Arkadaşlar az önce sevgilimle konuşuyoduk telefonda. Bişekilde eski sevgilisinin konusu açıldı. Bana eskiden sevmedim pek onu demişti. Bende az önce sevmiş miydin onu dedim. Çünkü dediği şeyden onu çıkardım. Yani kız teklif etmişti. O zamanlar sevgilimdi önemsiyodum tabi dedi. Seviyo muydun dedim bir sus ya saçma saçma şeyler sorma dedi. Eski sevgilisinin konusunu açmamdan nefret eder her zaman. Bende bir soru sordum diyince kapatıyorum ben diyip kapattı yüzüme. Ben daha cevap veriyodum. Sonra bende mesaj attım. Büyük cesaret gerçekten, yüzüme kapatmak. Daha farklı bişekilde kapatabilirdin konuyu. Beni önemsemiyosun resmen. Hata yapıyosun. Zorla konuşturacak halim yok. Özür dilemeden de senle konuşmayacam iyi akşamlar dedim. Görmedi daha. Aradım açmadı. Sizce napmalıyım?
Cevabın nedir?
eeskileri karistirmak, b*k kuyusuyla ugrasmaya benzer ne kadar konusursan o kadar koku yayilir esegin aklina karpuz kabugu sokma ! Şu an seninle sen onunsun eskileri actiginda ilerleyemezsiniz :) ver bakim bacina arti bir :) bende yukselimm :) 2 xperim :))
13 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın canım ama ne bileyim ya kıskanıyorum geçmişinden bile. Beni çok seviyo bir yıldır beraberiz. O kız çok ısrar etti diye onunla olmuştu. Ama şimdi kapatınca kötü oldum. Arar mı ki tekrar
Soran+1 yılCanım benim çok sağol. O benim ilk ilişkim bende onun ilk ciddi ilişkisiyim. Bu huyumu hiç sevmiyorum ama değiştiremiyorum. O eski sevgilisiyle beraberken biz arkdaştık onunla. Ve bazı şeylerini biliyodum sanırım bu yüzden canımı acıtıyo bu konu. Aklıma devamlı ya onu da sevdiyse, ya onla da ayrılmak istemediyse soruları geliyo. Ondan ayrılan da benim sevgilim. Ama bilmiyorum kafam karışık😞
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKlasik kacma ve sogutma yontemi bizimki de bu yuzden bitti simdi eskisni takip ediyo ama kiz donmuyo tabii yine yalnizlari oynuyo bizim sap odun
014 Yorumla
Soran+1 yılEskiyle ilgili hiçbir bağlantısı olmadı olmaz da. Biz ayrılık da yaşadık, benden başkasını almıyo hayatına. Ben hatalıyım biliyorum ama o yüzüme kapatmayacaktı. Yani kapatıyorum diyip kapattı ama olsun. Bende özür dilemeden yazma dedim. Özür dilersem hep yaparsın, dayanamıyorum artık bu konuyu açmana dedi. Bende asla konuşmam senle özür dilemezsen dedim. O da dileyemem dedi. Dün akşamdan beri yazmıyo napacam bilmiyorum..
Cevap sahibi+1 yılEskisinin konusunu kim acti?
Soran+1 yılBen açtım.. O kızı hatırlamıyo bile sevgilim ama ben inatla açıyorum. Geçmişi konuşmaktan nefret eder ve bu yüzden çok kızdı. Ben o konuyu açmadan önce beni çok sevdiğini anlatıyodu. Sonra kızdı işte, çok konuşup konu bulamayınca bizi üzüyosun diye
Cevap sahibi+1 yılO zaman hata senin ozur dile bence eskilerini konusup kafasini karistirma sen onu tamamen kendine baglamaya bak seni basit gormesin kaybetme korkusu olsun ya bu da gider baskasi gelir demesin duzelt bence aranizi bir daha ucuncu sahislari araya koymayin ;)
Soran+1 yılCanım ama ben inat ettim. Yazarsam eğer bidahaki kavgamızda önemsemez diye korkuyorum. Bide asla yazmayacam dedim. Sence siniri geçer mi, yani normalde aşırı anlayışlı sakin biridir. Ama ben bu konuyu ne zaman açsam sinirden titriyo o derece. Tüm hatalarımı görmezden geldi fakat bu konuyu çok farklı tutuyo. Ben yazmak istemiyorum sence o bana yazar mı 😞
Cevap sahibi+1 yılGurur yapma bence hatali o degil burda o yuzden sana yazma o adimi sen aticaksin
Soran+1 yılCanım çok inat ettim gerçekten yazamıyorum. Normalde dayanamam ama çok inat ettim. Biraz daha bekleyim bakalım.. Acaba snap atsam şarkılı, görünce yazar mı ki bana
Cevap sahibi+1 yılBilmem dene bakalim bir
Soran+1 yılAradı canım, seni çok seviyorum özür dilerim affet dedi :) sabahtan beri dışardaymış arabasını yaptırıyodu, yemek yemeye vaktim yok seni aradım dedi :)
Cevap sahibi+1 yılSuper sevindim canim aranizi iyi tutun sarilin birbirinize hayat cok kisa mutluluklar ikinize de 😘
Soran+1 yılÇok sağol canım benim.. İnşallah hiç kavga etmeden güzel bir ilişkimiz olur. Sanada çook mutluluklar canıım
Cevap sahibi+1 yılSaol canim karsima insallah adam gibi biri cikar bekliyorum bende diger yarimi 😘😊
Soran+1 yılBulursun bebeğim hiç merak etme, hakediyosun en iyisini :)
Cevap sahibi+1 yılsaol canim benim 😊😊😘
Adı üstünde eski de olsa sevgili. Sevgi ölçer mi var da sende ölçüp kendinde ki değeri biçecen.
İlişkilerin eskisini kaşıdıkça maden çıkmaz.03 Yorumla
Soran+1 yılBenim ilk sevgilim. Biliyorum hata yapıyorum ama onun geçmişini de kıskanıyorum. Geçmişte de birini sevmiş olma ihtimali üzüyo beni :(
Soran+1 yılÇok haklısın ama neden sevmedim diyip kapatamıyo 😞 yani sevmedi biliyorum ama bunu söylemek sinirine gidiyo, bildiğin şeyi sorma diyo. Ama hatalıyım biliyorum bidaha yapmayacam inşallah kendimi tutabilirsem. Ama inat ettik işte, yüzüme kapattı ve hastasın sen dedi bana. Bende özür dilemeden yazma dedim. Dün akşamdan beri yazmıyo. Napacam bilmiyorum :(
+1 yılÇok abartmissin , ayrıca çocuğa eski sevgilisi hakkında sorular sorman da çok saçma.. Sevmese çıkmazdı zaten..
17 Yorumla
Soran+1 yılAma kız ona teklif etti ısrar etti. O yüzden çıktı. Hani severek değil. Ama tabi değer vermiştir sevgili oldular sonuçta. O senin yaptıklarını yapsaydı bir saniye dayanmazdım ama sen farklısın diyo. 1 yıldır beraberiz. Bu konuyu çok açıyorum ben ona, o da sinirleniyo fazlasıyla. Çok güzel konuşuyoduk romantik birden niye o konuyu açıyosun diye kızdı. Arar mı sence :(
- +1 yıl
Arar illa ki , ama ozur dilemez bence , gerekte yok aksine ozur dilemesi gereken kişi sensin.. Surekli o konuyu açman gerekmez..
Soran+1 yılYazdı az önce. Özür dilemem, bidaha o konuyu açarsan yine yüzüne kapatırım istemiyorum sinirlerim bozuluyo bu konuları açınca, daha kaç kere diyecem dedi. Bende kıskancım yapacak bişey yok yüzüme kapatamazsın dedim. Hastasın sen dedi. Bende düzgün konuş diye kızdım. Napayım sence
- +1 yıl
Eskiden çok yakın olan bir arkadaşım vardı , kız.. Ve aynı senin gibiydi , yaklaşık 3 senedir baya iyiydik bildiğin dost gibiydik , ama o da senin gibi yapıyordu ve şu an konusmuyoruz. Sadece benle de değil diğer yakın arkadaşları da artik konuşmuyor.. Demem o ki inadı bırak , aşk fedakarlık ister. Sevgilin senden yapmamani rica ediyorsa yapma. Böyle devam edersen ilişkiniz git gide yıpranır ve tek suçlusu sen olursun..
- +1 yıl
Eklemek isterim yakın kız arkadaşım dediğim , ikimizde birbirimizin en iyi dostları idik , o tarz bir dostluktu.
Soran+1 yılDoğru söylüyosun ama ben zaten inatçı biri değilim. Sadece bu durumda inat ettim ve özür bekliyorum. Bakalım napacak.. Çok teşekkürler yorumların için :)
- +1 yıl
Bence ozuru beklemen çok gereksiz.. Suçlu olduğunu düşünmüyorum şahsen çocuğun.. Ayrıca Rica ederim..
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
6Cevap
+1 yılCanım kusura bakma ama saçmalamissin resmen tamamen sen haksizsin aynı hataları ben açtım şu an seninle olan birinin neden geçmişini kurcalarsin ki bu kendine güvenin olmadığının gösterir lütfen bırak bu saçmaliklari
19 Yorumla
Soran+1 yılSağol canım görüşünü paylaştığın için. Kendime güvenim fazlasıyla var, onun sevgisine de sonuna kadar inanıyorum ama işte geçmişte birini sevmiş olma ihtimali bile yıpratıyo beni. İlk ilişkim olduğu için sanırım. Bidaha yapmayacam ama haklısın. Şimdi ne yapmalıyım. Özür dilemeden konuşmayacam gibi şeyler yazdım
- +1 yıl
Hiç onun Özür dilecegi bir durum yok bak sen bekle biraz sonra ara bambaşka bir konudan bahset espri yap gül falan hiç o konuyu açma ve bir daha hiç açma gerçekten çok yanlış ben hatırlıyorum ve utanıyorum sen ilişkinize yatırım yap bunun olumlu dönüşleri olur bunlar düşün :)
Soran+1 yılHaklısın canım ama mesaj attım ya ona bir cevap versin de ona göre devam ederim artık. Mesajımı hala görmedi, bugün çok yoğundu benle konuşurken bile uykusu çok vardı. şu an ya uyuyo, ya da çok sinirli girmiyo whatsapa. Yapısı böyle bu konuyu ben her açtığımda kafayı yiyo. Ama o kıza özel bişey değil bu. Çok mantıkçı biri. Geçmişe dair bişey diyince kızıyo. Geçmişi konuşmayı sevmiyo. Bakalım biraz bekleyim inşallah ters bişey yazmaz. Çok teşekkür ederim canım
- +1 yıl
Rica ederim canım haklı tabi hiçbir erkek istemez geçmişi konuşmak eğer sünger cektiyse güzel şeyler düşün :)
Soran+1 yılTamam canım yazdı az önce seni çok seviyorum ama cidden hastasın böyle bir kıskançlık olamaz dedi. Bende düzgün konuş benimle yazma hatanı anlayana kadar diye bağırdım baya. Sinir oldum ya
- +1 yıl
E sen niye ters yapmışsın canım bak haklı olsan bile üslup inanılmaz önemli sevildigini bil kredileri tüketme bence tatlıya bağla kapat konuyu yapıcıligini görsün bak bunlar altın öğütler ben çok acı tecrübe ettim inan bana
Soran+1 yılCanım haklısın ama yüzüme kapatamaz yani böyle bir hakkı yok. Öyle bişey yaparsam sende benim yüzüme kapat dedi. Bile bile üzüyosun dedi. Özür dilemesi gerekiyo canım inşallah diler
- +1 yıl
Bence sen dik başlık yapıyorsun canım sanabbaşka türlü anlatamadigi için kapatmış bu belli bir şey
Soran+1 yılHaklısın canım çok sağol
+1 yılKesinlikle haksızsin. Sanane eski sevgilisinden kızım niye zor durumda bırakiyosun çoçugu ben olsam bende aynısıni yapardım
27 Yorumla
Soran+1 yılBen bu konuyu hep açardım o da hep kızardı. Geçmiş bitmiş seni çok seviyorum görmüyo musun diye. Şimdi de ne güzel konuşuyoduk nerden çıktı diye kızdı kapattı. Ama en azıdan yüzüme kapatmayabilirdi. Napacam bilmiyorum :( yazar mı acaba birazdan
- +1 yıl
Özür dile girmemeliydim o konulara gecmiste olsa senin başkasini sevdiğini düşünmek beni üzüyor falan de.
