Sevgilim bir türlü geçmişimi kabullenemiyor?

2 yıl önce birisiyle cinsel birlikteliğim olmuştu bu kişide benim sevgilim gibi birşeydi yani sevgilimdi ama çok saçma bir ilişkimiz vardı aynı okuldandık kimseye söylemiyoduk ilişkimizi arkadas gibiydik okul tatilken konuşmuyoduk okul içinde konuşuyoduk bir tek aşkım bile 1-2 kere anca demişizdir birbirimize o derece saçma bir ilişkiydi ikimizde farklı insanlarla görüşüyodk bunu sorun etmiyoduk ortada sevgi denilen sey cok azdı cunku. Sonra okul dışında görüşüp öyle birşey yaptık ama çok kısa sürmüştü ve sayılmayacak kadar önemsizdi benim gözümde o olaydan sonra soğudum birdaha görmedim zaten okul bitmişti bir kere bile konuşmadık o olaydan sonra mazi oldu yani bende. Sonra ben yeni biriyle çıkmaya başladım ve çok ciddiyiz 1 yıldır birlikteyiz bu olayı ona anlattım bilmesini istediğim için sorduğunda ama pisman oldum burnumdan getirdi 1 yıldır sürekli konusu açılıyor açılıncada kapanmiyor günlerce mesaj atmak zorunda kalıyorum ayrılmak istiyor ayrılamıyoruz. Ben o kişinin suradını dahi hatırlamıyorum ve sevgilimden kac yıl önce olmuş olay ben öyle bişey yaptığım için zaten yeterince pişmanken bide sevgilimin üstüme gelmesi beni çok zorluyor hem kendi derdimle hemde onunkiyle uğraşıyorum bu sefer. İlişki içindeyken ne bir kere erkeklerle konuştum ne bir kere sözünden çıktım bunları görmeyip ondan öncesine takıyor onu öyle görüncede ayrılmasına izin vermek istiyorum öyle mutlu olucaksa diye ama mantıklı gelmiyor sanki aldatmışım gibi ayrılmak bu konu yüzünden
Sevgilim bir türlü geçmişimi kabullenemiyor?