Yanlış anlaşılmalar yüzünden biten ilişki?

Merhaba arkadaslar, benim çok güzel giden bir ilişkim vardı. Vardı diyorum çünkü bir ayrılıp bir barışarak ilişkimizin ömrünü kısalttım. Tüm hatalarımın da farkındayım. Benden ayrılmıştı fakat pişman oldu ve dün bana harika bir süpriz yaptı. Güzel bir günün ardından eve döndüm ve saçma sapan bir sebepten tartıstık. Haklı oldugumu dusunuyordum tartısma sırasında, daha sonra bir akrabanın ölüm haberini aldım ve Arayan akraba babamı istedi telefona. Telefonu babama verdim ve panikle telefonu da alıp cenaze evine koştu. Erkek arkadasım gece ulasamayınca bana bir sürü mesaj atmış ondan kaçtıgımı tartısırken bir anda telefonumu kapattıgımı iddia ederek senden ayrılıyorum bana zarar veriyorsun dedi. Her yerden engellemiş. Bana olan sevgisinden cok eminim. Yani her ayrılıkta dayanamaz birlikte ağlardık. Ailelerimiz tanışıyor falan harika bir ilişkiydi. Hukuk okuyorum derslerim de ağır bugün ruh gibiydim okulda. Lütfen yardım edin özür dilemeli miyim bir yerden ulaşıp, yoksa beklemeli miyim? Çok yoruldugunu söyledi seviyorsan beklersin ben kendime gelene kadar dedi
Yanlış anlaşılmalar yüzünden biten ilişki?