Soran+1 yılAma canım dengesiz gibi olmak istemiyorum. Az önce benden özür dilemezsen seninle konuşmam dedim. Ona ne diyecek acaba. Zaten çok yorgundu bugün
- +1 yıl
Gelmişsin böyle şeyler ilişkiyi bitirmez yıpratır ve zamanla bitirir
Soran+1 yılHaklısın canım sağol 😞
- +1 yıl
Niye surekli aciyosun anlamadim ki bir de diyo hep acardim diye sikilmis olabilir
Soran+1 yılAma yüzüme kapatması da hoş değil.. Neyse teşekkürler
+1 yılhicbirsey yapma ya özur dilerse konusursun yoksada zamanini harcamana degecek bir insan degilmis demek ki diyerek ayrilirsin
02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim canım.. İnşallah diler
- +1 yıl
Rica ederim canim kimsenin seni üzmesine izin verme senin sevdigin insan seni uzuyorsa belkide sevmiyordur sevgini haketmez ozaman dikkat et
+1 yılBiraz üzerine gitmişsin gibi geldi bana. Ne kadar süredir berabersiniz?
03 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır canım. Üzerine gittim evet ve her seferinde aynısını yapıyorum hatalıyım farkındayım ama telefonu kapatmamalıydı 😞
- +1 yıl
Karşılıklı özür dileyin?
Soran+1 yılİnşallah diler canım sağol
Biraz üzerine gitmişsin bence bekle biraz o yazana kadar sana
03 Yorumla
Soran+1 yılYazdı canım özür dilemem hep aynısını yapıyosun dedi. Bende kıskanıyorum dedim. O da hastasın sen, geçmişimde sevmediğim bir kızın neyini kıskanıyosun dedi. Bende bana hastasın diyemezsin özür dileyeceksin dedim. O da ben haksız değilim dedi. Bende hatanı anlayana kadar yazma bana dedim
Soran+1 yılCanım zaten eski sevgilisine hiçbişey hissetmediğine eminim. Geçmişte de şimdi de. Bana sinirlenmekte de haklı, hep aynı şeyi yapıyorum. Geçmişi konuşmayı sevmiyo hak vermem gerekiyodu. Ama tutamadım kendimi ve yaptım işte. Yüzüne kapatmadım, ben kapatıyorum dedim diyo. Ama hastasın sen dediği için özür dilemeden yazma bana hatanı anla dedim. İkimizde inat ettik bakalım nolacak. Ama o bana yazmadan uyumaz kavgalı olsak da, inşallah özür diler sağol canım
+1 yılBana soruksa ben de hoslanmam niyre durduk yere oyle seyler yapiyosun hakli
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet canım haklı. Bende pişman oldum zaten. O konuyu kapatmaya çalıştıkça üsteledim delirdi en son. Yüzüme kapatmadı tam ama gerçekten sinirliyim kapatıyorum dedi. Ama yinede tartışsa daha iyiydi. Yüzüme kapatmasına kızdım. Özür dilemeden konuşmayacam senle yazdım. Sence özür diler mi, ama bu konuda çok hassas ve sinirleniyor
- +1 yıl
Sen haksizsin onun ozur dilemesine gerek yok bence ama bazi erkekler emaaan kizlar haklinolunca da haksiz olunca da biz ozur diliyoruz zaten diye yine de siliyor. Bence sen kucuk minik bir pastayla git, sadece ikinize yetecek kucuk cupcakeler olabilir satin al git narisalim artik hakliydin sacmaladim unutalim de
- +1 yıl
Siliyor derken diliyor
- +1 yıl
Barisalim
Soran+1 yılAy yok canım o kadarına gerek yok😄 barışırız zaten birazdan bizde uzun sürmez çok şükür. Ama özür dile dedim ya nasıl davranayım diye burda bir sorayım dedim. Bakalım ne tepki vercek çok sağol canım benim
Arama bırak seviyorsa gelir o mesajın üstüne daha cevap vermesede mesaj atma
03 Yorumla
Soran+1 yılMesaj attı canım, seni çok seviyorum biliyosun ama neden hep geçmişi açıyosun artık dayanamıyorum diye. Bende o zaman kızarsın bana yüzüme kapatamazsın hakkın yok dedim. O da kapatıyorum dedim öyle kapattım yüzüne kapatmadım dedi ayrıca ben aynısını yapsam sende yüzüme kapat kızmam sana dedi. Bende kıskancım ve kabul etmiyorum özür dile dedim. Özür dilersem yine aynısını yapacaksın ilişkimizi yıpratıyosun dedi. Bende evet yapmaya devam edecem kıskanç biriyim işine geliyosa dedim. Hastasın sen dedi, hasta olmayanı bul o zaman. Kendine gel hatanı anlamadan yazma sakın dedim canım. Bakalım napacak. Belki özür dilemez ama yazar, bizim ilişkimiz güçlü çok şükür. Ne kavgalar oluyo da toparlıyo ama inat ettim inşallah özür diler. Çok sağol canım
Soran+1 yılAyy bende hiç tamam deyip geçemem 😂 şımarıklığımdan bıkacak 😄 ama canım tamam dersek de hatalarını tekrarlar, sende sevgilinin hatalı olduğu zamanlarda sert dur ki bidaha yapamasın :)
+1 yılsenın sorular sorman gayet dogal bende bolca sorardım cunku kıskanc bırıyım :D o cocugunda duzgun sekılde sana cevap vermesı gerekırdı
01 Yorumla
Soran+1 yılBu çok tekrarlanıyo bizde canım o yüzden böyle.. Ama haklıyız tabi çok sağol :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen sıktır et onu gel sevgili olalim da erkek nasıl olurmuş görsün o cano da
04 Yorumla
Soran+1 yıl😄😄
Cevap sahibi+1 yılBak ciddi diyorum romantik anlayışlı centilmen erkek nasıl olurmuş öğrensin cano
Soran+1 yılHerkese yazan bir romantik olacağına, tek beni isteyen bir odun olsun razıyım 😊 teşekkür ederim size de
Cevap sahibi+1 yılBak işte neden bir şans verip bir erkeği tanımıyorsun bebeğim
+1 yılBence üstüne gtme boşver bu konuyu yuzyuzeyken aç o zaman kaçışı olmuycaktirr.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnat ettik canım özür dilemeden yazmam bende ona.. Sağol yorumun için
+1 yılTükürdüğünüzü yalamayı ne çok seviyorsunuz.
11 Yorumla
Soran+1 yılTükürdüğümü yalamamak için pişman olsam da yazmıyorum şu an.
+1 yılBence sevgilin ayrilsa yeri
15 Yorumla
Soran+1 yılNedeeennn😞 kıskanç olabilirim napayım
- +1 yıl
Sen her zaman gecmis bir seyi söylüyorsun eski sevgilisi o bir seyler hissetmistir gecmistir kiskanmiyorsun kiskanmak bu degil
Soran+1 yılAçmayım dimi bidaha konusunu. Haklısın aslında pişmanım ama özür dilemeden yazma dedim dönemem şimdi kararımdan 😞
- +1 yıl
Bence yapmalisin
Soran+1 yılDeneyecem canım sağol
+1 yılO seni değil o kızı seviyor
08 Yorumla
Soran+1 yılOnu sevseydi ondan ayrılmazdı değil mi 😊
Soran+1 yılHiçbir sorunu yokken sevmediği için ayrıldı. Kız çok ısrar etmişti beraber olalım diye. Bende hata yaptım o soruyu sorarak. Her zaman aynı şeyi yaptığım için o da sinirlendi tabi. Ama benim burdaki sorunum o kız değil. Sevgilimin aklına bile gelmiyo o. Sadece yüzüme kapatmasına sinirlendim. Yanlış anlamışsınız
- +1 yıl
O zaman neden konusu açılınca nefret tepkisi veriyor büyük sevgiler ayrıldıktan sonra nefretle dolar. Gözünün içine baka baka o kızı sevmiyorum dedi mi gözlerini kaçırmadan?
Soran+1 yılNefret tepkisi vermedi ki. Sadece ben her an o kızı sorarak çok bunaltıyorum onu. Haklı o da. Bana da biri devamlı aynı şeyi sorsa bende sinirlenirim. Ayrıca o kızla sevgili gibi değildi. Sorunum bu değil canım yüzüme kapatması. Ama teşekkür ederim yorumun için sağol :)
- +1 yıl
Yanlış anlamadım sadece sen tek taraftan baktığın için gerçeği göremiyorsun. Eğer o kıza ilgisi olmasa normal bir tepki verir sana bu konuyu açma derdi benimle konuşma derdi telefonu suratına kapattı çünkü o kızı seviyor kendine itiraf edemiyor konusu açılınca aslında ona kızıyor ama sinirini sana gösteriyor bu söylediğim bir kere bile şaşmadı çevremde çok gördüm
- +1 yıl
Devamlı soruyorsun çünkü onu kaybetmekten korkuyorsun ve bu onun farkına varırdı seni sevseydi teli suratına kapatmazdı bir insan birinden konuyu açmayacak kadar nefret ediyorsa ona ilgisi vardır neyse ben yaptım uyarımı ben ne desem boş senin gözlerin biraz kör olmuş Sevgi'den bu kadar güvenme Can'ın yanar
Soran+1 yılCanım o kızdan ayrılan benim sevgilimdi. Kız hiçbişey yapmadığı halde ayrıldı bu bir. İkincisi ben geçmişle ilgili hangi konuyu açarsam açayım sinirleniyo sadece o kıza değil. Bugünü konuşalım dünü değil diyo. Kıza dair içinde hiçbişey yok. Çok şükür bir problemim yok o konuda, sonuna kadar aşık bana çok seviyo
- +1 yıl
tamam ben yorum yapmıyorum umarım haklı çıkarsın
Sen niye eskileri anımsatıyorsun ki ona?
03 Yorumla
Soran+1 yılBende böyleyim napayım😞
Soran+1 yılYok bebeğim aklı bende çok şükür 😄
+1 yılBeynim yandı özetin özeti lütfen
07 Yorumla
Soran+1 yılÇok sinirlendirdim sevgilimi, beni 50 kez uyarmıştı bu konuda yine açtım ve ben kapatıyorum diyip kapattı telefonu yüzüme. Bende buna çok sinirlendim canım. Mesaj attım özür dilemezsen asla barışmam diye. O da özür dilemem aynı şeyi yine yapsan yine kapatırım bile bile mi üzüyosun beni dedi. Bende kıskanıyorum dedim. Hastasın sen dedi. Bende yazma bana sakın hatanı anlayana kadar dedim
- +1 yıl
O zaman bebeğim üstüne düşme, için içini yesede üstüne düşme. Eğer sana döndüğünde bunu sorarsa deki baktım ki sen hatanı anlamıyon bende beni sevmediğini düşünüp kendimi geri çektim. De
Soran+1 yılEvet canım yazmayacam hiç. Çok sağol. Ama sevgilim öyle gurur yapmaz. Kırıldığımı anladığı an özür diler kıyamaz bana. Bu konuda özür dilemiyo, özür dilerse ben geçmişi açmaya devam edermişim. Yapma şunu ilişkimize diyo. Ama ben özür dilemeden yazmam sana dedim. O da dilemem hiçbi hatam yok, aynı hatayı ben yaparsam sende benim yüzüme kapat haklısındır dedi. Ve kapatıyorum diyip kapattım yüzüne kapatmadım dedi. Bakalım o özür dilememe konusunda inatçı, bende dilemeden konuşmam dedim. Nolacak görecez canım çok sağol
- +1 yıl
Canım var bir acısı ondan dolayı istemiyor anlıyorum seni benim eski sevgilimde anlatmıştı kafama takılan yeri sorduğumda anlatmıyordu bağırıp küfrediyordu. Açıkcası canım artık dersimi aldım geçmişinde hiç kimse ile vukuatı olmayanı bu saatten sonra hayatıma alacağım. Çünkü çok kıskancım bunu belli etmesemde maalesef
Soran+1 yılCanım bende öyleyim. Yani arkdaş olarak kıskanmam istediğiyle görüşsün ama geçmişte birini sevdiyse ona gelemiyorum. Sanki onu unutamamış gibi hissediyorum. İnşallah karşımıza öyle insanlar çıkmaz. Sevgilimin de geçmişinde 2 kişi oldu biri ortaokulda sanırım. Takmıyorum onu diğeri de bu kız işte. Kızı sevmediğini biliyorum tanıyorum kızı, o çok savaştığı için bu da kabul etmişti sonra ayrıldı. Geçmişi sıkıntı değil çok şükür ama inat ettik. Özür dilemekten korkuyo, aynısını yine yaparım diye. Çünkü hep yaptım, biraz gözümü korkutmaya çalışıyo ama bende çok net duruyorum. Yazacak mı acaba görecez. Uzun yazıyorum k. bakma canım yorumların için çok sağol
- +1 yıl
Ne demek canım. Sorunu anlayamadım çünkü karışık geldi galiba hızlı yazdığın için benim eski sevgilimin mikmediği karı kalmamış aynı evde bile üç dört yıl yaşamış ona rağmen kabul ettim ama bir kızla sürekli kıyaslayıp durunca sevgim azaldı. Benim kıskançlığım genelde güvensizlikten oluyor. Bana hiç güven vermedi ve şimdide etrafımda o kadar kişi var ki ama neden ise hiç dokunulmamış erkek yok. Hepsinin geçmişi vukuatlı. Neyse hayırlısı mevlam nasip etsin canım. İyi geceler bu arada ve gitmeden önce şunu söylim duruşun net olsun eğer ki gideceği varsa da yine gider. Sabit fikirli ol ve kararlı ol. Kadındır deliyi adam eden ve yine kadındır adamı deli eden. Sen deliyi adam et. Öpüyorum hoşçakal 💋
Soran+1 yılCanım benim çok zor. Geçmişi öyle biriyle uğraşmak. Gerçekten sıkıntılıymış eski sevgilin. Bence sen çok daha iyisini bulursun. Merak etme düzgün erkekler de var ve çıkacak karşına :) evet canım net duruyorum. bir ilişkide en önemli şey güven. O olmayınca olmuyo. Amin canım hayırlısı olsun. Mutlu olalım hep.. Ben biraz adamı deli ettim ama yapacak bişey yok😂 benim arkdaşlarım bayılır sevgilime, böyle karakterli düzgün birini görmedik diye. Beni kıracak tek laf etmez çok şükür ama deli ettim artık ben onu😂 tekrar çok sağol bebeğim bende çok öpüyorum😍😘
gitti gidiyor cocuk 😂
00 Yorumla
+1 yılyanlış parkurda takılıyosun
05 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım?
- +1 yıl
senden ya yüz aldı ya da senden soğudu bence dikkat et
Soran+1 yılSoğumaz çünkü kavga etmeden 2 dk önce çok sevdiğini anlatıyodu. Ama çok sinirlenince naptığını bilmiyo.. Teşekkür ederim size
- +1 yıl
önemli değil çocukla ben konusuyumu?
Soran+1 yılGerek yok çok teşekkürler :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla Ne desem bilemedim
00 YorumlaGeri döndü mü bari
02 Yorumla
Soran+1 yılYazdı canım
Ayrıl ve öldür
20 Yorumla
+1 yılDiyecek söz yok.
10 YorumlaKendi akışına bırak
10 Yorumlaboşver