Erkekler ağlamaz derler ama gerçekten öyle mi bilmek istiyorum. Bir erkek sevdiği için göz yaşı döker mi?
dökeni gördüm, demek ki dökebilirmiş. abartılacak bir durum değil, yüreği olan her canlı gözyaşı dökebilir, bu sevdiği kız için de olabilir.
- çok sevmiştir, kendisi için çok büyük anlam ifade ediyordur ve ve bu elinden alındğında duygu seline kapılabilir ve gözyaşları dökülebilir.
-ya da çocuk çok toydur, saf temiz bir kalbi vardır, kız kullanıp atmıştır, çocuk bu duruma üzülüp ağlayabilir.(olur mu öyle şey demeyin, ben olduğunu gördüm).
İnsan dediğin canlı mükemmel değildir, ağlar da güler de, herhangi birşey için, erkek ya da kız olması hiç farketmez. bozulup, tamir edilebilir birşeydir insan, cinsiyet hiç önemli değil, kafada büyütmemek lazım :)
2 ay önce ağladım hem de bir kaç kez başkasıyla evlendi ilk göz ağrımdı evlendi boşandı geldi 2 sene çıktık bu sefer başkasıyla kaçtı çok koydu acısı ben ona destek çıktım sahiplendim o feraha kavuşunca kırıştırıp attı beni
Dökeni gördüm. Erkekler de bir insan; ağlamamak matah bişey gibi lanse edilmesin artık! Çok saçma çünkü.
Benim icin bir erkek agliyora asik olunasi bir adamxir
Cevap
55Cevap
Eğer harbiden delikanlı çocukça ve gerçek anlamda seviyorsa sonucu ayrıldık oldugunda gözyası da döker duygulanır yine gözyası döker. Sevgilisiyle mutlu bir an yaşar duygulanıp yine gözyaşı döker. Hee bazıları erkekliğe bok sürdürmemek için yapmaz onlar kendi halinde kendine yakıstırmak istemediği içindir. ( Kız için neden ağlıyım etrafta kız çok ) Düşüncesiyle hareket ettiği için ağlamaz. Ben ağladım yalan yok.
Cevap gayet açık döker ben döküyorum da şurda 1 saat önce konuştuk tabi o bilmiyor onu sevdiğimi ama benim içim titredi konustuktan sonra gözlerim doldyu be
erkek bu bazı şeyleri elde etmek için o an ağlamak gerekiyorsa onuda yapar
sana tavsiyem her göz yaşına aldanma
bir erkeğin ciddi anlamda ağlaması için gerçek bir sevgi ve çaresizlik gerekli
Döker ama nafile. Sevginin karşılığını alamaz ve olan bu erkeklere olur hep. Değerleri hiçbir zaman bilinmez.
Her gece aklima geldikçe ağladım taki unutana kadar
Unuttum unutamam diyordum unuttum çivi civiyi sokuyor..
Sevmediği insan icinde döker o anki snir olmus katsayisina bağlı
Çok seversek ağlarız da bu abinin yaptığı gibi ağlamak olmaz olsun :)
Döktüğüm olmuştur. Ama şimdi tekrar dese bile yüzüne bakmam.
Döker hemde ırmak gibi sadece o kadın görür ve duyar ırmagı ve sesini
bir erkek bir kız için gözyaşı döküyosa gercekten seviodur aşıktır.
Döker tabi erkek adam ağlamaz derler ya seven adam harbi harbi ağlar.
tabiki döker..
en büyük yalandır erkekler ağlamaz..
erkekler ağlar ama Adam gibi ağlar..
Hergün döküyorum zaten. Ama hiç bişey düzelmiyo aksine her şey dahada boka sarıyo
Erkekler aglarken daha samimidr😄agliyosa kesin seviyodr
Ağlar tabi hemde bogure bogure. Müslüm Gürses "herkesin acısı sevgisi kadar" diye boşuna dememiş 😄
Evet göz yaşı akar ve sel olur hatta. Ağlamam diyen yalan söyler. ya da çok odundur.
neen dökmesin aslında erkekler kadınlara gore daha sulu gözlu ve duysaldır fakat bellı etmezler
Döktüm ama o ara sinirden de oldu yani farklı bir durum
abi sevdiği için ağlayan adamı baştacı yapın
Tabi ki döker niye dökmesin ki
bu olayın cinsiyeti yok ki herkes ağlar
erkeklerde ağlar ama ancak yalnız kaldıklarında...
Sular seller gibi döker
Erkek de insan neden ağlamasın
Döker ve bu çok normaldir,
döker be bizim de duygularımız var
degisir, benim icin sorunun cevabi evet.
Döker hemde bir kadindan daha fazlasını yapar
Gercekten seviyom diyosa doker
evet ama birazda erkeğin yapısına bağlı
Beni istemeyen bir kiz icin gece aglamistim.
dökmüyosa kuşkulanmak gerek
Neden dökmesin erkeğin duygusu yok mu
Hee kızlardan beklenmiyor sanki kizlar sütten çıkmış ak kaşık zaten hep :-P
Ya bırak şimdi :-) bizimki sahte mi yani
Haha sahte demeyelimde soyle diyelim ihtiyac icin sevgili yapan cok... ve ya illa sevgilim olsun diye sevgili yapanda cok... herzaman gercekten sevdiginiz icin cikmiyosunuz... kizlarda oyle mi... kiz bastan naz yapar erkek diretirse asik olmaya baslar tam asik oldu diyelim sahiplenmeye baslar cocuk sıkılır ayrilabiliyosada ayrilir... sonra kizda iyice piskopata baglar.
Ama o sana göre ki kızların çoğu da senin erkekler için dediğin şeyler gibi. Nerde parali şahin arabası elinde tesbih son ses müzik üç kuruş düşük çeneli insan görse ona gidiyor. Sevdiğim kızdan ayrıldı ayrılalı düzenli hayatim olmadi güzelim üni yıllarım gitti heba oldu :-( ama onun umrunda mi değil
Valla o dedigin tiplere bakmam ben :D benim sevdigim cocugun durumu iyi degil uni okumuyo ama caliskan en cok sevdigim yani da bu zaten ben birinin parasina bakmam kalbine bakarim ama en kotusu ne biliyomusun kalbi yalan cikinca cok kotu oluyo... bir insan atip tutabilir zenginim suyum buyum cok param var isim iyi filan sonra bunlarin hepsi tirt ciksa o kadar sorun etmzzsin cunku onu kalbinle sevmemissindir onun kalbini sevmemissindir aglamazsin bile ama bir insanin gonlunu sevince baska oluyo...
Mesele o. ama o anca filmlerde dizilerde oluyor şimdi ben atanamamis bir öğretmenim gitsem bir kız istesem ya da evlenmek istesem verirler mi kizi ya da kız kabul eder mi bunu hani aşktı sevgiydi. 100 kişi den 1 i kabul eder. Hele. ki bu devir de çok zor. Apartmanlarda yaşamak arabayla gezmek vs vs bunlar öncelik bu devirdeki kızlar için sevgi isteyen sevgi bekleyen çok az
gerçekten severse ağlar
istediğim zaman ağlayablirim
İnsani duygular bunlar , elbette evet
Erkekler insan değil mi?
sevmedigi icin bile döker
Döker.
Döker
döker
Yapıya bağlı bence
tabikide döker
doker
Döker neden dökmesin