Ben olmayacağını bile bile sevdim, ve hala da seviyorum - gerçekten zor bir durum, Allah kimseyi böyle sınavla sınamasın, düşmanı mı dahi.
Cevabın nedir?
+1 yılBen aşabileceğimizi düşündüm sorunları ve olmayacağını düşündüğümüz şeyleri. Bu niyetle sevgimi sundum ona, büyük bir aşk yaşadık gerçekten, keşke anlatabilsem uzun uzadıya. O beni olmayacağını bile bile sevdi, deli gibi bağlandı, beni yarı yolda bırakmak istemedi. Aşkla dolu iki yıl geçirdi benimle olmayacağını bile bile. Sonra bitti, olmadı. Dediğin çok doğru, Allah kimseyi böyle bir şeyle sınamasın..
25 Yorumla
Soran+1 yılPeki neden imkansizdi? Sonucta duygularınız karsilikliymis
Soran+1 yılYanlis yazmışsım 😅 neden sonu gelmedi olacakti imkansız yerine
- +1 yıl
Bizim aramızda alevi-sünni sorunu vardı. İki yıl sonra cesaret bile edemedi ailesine söylemeye. Ayrıldık. Sonra anladım, kaderimizin çok farklı yazıldığını. Ben onu bırakmazdım alırdım ne olursa olsun ama Allah kavuşturmadı.
Soran+1 yılAnliyorum demek ki hayırlısı buymus
- +1 yıl
Öyleymiş evet, diyecek başka bir şey yok ne diyelim.
En İyi Cevaplar
+1 yıleveeeet sevdim hala seviyomuyum evet ama artık o gözle degil daha çok arkadaş gibi... geçiyo zamanla geçmesede böyle şekil degiştiriyo çok şeapma ;)
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah dediğin gibi olur
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende Sevmiştim oyun oynamıştı seviyormuş gibi davranmıştır ama geçti artık unuttum
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun yaptığı çok büyük bir kötülük, resmen insanların duyguları ile oynamak bu
Oyle kimkansiz bir askim olmadi
13 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel
Soran+1 yılHayirlisi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
40
Cevap
47Cevap
+1 yılPlatonik zaten tüm sevgiler bizim ülkemizde. Hayat öyle geçip gidiyor.. Üzülme ve eğer imkansızsa bir araya gelmeniz vaz geç bu sevdadan... Hayat öyle de geçip gidiyor böyle de sen mutlu olmanın yolunu bul.. Birini bekleyip mutsuz olma...
123 Yorumla
Soran+1 yılYalnız benimki platonik değil, kendisinin haberi var ve onunda boş olmadigindan eminim.. ama bazı sebeplerden dolayi olmuyor
- +1 yıl
Hmm o sebepleri ortadan kaldıramıyor musunuz? Engelleri el ele vererek aşabilirsiniz...
Soran+1 yılOlmuyor işte, neyse ben zaten kendimi yavaş yavaş alıştırmaya başladım, zamanla kalbimden de çıkar. Zaman herseyin ilacıdir
- +1 yıl
Hmm çivi çiviyi söker onu unutman için ondan soğumalısın. Bu ya o seni çok büyük hayal kırıklığına uğratırsa olur... Ya da senin hayatına yeni biri girerse... Ben kolay kolay unutamayan biriyim.. Ama işte eskilerin ne kadar iki yüzlü ve ne kadar kolay vazgeçebileceğini görünce anca unutabiliyorum.. Şükür halime ya evlenseydim onlarla diyorum.. Çok çabuk vaz geçebilirlerdi sevdalarından.. Boynuz bile takabilirlerdi...
Soran+1 yılO'ndan kolay kolay soğumam, ama biliyorum ki yarın bir gün geldiğim yere geri dönersem yavaş yavaş unuturum.
- +1 yıl
neden geldiğim yere dönersem dedin? Sorun ne sizin tam olarak seviyorsanız neden mücadele etmiyorsunuz?
- +1 yıl
Eğer özel bir sebebi varsa mesaj olarak da yazabilirsin.
Soran+1 yılCunku oraya geri dönersem o'nu düşünmeye vaktim bile olmuyacak. Orasını boşver, bizim ki biraz karışık 😕
- +1 yıl
Ne kadar karşılık ki anlatır mısın? hmm iş yerinden mi o?
Soran+1 yılYok hayir iş yerinden falan değil, kısacası yakında evlenecek o, ve bende başka insanların mutluluğunu elinden alamam, yakismaz bana, kisiligime.
- +1 yıl
aaa yani evlenecekse haklısın ama aranızda sevgi yok o zaman. Ya da başka bir durum var çözemedim.
Eğer biri evlenecekse ve seni tercih etmeyip ona gittiyse zaten senin onu aklından çıkarmaktan başka şansın yok.. Şanslısın hiç değilse bilgin var.. Bana düğün gününe kadar işkence çektiren bir sevgilim olmuştu... Kavgalı olduğumuz dönem gelen görücüye evet demiş. Evlendi sorna boşandı falan.. Neyse oluyor hayatta yaşanıyor bazı şeyler.. Sen unut onu hayatı yaşamaya bak. Değmez bence üzülmene...
Soran+1 yılO ayrılmak istese bile ben buna her turlu mani olurum, cunku başkasının mutsuzlugunun üzerine mutluluk kuramam, Allah'in gucune gider bu. kısmet değilmiş diyorum sadece, hayirlisiyla da aklımdan çıkaracağım kendisini inşallah
- +1 yıl
İyi de neden başkasıyla çıkarken ya da nişanlıyken seninle görüştü ki. :(
bence de en doğrusunu yapıyorsun.. Rabbim elbet senin de mutlu olacaığın birini karşına çıkaracaktır...
Soran+1 yılBenimle konuşurken başkasıyla nişanlı ve ya herhangi gibi biriyle çıkmıyordu, bizim ki dostlukla başladı sonra işte bende hoslantiya dönüştü, biraz gec oldu ama olsun demek ki benim için hayırlısı buymus.. amin cumlemizin inşallah
- +1 yıl
Hmmm sen yine de platonik mişsin. Peki bu hoşlantı o nişanlandıktan sonra mı oluştu?
Soran+1 yılEvet aynen öyle oldu..
- +1 yıl
Hmm onu kaybedeceğini anlayınca farkına varmışsın.. Üzülme canım ya hayat devam ediyor.. Resimdeki yarım kız sensen bence gönlüne göre birini en kısa zamanda bulacaksın :)
Soran+1 yılBelkide.. haklısın. . Neyse nasip kismet bu işler, herseye ragmen Allah var gam yok! Tek derdimiz böyle şeyler olsun, daha kotusunu yaşatmasin Rabbim.
- +1 yıl
Üzülme tamam mı :( Hayat devam ediyor iyisin tatlısın güzelsin yani sen gerçekten mutlu olmayı hak ediyorsun.. Hayat devam ediyor ve sen de herşeye rağmen bu hayatta güleceksin.. Şimdiden başla hadi :)
Soran+1 yılAynen dediğin givi hayat devam ediyor etmelidi. Kimler gelip geçiyor hayatımızda. Ölüm dışında herseyin çaresi vardır şu dunyada. Biliyorum bende mutlu olacağım, derdi veren Allah elbet dermani da verir, O'na güvenim sonsuzdur, cunku O hic bir kuluna tasiyamacagi yük vermez.. Neyse gece gece sizinde kafanızı utuledim, herkesin bir derdi var zaten, boyle saçma cocuksu dertlerle insanları meşgul etmeye hakkım yok😉
- +1 yıl
Kıyamam ya... Benim de derdim benzer konular. Şu saate kadar uyumadıysam bunun sebebi çok yalnız hissetmem.. O yüzden meşgul etme gibi bir durum söz konusu değil asla.. Hatta ne zaman sohbet etmek istersen özelden yazabilirsin. Dertleşiriz bir birimizle tavsiyelerin olur benim sana tavsiyelerim olur. Bilmiyorum ama yalnız olunca sohbet edecek iyi insanlar arıyor insan.. Neyse ben teşekkür ederim güzel sohbetin için. Dediğim gibi ne zaman istersen yazabilirsin.. :)
Soran+1 yılAllah razi olsun, sizde dilediğiniz zaman bana yaza bilirsiniz, dert dinlemeyi severim, Kudüs'deki ağlama duvarı gibi birşeyim ben zaten 😅
- +1 yıl
:) kıyamam ya olmaz ben dert değil mutluluğumu anlatmak istiyorum artık. O yüzden dert anlatmamak için elimden geleni yaparım :) :)
+1 yılAklın kalbine söz geçiremiyorsa acısıyla yaşamak zorundasın
21 Yorumla
Soran+1 yılGeçirmek zorunda, her sey zamanla inşallah
+1 yılDünyanın günesi sevmesi gibi sevdim yaklaşırsam yanarım uzaklaşırsam donarım olmayacagını bile bile belki bir gün olur diye bekledim
12 Yorumla
Soran+1 yılAynı benim gibisin, tam olarak hislerimi tercüme etmişsin
- +1 yıl
İmkansızın pesinden gidince insan birbirine benziyor
+1 yıl3 yıldır seviyorum, çok zor bir yük. Bağımlılık yapıyor..
14 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi
- +1 yıl
Öyle diye diye ne kalp kaldı ne ciğer ama başka çare yok değil mi "hayırlısı"
Soran+1 yılOlmuyorsa olmuyor işte, demek ki nasip degilmis, yapacak bir şey yok.. hayat herseye ragmen devam ediyor etmek zorunda
- +1 yıl
Zaman durmuyor doğru ama ne çok acı oluyor be ve daha az mutluluk. Umut terketmiyor lanet mi hediye mi bilinmiyor.
+1 yılOlmayacağından eminsin ve sevmeye çalışıyorsun. Kardeşim bile bile neden acı çekeyim. Mazoşistmisin sen? Aynı durumu bende yaşadım. Baktım bu ilişki zarar verecek hiç başlamadım.
12 Yorumla
Soran+1 yılGönül bu, soz gecirmek kolay değil işte
- +1 yıl
Olmayacağından emin olup sevmeye çalışıyorsun ve gönül bu diyorsun. Daha az acı çekeceğini düşünüp hiç başlamayabilirdin de. Neyse hayırlısı olsun hakkında.
+1 yılEvet cok seneler önce karşı komşumuzun kızını sevdim hakta ona hakkı bulut tun sarı kız şarkısı vardı ona armagan etmşştim ozaman lar kral efem yini cıkmışti onun amcası kızı almanyaa götürdü
17 Yorumla
Soran+1 yılSu an almanyada mi kız?
- +1 yıl
Evet hala orada en son evlenmil diye duydum
Soran+1 yılPeki onu unutabildin mi? Yoksa hala aklında mi?
- +1 yıl
Coktan unuttum o hayatınmı kurdu brnde hala boş tek tabanca hayat devam ediyor bunafa şükürler olsun
- +1 yıl
Senin var mı hayatında biri?
Soran+1 yılSende kurursun inşallah.. Hayır yok
- +1 yıl
Zamanla unutursun benim gibi merak etme
+1 yılYok öyle bir durumum olmadı hiç yani açıkcası imkansızsa umrumda olmaz
Söyler misin şu dünyada kızdan çok ne var11 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin
hayır.
olmaz diye birşey yok.
herşey olur.
istenirse olur.
nokta.17 Yorumla
Soran+1 yılİste her zaman dediğin gibi olmuyor.
Soran+1 yılHayirlisi, ben artık herseyi zamana bıraktım.
Soran+1 yılAynen öyle, belkide hayırlısı bu 😊
Soran+1 yılAynen öyle, hayat devam ediyor etmelidi, bir yerde takılıp kalmamak lazım
o da bir şey mi 4 senedir aklımdn çıkmıyo başkasını sevemiyorum kız evlendi bile
25 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle olacak diye korkuyorum, ama biliyorum hayat her şeye rağmen devam ediyor
Soran+1 yılZamanla çıkar inşallah
Soran+1 yılÇıkar çıkar inşallah 😊
Yıllar önce bir kızı çok sevmiştim kendisi durumun farkında değildi. Söylemek istedim ama beni istemeyeceğini bildiğim için sustum.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi boyleymis
+1 yılEvlı falan mı? eger oyle degılse olmayacak deme duanı et bende de aynı durum var ama beklıyorum
10 Yorumla
+1 yılOlmayacağını bile bile sevmedim hiç. Baktım olmuyor bıraktım
10 YorumlaAynen öyle sevdim vallahi de halaa da seviyorum gene olsa gene severim biz malız bence :)))
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yalnız seninki sınanmak değil kendin seçtin kendin sevdin dostum 👍
Hayırlısı be ise o olsun gönlünde 😌10 YorumlaBen hep olmicaklari sevdim yanimdakillerde iste aman ya nese ne yapalim sevilcek biri deilsem
10 Yorumla- https://m.youtube.com/watch?v=FfCUY3m5E1A
Evet oldu ama hayirlisi buymus demek lazim22 Yorumla
+1 yılAynen. Olmuyor diye vazgecemedik de hala bekliyoruz bakalım.
10 Yorumla
+1 yılmalesef zor oldu ama atlattım sevginin ne kadar kutsal oldugunu öğrendim bir bakıma müteşekkirim ona
10 Yorumla
+1 yılHayır böyle bir durum olmadı. Dipsiz kuyuda çıpınmak gibidir
10 Yorumla
+1 yılamin, sınanıyoruz işte ne yaparsın öyle ya da böyle. istesekte istemesekte.
10 Yorumla
+1 yılasla yapmam öyle bişey. aptal bir arkadaşım aynısını daha geçenlerde yaşadı ve kız tekmeyi bastı ona. söylemiştim ama o hataya düştü
10 YorumlaOlmayacağını bildiğim için yüzvermediklerim çok oldu.
10 Yorumla
+1 yılİnsan sevince deli gibi sever birisini 3 yıl boyunca uzaktan sevdim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 439 cevap paylaştı. sevdim, ama o sevgi sonra değişip sadece bağımlılık olarak kaldı bende
10 YorumlaOlmayacağı belliydi sanki beş sene sürdü yine olmadı. Sevdim ama ayrıldım
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet maalesef. Sevmek mi hoşlanmak mi bilmiyorum. Bastan biliyordum ben musluman o degil.
10 Yorumla
+1 yılinsan sevince sonrasını düşünmüyor
sadece seviyor11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılEvet o şekilde sevdim ya acı bir durum
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle 😦
- +1 yıl
Vazgeçmeye çalış gözünden uzakta olsun :(
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılolacağına ihtimal verebileceğim bir sevgiye hiç denk gelmedim
10 Yorumla Ewt svdm bugnde onun dugunu vardi evlndi
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor olmuştur senin için 😣
+1 yılSevmez miyim be
Kaderim bu benim12 Yorumla
Soran+1 yılKadere boyun eğmekten başka hiç birşey yapamayız. Herseyin hayirlisi
- +1 yıl
Aynen öyle
Hoşlanmışlıpım var. Çok zor bir durum
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle maalesef 😣
Aşk İlişkileri konusunda 599 cevap paylaştı. kimi seveceğin elinde değil.
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
Aşk İlişkileri konusunda 388 cevap paylaştı. Evet sevdim, seviyorum da
11 Yorumla
Soran+1 yılAynı benim gibi 😢
+1 yılSevdim lan çok sevdim hala aklıma geldikçe burnum sızlar içten içe ölürüm
10 Yorumla
+1 yılşu an tamda oyleyim 😞
11 Yorumla
Soran+1 yılHerseyin hayirlisi
benim hep öyle ya. alıştım artık
12 Yorumla
Soran+1 yılZor bir durum
Ya bırak bu isleri kızım sevme kimseyi en iyisi
11 Yorumla
Soran+1 yılEn iyisi bu ama iste gönül bu, soz gecirmek kolay değil
Evet eğlenceli oluyo :D
11 Yorumla
Soran+1 yılEğlenceli mi 😂😂
Hayır sevmedim. Sevmekte istemem.
10 Yorumla
+1 yılHayır kendimi arabesk hallere sokamam hiç
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,6b cevap paylaştı.
+1 yılSaçmalıklarla işim olmaz.
10 Yorumla bende öyle hala seviyorum
10 Yorumla
+1 yılbir an için benim olacağını düşünmüştüm
10 Yorumlanaaaayııııııırrrrrrr.. 8)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevdim ondan sonra da kimseyi sevmedim zaten
12 Yorumla
Soran+1 yılBende böyle olacak diye korkuyorum
- +1 yıl
Ama güzel bir duygu onu düşünüyorsun sürekli hayal kuruyorsun falan pişman değilim doğrusu o hiç bilmese bile güzel şeyler yaşadım mutlu oldum
Yok ne istersem o olur ya seve seve 😄
10 Yorumlaşu an bile seviyorum ama olmuyor olmayacakta yinede seviyorum bilmiyorum ne zaman unuturum
00 Yorumla
+1 yılEvet haklisin Allah yaşatmasin
10 Yorumla
+1 yılEvet sezdim sonunda ne oldu.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe oldu?
Evet malesef bunu engelliyemiyoruzda
10 YorumlaHayal dünyasında yaşamam
10 Yorumla
+1 yılHem de çok hâlâ da seviyrem
10 YorumlaHayir zihnimi yormam bunun icin olmuyosa olmuyodur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet şu an seviyorum haberi yok
17 Yorumla
Soran+1 yılAçılmaya denesen? Belki olur kim bilebilir
Cevap sahibi+1 yılben kuzenine aşık olan bir ger*zekalıyım 5 yıldır böyle reddederse ne yapçam yüzüne nasıl bakçam
Soran+1 yılÖyle deme, belki oda sana karşı boş değildir bunu bilmezsin.. sonra keşke dersin
Cevap sahibi+1 yılaslında belki oda seviyodur dicemde bellide olmaz bilemicem hayırlısı olsun
Soran+1 yılHayirlisi ama yinede söylemelisin ona, yoksa her şey icin geç olabilir, ve bunun pismanligi ile yaşarsın
Cevap sahibi+1 yılsöylemek isterimde öyle kolay değil ki işte
Soran+1 yılAnliyorum, neyse hakkında herseyin hayırlısıni dilerim
+1 yılSevdim çok kötü bir durum dediğin gibi :(
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılEvet sevdim ve olmadı da.
10 Yorumla
+1 yılpes etmeme az kaldı.
11 Yorumla
Soran+1 yılHayirlisi
Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hayır, olmayacak duaya amin demem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiz de Ergen olduk Bir zamanlar evet
10 Yorumla- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım