Yeni bir adım atmalıyı mıyım sizce?
Söker
Boşuna uğraşma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayalin, her gece dudaklarımdan Kanıma karışarak kalp adını gerçekleştiren bir intihar komandosu olup dikiliyor karşıma.
Gözlerin ise, ucu bucağı olmayan bir şizofreni okyanusu olup içine çekiyor beni.
sokmez bosuna onun ahini da sen alma ama evet yeni atilimlara basla ve durust ol ahini da almazsin ;)
Sevme ihtimalinin olmadığı birine umut verme =/
Zamanla seveceğin ve sana iyi geldiğini düşünüyorsan eğer, neden olmasın?
Ama her şeyden önce biraz zaman girsin araya, düşün ve öyle adım at.
bir filmi 2. kez izlemek sana farklı bı tat vermez ya da heyecanlandırmaz cunku nerde ne oluyo bılırsın 2. kez izledıgınde :)
Cevap
14Cevap
Atacaksın tabii ki. Böyle hep aklında kalır. Birinden hoşlanırsın, onunla sevgili olursun unutursun hem. Ama hoşlanmadan sırf sevgilim olsun diye de sevgili yapma.
herkes eski sevgilisinin derdinde.. benimkini hala bulamadım :D
Senin icin destan yazardim buraya ama useniyorum uyumadim hic mecalim yok
birini unutmanın yolu bir başka hayata başlamakla olmaz önce onu kendi içinide bitirmeniz gerek...
başkasının da vebaline girme kafandakini bitirmeden, öyle bir dünya yok..
Eski sevgili zamanla unutulan birşey sırf onu unutmak için başkasının hayatından zaman çalma ama eğer asıl amacın yeni bir ilişki ise ona sölicek bişi yok 😐
Sökmez... Bir de başkasına çivi olursun... boşver..
1 adım gidene 2 adım gelme ihtimali varsa denemeye değer. ihtimaller güzeldir. :)
unutmak için başka birisini kullanmak çok yanlış ayrıca bu sadece unutma sürecini uzatır. elleme yavaş yavaş olsun ne olacaksa bence
Eski sevgilim olaydı keşke!
Karsindakininde duyguları var yazık değil mi
tabiki söker daha iyisi her zaman bulunur
söker diye kovalıyoruz bizde 🙄
atasözünü de katlettin. sökmez.
Söker, söktüğünü gördüm.
Hiç boşuna uğraşma valla boşver
kerpeten misin
Boşuna uğraşma.
@hero355 Rica ederim, Rabbim sana düşkün ve hayırlı birinin hayatına girmesini nasip etsin.
Pek sanmam
Sökmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar