Bir erkek çok güzel vaatler verirken seninle her şey bambaşka çok farklı diyip güzel bir gelecek düşünürken neden mesafeyi bahane eder?

Genelleme yapmayı sevmesem de daha sık kadınlarda denk geliyorum bu duruma. Başta bile bile kabullenip bir vakit sonra olmuyor diyen insanları anlayabilmis değilim. Herkes kendini tanır. Daha başlamadan da bilir uzak ilişkiyi yürütüp yürütemeyeceğini. Tabi arka planında başka bir sebep yoksa..
Gitmek isteyenler türlü bahaneler uydururlar. Kalmak isteyen ve kalacak olan ise bahanelere sığınmaz.
Çünkü güzelim beklentiler değişir. Beraber vakit geçirme isteği artar ama uzaklıktan hep kısıtlamak ve bastırmak zorundadır. Sen kendini köy onun yerine ne kadar sabredebilirsin.
Bahaneler bahaneler umit verip hayal kurdurmak kolay tabii kacip giderler sonra niyedir bilmem sevmemis demekki
Cevap
21Cevap
3617 km var, güven var, aşk mı bilmem ama sevgi var, umut var. Sadece km'ler tükensin istiyoruz. Arada kaç dağ var onu bile bilmiyorum, umut var oldukça sona ereceğini sanmıyorum. Ben de umut veriyorum (yukarıda yazdığın gib) çünkü umudunu kaybetmiş bir sevgi, bir sevgili olamaz. Mesafeyi bahane eden hep o oluyor, bana da çok zor ama yitiremem umutlarımı
Mesafe engel değildir sevgi , sevgiyse zaten mesafe nin girmesi bir ilişkide bence daha iyi hangisi daha gerçek farkedersin mesafeyi bahane eden dokunmayı arar ten arar ama mesafe varken bile seven kalbini arar
Sozkonusu bu olamaz.. egerki sevmisse.. bu devirde mesafemi kaldi ucaga atliyorsun bir saat! Ama o gorusmek istedi siz yok dedinizse hakli adam.. bence birini bulmus.. uzgunum ama hal bundan ibaret
Şimdi çok güzel gittiği kimin görüşü öncelikle buna bakmak gerek. Şayet iki taraf içinde güzelse zaten giden olmaz. Eğer giden biri varsa o ilişki çokta güzel bir ilişki değildir..
dötü yememistir evlenmeyi ya da tek kadinla olmayi bahcede guller cokken kim yerden papatya koparsin ki
genellikle sizin cinsinizin yaptığı birşey boşuna dememiş imdir ben kimi çok seversen kaybedersin en derinden
mesafeler güzel bahanedir. en sıkıştığınız yerde kurtarıverir :/
Çünkü erkekler zor olana gelemezler. Mesafe varsa bağlanmaktan korkarlar.
Mesafeler sevmeye engl degldir siz yetrki sevmyi bilin
ee demekki bahane yok Allah Allah sen de çocuğu sıkma bu kadar bulabildiği bu
Demek ki yeterince iyi gitmiyormus ya da yeni birini bulmuştur
Altın gümüşe dönmüş yeni bir külçe altın bulmuş gibi sanki...
Kardeşim bunun nedeni mi var Allahasen yaaaa
Sahteymiş demekki
Ya dokunamadigi icin ya da baskasini buldugu icindir bosver her babayigidin isi degil uzaktan sevmek
abazanlıgına gelmıs başlamıs sonra olmayacagnı aklı kesmiş olabılır.
Boşver güzelim ya adam olsa hic birseyi sorun etmez mazete asla bulmaz adam gibi seviyorsa
Çünkü mesafeler önünde dağ gibi büyür
Genelde bunu kızlar yapar ama neyse
Çünkü mesafe kimine göre sadece bahane değil
sen nerde oturuyosun o nerde oturuyo?
Başka biri daha yakında demek ki
Kendine daha yakın birini bulmuştur
yeni birini yakınında birini bulmuştur çünkü net.
Mesafe varsa ilişki yürümez çünkü..
@D3V1L soğuk iyidir :))
Mesafeti neskafe diye okudum :(
Mesafe bahana etmek ne demek?
Mesafeden ilişki yürütemeyeceğini anlayınca
Asaligin tekidir o
Sıkılmış demekki
Bilmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar