Sevdiğim Kızı Kaybettim Ve Bulamıyorum Ne Yapabilirim?

Herkese Merhabalar. Bundan 1 Sene Önce Çalıştığım Şirkette Yeni Bir Kız Geldi. İlk Görüşte Aşık Oldum. Açılamadım. Kız 5 Gün Çalıştı Ayrıldı. Ben Kızı Hala Unutamadım. Yaşadığım Şehir Gaziantep. Bende Gittim Patronunun Telefonu Alıp Kızın Numarasını Aldım. Sonra Kızla Konuşmaya Başladım. 3 Ay geçtikten Sonra Kıza Ben Seni Seviyorum Ben Çok Ciddiyim Evlenelim Falan Dedim. Kız o Anda Çok Şaşırıp Sustu. Ve Hayır Dedi. Ağladım :( Nedenini Araştırdım Benim Kızı Tanışmadan Önce Biri Rahatsız Ediyormuş. Onu bulamadım. Öğrendiğim Kadarıyla. Benim Kızı Seviyormuş Aşıkmış. Benim Kızda hayır diyor. 1 Hafta Sonrada Benim Kızı Rahatsız Eden Herif İntihar Etmiş. İnanmıyorsanız Googleyi Açıp (Tayfun İntihar Gaziantep) Yazın Haberi Çıkar. Benim Kızda Psikolojisi Bozuldu. İntihar Etmeye Çalıştı. Sonra Kız Özür Dilerim Seninle Evlenecektim Ama Yapamıyacam Dedi Numarasınıda Değiştirdi. 1 Hafta Boyunca Ağladım. :( :( :( Sonra Yanlışıkla Kızın Fotoğraflarını Sildim İphoneyi Yere Çaktım. 4 Saat Ağladım. Tam 5 Ay Geçti Hala Kalbimde. Unutamıyorum. Birde Hiç Kız Arkadaşım Olmamıştı Taaki O Kız Çıkana Kadar. ILK AŞKIM O BENİM Artık Evden Dışarı Çıkamıyorum İşimden Ayrıldım. Ne Yapayım Ben Bana Akıl Verin
Sevdiğim Kızı Kaybettim Ve Bulamıyorum Ne Yapabilirim?