Birini dönmeyeceğini bile bile sevdiniz mi? Deli gibi aşık oldunuz mu hiç? Sonradan unutuluyor mu gerçekten ister istemez?
+1
+1
unutulmuyor bazen hislerin hafiflemiş zannediyorsun geçiyor zannediyorsun belki başkasıni bile sevdiğini zannediyorsun ama bir bakmışsın sevdiğini sandığın bile kalbinin sahibine benziyor ama asla o olamııyor. onun yerine kimseyi koyamadığını farkediyorsun ve kimseyide onun kadar sevemeyeceğini.. öyle derin doldurmuş ki yüreğini her gelen misafir gibi kalıp gidiyor, aslında pek gelende yok bırakmışsın misafirperverliği herkes gitmiş her şey bitmiş bir tek onun gökyüzü gibi bakan gözleri kalmış hatrında ve gülümsemesi.. bir şarkınız vardır mesela sizi anlatan ikinizde bilirdiniz bir zamanlar o artık umursamıyor olsada sen hala dinledikçe gözlerinde eylül yağmurları belirir. bir de kimsenin bilmediği şiirlerin vardır senin içinde sürekli gözlerindeki denizlerden bahsettiğin. gece 4.30, ne sabah belli ne gece biraz vakit geçiyor bir kızıllık ileride için ısınsın diye ama yok senin yüreğin gecenin ayazında kalmış. bitmeye yakın bir eylülün gecesinde onu severken üşümüşsün. ellerine bakıyorsun yazmaktan yorulmuş yukarı bakıyorsun gökyüzü.. içine doluyor.. onun gözleri senin gökyüzün ama orada yerin yok.. ne acı.. bu gecede bunu düşünerek uyursun belki ama hep düşünürsün, hiç unutmadan
gideceğinı bıle bıle sevdım zamanla alışıyor ınsan yokluğunada unutmak mumkun değil
seni cok iyi anlıyorum şimdi senin icin parcalanıyo cektiğin acının tarifiyok biz sana ne desek de bir şeyde hayda etmez bana belki en az 30 kişi anlatdı olmuyo işe yaramıyoo ve kaldı unutmuyosun hayatında önceden deger verdiğin kimseyi unutmazsın sadece onu daha az hatırlarsın okadar bu hatırlamalar git gide azalır ama unutmazsın ve sana ilac gibi bir tavsiye onla anın oldugu yerlere gitme uzunca bir sure mumkunsede bir tatile cık bu annane veya babane yanı bile olabilir cunku onlar sana başka insaları sorar ve sende bu derdi unutursun ama bir yere tatile git iyi gelcek inan
hocam okumadım ama uzun yazdığına göre anlamlı birşeydir +1 liyorum
@OTTzakasaw eyw dostum gece gece guldurdun ayrıca saol :)
Dönmeyeceğini bile bile hala onu deli gibi seviyorum.. Gururum belki beni tutuyo ama onun icin pek cok seyimden vazgecerdim donecek olsa..
Cevap
19Cevap
Evet hemde birbirimizi deli gibi sevdik ama cahillik edip ayrilinca aradan zaman gecti ve ikimizde farkli kisilerle evlendik... Pişmanlik var mi? olmaz miiiiii.9 sene gecti aradan aklima hala gelir ve sol yanim acir geri donmeyecegini bildigim halde...
unutmak değil hatırlamamak gerekişr bazı şeyleri.. bazı kitapları, bazı şarkıları, bazı isimleri ve belki de bazı kişileri... bu tamamen sana bağlı. ama soruna cevap evet sevdim... çok sevdim... ve sonra baktım ki kalbimde boş kalan yerlerin tamamı o olmuş.
Unutamazsin ama alisiyorsun. buyuleyen gozleriyle yesil yesil bakiyorsa bide unutman mumkun degil.(gozler ; siyah kahve mavi kisiye gore degisebilir ) benim ki yesildi...
