2 yıllık ilişkiyi benim yüzümden bitirdik. O ağlayınca dayanamadım. Sizce ben aciz miyim yoksa sadece seviyor muyum?

Erkekler de ağlar.
Acizlik.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Yaz tatilinde antalya da yavru bir köpek bulmustum, 2 hafta kadar hep beraber takıldık, İstanbula geri dönmem gerekiyordu, araba olmadığından, onu alamamıştım, Ayrılırken öyle bir ağlamıştım ki, demek istediğim Kaslı zayıf uzun kısa sert yumuşak fark etmez herkes ağlar. He bu arada gitmeden video çekmiştim köpekle hala arada çayımı alır izlerim, anarım kendisini, umarım mutlu bir aile kurabilmiştir.
cok sevdıgımde benden ayrıldı ailecek yozgata gıttıler ve bende onlarr yokken evlerının ordakı her zaman zaman geırdıgımız paka gıdıp tenha bıyerde saatlerce agladım ısterse acızlık olsun eger bunu yapmasaydım dayanamazdım cıldıracak gıbıydım bence acızlık felan degıl
Neden ağlamasin ki erkegin kalbi yok mu var eger ki harbi adam gibi sevdiyse erkekte aglar ve erkekler aglamaz diyenlerde onlar kalbini buza cevirmisler..
Onun için ağlaman, onu gerçekten sevdiğini gösterir bence. Canın mış o senin, canın yanmış ki ağlamışsın.
Cevap
20Cevap
Ağlanir kardeşim aglanir, aglayanin da kıymeti mutlaka bir gün anlaşılır, bak beni 5 sene sonra dugunune bir ay kala arayan bile oldu, neden biliyor musun? Insan olduğum için, en güzel şekilde sevdiğim ve ayrilikta bile kaliteyi dusurmedigim için. Ağlamak gerçekten değer vermek ve sevmektir, gerçek olan bir gün mutlaka anlaşılır, beşer zulmeder kader adalet eder, üzme kendini sen güzel bir insansın, adam gibi adamsın
Bakınız ne demişler; Çocukların ve kadınların ağlamarına inanmayınız. Çünkü onlar gösteriş için ağlarlar.
Bebekler ve erkeklerin ağladıklarına inanın. Çünkü onlar gösteriş için ağlamazlar. Onlar gerçekten üzüldüğü için ağlar.
Erkekler robot değildir. Bizde insanız ve duygularımız var. Yok erkek ağlamaz yok erkek acıya dayanıklı olur bilemem ne filan. Ulan masal bunlar biz robot değiliz.
Hayır. Ben bir erkeğin ağlamasına dayanamam. Bir ara birisi ben ona kendisinden hoşlanmadığımı söylediğim için ağlayıp gitmişti. Peşinden ben de ağlamıştım. :'(
asla acizlik değildir aksine ne kadar sevdiğinin, kaybetmek istemediğininde kanıtıdır. acizlik diyen kızda insan değildir bence.
Türk filminden bir replik ile görüşte bulunmak istiyorum...
''erkekler ağlamaz diye saçma bir söz olmasa bende ağlardım ayşe''
Saçmalama lütfen! Toplum sırf erkek adam ağlamaz diye bir fikir dayattığı için bu düşünce. Sizler de insansınız.
sevmediğim biri benim için ağlayınca sadece gururum okşanmıştı, acizlik olarak gördüm. ama sevmiş olsam hayatımın en güzel yerine koyup çok değer verirdim o gözyaşlarından sonra.
Her insan sevdiği için ağlar diyorum. Detaya gerek yok. Anlayan anlasın.
Erkeğin ağlaması veya kızın ağlaması gibi birşey yok, hepimiz insanız, erkekler sadece duygularını içinde yaşıyorlar.
Erkeklerinde duyguları var. Ama çok kolay ve sık sık ağlamak itici olur.
Hayir. kesinlikle aglayabilir. ama ortamda degil yalniz
neden acizlik olsun ki erkekler de ağlar hem gayet normaldir ağlamak...
Erkekler de ağlar anasına babasına bir şey olsa ağlamaz mı.
Acizlik olarak düşünmen çok saçma ağlamak acizlik değildir ağlamak rahatlatır herkes ağlayabilir bu normaldir
Ağlamaya değerecek bir kız görürsen uçurumdan aşağı atarım kendimi değmez kardeş bunlar için ağlamaya değmez..
Bence bir kızın en hoşuna giden şeylerden biridir erkeğin ağlaması
Evet erkekler de ağlar ama bu acizlik
Görünür şekilde ağlamamalı.
Yıl 2016 ve erkeklerin de göz pınarları var.
Erkegin goz yasi asla yalan olmaz.
Adam'lıktır!
Madem öyle neden bitiriyorsunuz
hemde nasıl ağlar
Seviyorsun tabii.
Bence ağlayabiliriz
Asla degildir
Gösteriş
Evimde ondan habersiz yaptigim bir sey nasil gosteris olsun ki?
@Dozer88 inanmayabilirim neden küfrediyosun
Seviyorsun.
Degil
bence öyle
Çok doğal.
hayr
Erkekler de ağlar.
Erkekler de ağlar.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar