2 gün önce evet seviyorum diyordu , 2 gün sonra artik seni sevmiyorum diyerek ayrildi döner mi?

Arkadaşlar 5 aylik ilişkiyi bitirdi. Çok tartisiyoduk ama iyiydik. Memleketinden memleketine 3 saatliğine geldi özlediği için. İstanbul dayken çok güzel zamanlarimiz geçti, tatildeyken uzaklıktan dolayı his alışverişi olmadi tabi. Göz temasi olmadigindan. Çok baski yaptim sürekli cevap vermesini istedim tatilini burnundan getirdim. bir sure konusmayalim dedi, bitirmeye gönlüm el vermedi o yüzden boyle dedim dedi. Bir hafta önce seni seviyorum çok ozledimler planlar. Sonra bir olay oldu her emeğim bosunaymis dedi bir sure yazmadi. Sordum beni seviyor musun özledin mi diye evet dedi bana. ama 2 gün sonra ayrildi benden. baskidan bunaltidan karismaktan. Çok uyardim çok emek verdim artik emek veremem. Ve ayrıca duygularim bitti seni sevmiyorum artik dedi. Her yerden engelledi. Ama büyük esseklik yaptim son olayda. ayrica ben onun bir çok anlamda ilkiyim, en basindan soylemişti , fiziksel anlamda ilkimsin diye. Boyle bir ilk durumu varken terketmek bu kadar basitmidir kizlar sorum size. Bir de yuzyuze konusmak istemiyo, oyle bir an yasamak istemiyorum gerek yok diyor. Gerçekten uyumlu ve mutlu olacagimayacağimizi bilsem uzatmazdim. Ama çok iyiydik be çok daha iyisi olurdu. Ben kendimi duzelttim ve hala onu seviyorum. O da beni seviyorsa eğer, ve ben bunu hissedebildigim takdirde sonun akadar giderim. GerDurum nedir sizce gelir mi? Nasil yaklasmaliyim?
2 gün önce evet seviyorum diyordu , 2 gün sonra artik seni sevmiyorum diyerek ayrildi döner mi?