbim gerçekten çok kırık. Parçalarını toplayıp birleştirecek gücü var ama yapmıyor... Her şeye rağmen bekliyor insan... Umut şimdi bağ bozumu sonrası üzüm bulmak kadar zor ama imkansız da değil...
İçin yana yana unutamazsın, yaşadıklarınız üstünü kapatır yavaşça ve bir süre sonra yaşadıklarınız üstünü tamamen örter ve unutur olursunuz, bunlar olmasa bile kesinlikle içinizdeki acıyla yaşamaya devam edersiniz bu bir gerçek, insan dayanamafı yerde ölüyor zeten emin olun :(
Canının ne istediğine bağlı. Ömür boyu değmeyecek birinin aşkıyla acı çekmek istiyosan beyninin bir köşesine kazırsın sıkıldıkça hatırlarsın. Ama bu unutamamak değildir acı çekmeyi sevmektir. Normal bir insan gayette unutur.
İkiside aslında unutamazsın ama zamanla ona karşı da eskisi gibi asla olamazsın buda hala bir yerlerde var olmasına rağmen yokluğuna alışırsın demek...
yeni duygu düşünce ve hisler geldikçe eskisini unutur. zamanda döngüsel olarak hep anın içinde yaşanılan şeylere odaklıdır her ne olursa olsun insan bir sonraki anda ona ayak uydurur.
En İyi Cevaplar