Boşanalı 2 yıl oldu. Ünv.de tanışmıştık. aşık olarak evlendik. çok güzel bir kadındı. güzelliğine vuruldum. ailesi istemedi, bana hakaretlerde bulunuyordu, ve o beni hiç savunmadı, yanımda olmadı. olaylar büyüdü ve ayrıldık. Şimdi durumum şu:
? Onu unutamıyorum.
? Güzel şeyler sürekli aklımda.
? Son zamanlarda ayrılmayalım demişti bende kararımı verdim demiştim. Şimdi pişman oluyorum acaba denese miydim?
? Yeni bir evlilik için, bikaç kişiyle görüştüm. Hep bir engel çıktı. Ya ben beğenmedim ya beni reddettiler. O nedenle yeni birini bulmanın da zor olduğunu düşünüyorum ve psikolojim iyice bozuluyor.
Ve onun 1 yıl önce yeni biriyle tanıştığını ve evleneceğini öğrendim. İyice perişan oldum.
Çok kötüyüm arkadaşlar. Bu psikoloji nasıl atlatılır? Önerilerinize çok ihtiyacım var...
? Onu unutamıyorum.
? Güzel şeyler sürekli aklımda.
? Son zamanlarda ayrılmayalım demişti bende kararımı verdim demiştim. Şimdi pişman oluyorum acaba denese miydim?
? Yeni bir evlilik için, bikaç kişiyle görüştüm. Hep bir engel çıktı. Ya ben beğenmedim ya beni reddettiler. O nedenle yeni birini bulmanın da zor olduğunu düşünüyorum ve psikolojim iyice bozuluyor.
Ve onun 1 yıl önce yeni biriyle tanıştığını ve evleneceğini öğrendim. İyice perişan oldum.
Çok kötüyüm arkadaşlar. Bu psikoloji nasıl atlatılır? Önerilerinize çok ihtiyacım var...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer