Numarasını farklı bir numaradan ara konuşmak için ama hemen değil birkaç güne yap biraz kendi haline bırak 3 yıllık ilişkide zaten uzak duramaz hatani anlamani istiyordur merak etme
Demi ama o her anımda yanımdaydı başka numaradan aramak aklıma geldi aslında biraz zamana bırakayım dediğin gibi inşallah döner şimdi napiyo merak ediyorum mesela piskobata bağladım iyice
Napıyor senin onu kırdığını vs düşünüyordur ben de sevgilime bir ara böyle yapmıştım oradan biliyorum bizim de 3 yıllık ben hep alttan alıyordum kıskançlık etti çok saçma bir nedenden dolayı engelleme değil de cevap vermedim 1 gün boyunca çok zoruna gitmişti bidaha öyle şeyler yapmıyor. Barisirsınız ama hatani bil birdaha aynı şeyi yapma knk
benim hesabi ortak kullaniyorduk üni den bir kız arkadaş mesaj attı napiyon vs gibisinden normal şekilde konuştum o da wp tan mesaj atmış geç dönmüştüm Instagram ima girdiğinde arkadaşla konuştuğumu gördü olay 5 dk içerisinde gelişti birden aradı ağzına geleni verdi SONRA da engel vs attı bana söz hakkı bile vermedi
Ama söz hakkı vermemesi çok kötü. Bana yazmıyor başkasıyla konuşuyor gibi olmuş durum. Sinirden de engellemiş. Bence düzgün konuş açıkla eğer hâlâ yersiz kıskançlık yapıyorsa yapacak bir şey yok yolunuza bakarsınız
Tamam da ah ah bn hep adım atan oldum o geri adım attıkça hep bn gittim şimdi de gotmiycem kendisi ayağıma gelsin umrumda bile değil hep bn fedakarlık yaptikca simardi
Kızlar Ne Diyor
Hiç yüzyüze görüştünüz mu peki ortak arkadaş vs yok mu yaşadığı semti filan bulabilirsen ulaşabilirsin bir şekilde
3 yılda belki yüz kere kuzenleri tanıyordu Instagram dan onlarda engellemis beni no dan da engellemisler
Yani bilmiyorum ya depresyon a girdim resmen
Numarasını farklı bir numaradan ara konuşmak için ama hemen değil birkaç güne yap biraz kendi haline bırak 3 yıllık ilişkide zaten uzak duramaz hatani anlamani istiyordur merak etme
Demi ama o her anımda yanımdaydı başka numaradan aramak aklıma geldi aslında biraz zamana bırakayım dediğin gibi inşallah döner şimdi napiyo merak ediyorum mesela piskobata bağladım iyice
Napıyor senin onu kırdığını vs düşünüyordur ben de sevgilime bir ara böyle yapmıştım oradan biliyorum bizim de 3 yıllık ben hep alttan alıyordum kıskançlık etti çok saçma bir nedenden dolayı engelleme değil de cevap vermedim 1 gün boyunca çok zoruna gitmişti bidaha öyle şeyler yapmıyor. Barisirsınız ama hatani bil birdaha aynı şeyi yapma knk
Teşekkürler kulağıma küpe edicem
Kanka ne yeni başlangıcı
Çok kararsızım çok knk be
Saçmalama
Bu akşam bir arim eğer döndü döndü bn yoluma o yoluna
Neyin kararsızlığı seviyor musun sevmiyor musun.
Son zamanlarda soğudum aşırı kıskanç abarttı ama seviyorum
Olay neydi mesela bahsedebilecek misin
benim hesabi ortak kullaniyorduk üni den bir kız arkadaş mesaj attı napiyon vs gibisinden normal şekilde konuştum o da wp tan mesaj atmış geç dönmüştüm Instagram ima girdiğinde arkadaşla konuştuğumu gördü olay 5 dk içerisinde gelişti birden aradı ağzına geleni verdi SONRA da engel vs attı bana söz hakkı bile vermedi
Hmm aynı durum sende olsa sen de kızardın ben e
Tamam da ortada kötü bir konuşma yok ki
Suç bende cevap vermiyecektim
Ama söz hakkı vermemesi çok kötü. Bana yazmıyor başkasıyla konuşuyor gibi olmuş durum. Sinirden de engellemiş. Bence düzgün konuş açıkla eğer hâlâ yersiz kıskançlık yapıyorsa yapacak bir şey yok yolunuza bakarsınız
Konuşalım bakalım nasıl olacak
Valla bende kıskancım şimdi bir kız niye benim sevgilimi merak edip de napiyorsun diye yazar. Yazsa oyarim kızı.
Bu arada teşekürler knk yardımcı olmaya çalıştın
Rica ederim ne demek.
Ya öyle de sıradan konuşma olunca Bir şey olmaz diye düşündüm
O kadar sıradan değil işte. Bazı kizlar çok flörtöz mesaj yazıyor emin ol
Haklısın iyi ki çok yakışıklı değilim yoksa şimdiye darbe yapardı heralde
😂buna güldüm. Yakışıklılık da değil mesele erkeğin şerefsizi olduğu gibi kızların da var. Eğer sevgilin kıskanmışsa sevdiği için buna emin ol
Tamam da ah ah bn hep adım atan oldum o geri adım attıkça hep bn gittim şimdi de gotmiycem kendisi ayağıma gelsin umrumda bile değil hep bn fedakarlık yaptikca simardi
3 yıl boyunca bir deri bir kemik kaldım ya 😂
Sinirim bozuldu yemin ederim
Aşk ve gurur yükleniyor jdjfk. Karşı taraf da alttan almalı tek kanatla kuş uçmaz
O zaman zamana bırak diyorsun yani
Ulasmak istiyosan neden ayrıldın?
Pişman oldum biliyorum ikimizde üzüldük suç bende 3 yıllık sevgiliydik ufak bir kıskanç lik oldu her şey o an koptu
Belki kendine zarar verdi nerden bilceksin?3 yil iliskiden sonra dengesizlik yapiyosun
Bn kararımı verdim akşam ariyayim en iyisi
E zaten öyle de hemen yeni başlangıç diye düşünmek iyi bir şey değil ya
Valla çok kararsızım knk Cook