Biten bir ilişki tekrar nasıl canlanır?

Birkaç gündür süren tartışmalarımız sonucunda bitirme kararı aldık. Daha doğrusu o istedi. Kendisi sevdiğini saygı duyduğunu gerçekten değer verdiğini ama aldığı kararı uygulaması gerektiği ve bunu yapmazsa kendine ters düşeceğini söyledi. Dün bir konuşma yaptım yaşadığımız bu yangın bizi yakacak ama sonunda yeni filizler verebiliriz diye tabiatın kuralı bu çünkü. Kabul ediyorum bir aşk yaşlanırken bir terk ediş gençleşiyor ama bizim bu terk edişin yanmasına izin verip tekrar aşkın dirilmesine izin vermemiz lazım. Ama bitirmek istiyorum deyince erkek gibi yolundan çekilmesi bildim. Şu an yanında değilim. Ama yanına gidince son bir kez yemek yemeği kabul etti. İkizler burcu asla pişman olmayacak ama ben onu bırakmak istemiyorum. Hala aşığım.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ona vermem gereken bir resim var kav aydır sağladığım. Bitirmem gerekiyor. Ama her oturduğumda ona bakınca ne gözlerini çizebiliyorum ne dudaklarını.. her çizgi hatırlatıyor hıçkıra hıçkıra ağlayıp kalkıp gidiyorum.. gerçekten bilmiyorum.. yardıma ihtiyacım var.. başlamak istiyorum tekrar
Biten bir ilişki tekrar nasıl canlanır?