Benim sevdiğimin gözleri toprak kahvesi. Ölünce oraya gömsünler beni
Bir tek ben öyle baktım o gözlere eminim. Sorsan kimse mana çıkartamaz. Sen de benim gibisin abi. Unutulmuyor ya. Hergün daha çok hasta ediyor ama bir türlü öldürmüyor. Adeta hastalığa alışıyorsun.
Anlıyorlar mi gerçekten bir gün illa?
Güzel güzel olmasına da.. can yakıyor. Ben intihar etmeyi düşünüyorum. Çünkü.. yoruldum galba biraz. Genç bir bedenin içine sıkışmış yaşlı bir ruh gibiyim
Benim artık gücüm kalmadı ki
Hayır ya. Öyle değil işte. Bir tek aşk değil. Bu değil. Bunun acısı değil yok ortada artık hiçbir şey
O evlenmisti gitmişti ama ben hâlâ onu seviyordum dönmeyecekti biliyordum ama işte insanın bir yanı ne olursa olsun seviyor ama emin ol unutuluyor geçmez diyorsun geçiyor kendini hayatin akışına bırakacaksin bir süre sonra canından birseyler alsa da geçiyor
Evet seviliyor ama ecet unutluyor ister istemez degil bile isteye eger unutmak. istiyorsan sama tek tavsiyem onu takip edebilecegin seyleri ortadan kaldir sosyal medya falan filan bunlar zatrm yeterince bos seyler bide stalk yapmaktan başımız dönüyor ben hesabi kapattim insta ve unuttum cidden unuttum
Evet hem de çooook sevdim ama şimdi görsem eski sevgim olur mu bilmiyorum 6 yıl geçti uzun yıllardır aklıma gelmiyor du şu günlerde sebebsiz yere aklıma geliyor acaba nasıl? Ne yapıyor?
Unutulmuyor. Hani derin bir kuyu olur. Icini doldurmak kapatmak imkansiz olur. Sadece uzerini kaparsin. Oyle bisey. Sadece uzeri kapaniyor.
Mezar gibi.
Evet. O hep ordadir. Yarasi hic gecmez.
Senin ne kadar oldu
6 yil
Hiç kimse girmedi mi hayatına başka
Hayir kimseyle sevgili olmadim. Olamadim. Sonra gorucu usulu evlendim
Hiç dönmeyecek
Ama hala ilk gün ki gibi aşığım bir adama
İlk günden daha çok
Benim hep platonikti. Hiçkimse sevmedi beni. Ben sevilmeyi hak etmiyorum galiba.
:) beni seviyor hiçkimse sevmedi. Ben de haketmiyorum.
7 yıldır bende bir fotosu bile yok ama unutulmuyor işte :( neleri gecsede üstünden
Ben de senin gibi olacağım sanırım midem kimseyi kabul etmiyor
Alıştım be kanka yokluğuna. Hiçbirşey ondaki tadı vermiyor ama :/ sen benim gibi olma boşver
Senin gibiyim. Bunu isteyerek yaşıyorum biliyor musun? Ben kimseyi böyle sevmedim. Hiç kimseyi. Onun canı yansa ben ölürüm. Ve unutmak istemiyorum. Aşkıma yazık olmasın
bir yararı olmayacak unut gitsin. Kendine yazık edersin
İntihar edicem
Neyse ben susayım bari :) korktum senden
çok sevdim ya, öyle bite sevdim, tüm anılarımızı her gün kafamda tekrar tekrar yaşadım, deli gibi aşık oldum işte, artık kokusunu duyamayacağımı anladığım gün ağlamıştım hatta, unutmak bir o kadar zor...
daha küçüksünüz bir gün biri gelir gidenleri iyiki gitti dersiniz ne aşklar yaşanacak rahat olun
cok doğru
Bu soruyo özellikle takip edicem aynı durumdayım çünkü
Hayır öyle bir şey yapamam kalbim ilgisiz kalınca soğuyor platonik racona ters😂
Zamana ihtiyac var upuzun bir zmaana sevdigini unutabilmek icin aci cekmemek icin
Unutmaktan başka alternatif olmadığı için unutuluyo. Aslında unutulmuyorda hissetmiyorsun
Sevdim, seviyorum. Unutulur mu bilmem, henüz unutmadim.
empatiyle unuttum kısa zamanda o nasıl unutabiliyorsa sende öyle unutacaksın
hayır sevmedim evet istersen kabullenirsen kısa sürece zorlarsan biraz daha uzun sürece illaki unutulur
Sevdimm iki ay oldu ayrılalı telimde hala herşey aynı.. o başkasını düsuyor ben ise onu hayat işteeee :((
sayılır illa ki unutulur her şey unutulur önemli olan istemek
Sevdim hic bikip usanmadan hic umudum yokken ama degmez oldugunu anlayana kadar su an umrumda bile degil
Deli gibi değil akıllı sevdim ama gelmiyicegini bilerek sevmek saçmalık ay bilmiyorum sevmedim 😂
Deli gibi asık oldum. yıl oldu unutamadım ılk gunkı gıbıde asıktım. sonra dondu yıne bıseyı cok ısteyınce oluyo. ama kolay kolay unutulmuyo ben hıc unutamadım
Sonradan herkes unutuluyor ister istemez. Bazen 3 ay sonra bazen 3 yıl sonra.
cık unutmazsın daha az hatırlarsın
@Mandalinci çık ben unuttum
@kedikiz98 o zaman sizin adiniza sevindim ins hatirlamazsiniz bir daha darisida basima 🤐
Sevdım keske sevmeseydım ama ınsan kalbıne laf gecıremıyo
En buyuk asklar gelmedigini bildiginde baslar
@Nety17 tabiki yavrucum keser doner sap doner bigun horoz d. mlr tavuk gomer 😀 olum varken asigim diyip de birgun gidince ve yillar gecince yanindaki kiza bakip o giden kizin yuzunu gorup yanindaki kizin adi yerine giden kizin adini o kiza soylediginde anliyacagin derin ince mevzular herkese nasip olmaz..
Abi iste bende en cok ondan korkuyorum.. Ben genel olarak yalniz bir adamdim soguk kapali utangac.. Bu kiz bana gökten inmis gibiydi beni sevmişti.. Ve ben ona asik oldum o da zamaninda sana asigim derdi ama ben hep kendimin asik oldugumu onunsa sadece beni sevdigini bilirdim.. Ama bana yetiyodu sevgisi.. Zerre zevk almadigim yapayalnix geçirdiğim hayatima resmen renk getirmisti.. Bende bu kizi unutmayacagim unutamam zaten de.. Yine de bana yaşattiklarından dolayi hep sevicem onu.. Tabi simdi 20 gune yakin oldu bakiyorum hic sikinde degilim yasadigim en buyuk aciyi da o yasatiyo 20 gundur... Zaten en insans en cok zevk veren sey aslinda insana en cok zarar verme kapasitesi olan seymis ya o hesap..
Ya o değil de... yıllar da geçse o bana dönmez ya. Çok mutlu
Seni eskisi gibi sevemiyorum diyip terketti
Sevemiyodur ozamn sende baska asklara demir alcan kizim
Boşver ya. Kimseyi istemiyorum. Teşekkür ederim yorum için
Unuturucak biri gelirse anı bile olmuoyor :)
Hiç dönmeyeceğini bile bile sevmedim
Hayr unutulmuyor ben hala seviyorumm
Dönmek için gitmesi gerekir. Hiç gelmeden sevdim.
İntiharın çözüm olmadığını biliyorsundur umarım
Beni hiç sevmeyecek birine aşık oldum.
Bence gereksiz acı cekmek tarzım değil
arsız belamiyiz la biz djshs :D
Neler unutuluyo canım aşk acısı da neymiş
Evet sevdim tam 1 yıl oldu geçmedi
Unutulmaz. Unutuldugunu halde
Sevdim. Hala da seviyorum
Unutulmuyor heo bir taraflarda kalıyor
Hic olmayacagini bile bile sevdim
unuttuğunu bile fark etmiyosun zamanla, o derece
Unutuluyor