23 gün önce evlendim.. Şimdi ise boşanmayı düşünüyorum.. Dün eşimle çok kötü tartıştık, ben pişmanım sen de pişmansan böyle yürümez boşanalım açarım davayı dedim.. "Tamam" dedi.. Sonra ben odadan çıktım, ben sana ne yaptım, sana yaptıklarımı kimseye yapmadım vs dedi.. Yanına gittim seni bu evde görmek sesini duymak istemiyorum yarından itibaren buraya gelme dedim.. Bulunduğum odanın önüne geldi ve kafasını 3-4 kez duvara vurdu kendini yere bıraktı.. Allah ım sen bana yardım et diye ağlamaya başladı.. Aşağı katta babannemler oturuyor ben de yanlarına indim 22.30 a kadar ordaydım, çıktığımda sanırım salonda uyumuş 2-3 gibi yattığım oturma odasının kapısını açmaya çalıştı kilitlemiştim, gitmiş yatak odasına yatmış.. Ne yapmalıyım ben şimdi?
Cevabın nedir?
+1 yılDinde delil sadece Kur'an değildir. Öyle olsaydı, Allahü teâlâ Kur'anı gönderirdi, alın bununla amel edin derdi, Peygamber göndermezdi. Allahü teâlâ, Peygamber efendimize, (Kur’anı insanlara açıkla) buyuruyor. Her şey Kur’an-ı kerimde açıkça yazmaz. Onun için hadis-i şerifler ve âlimlerin açıklaması da delil olur.
Konu ile ilgili dört âyet-i kerime meali:
(Boşanmış kadınlar, üç ay iddet müddeti beklerler.) [Bekara 228)
(Boşanma iki defadır. Ya iyilikle tutulur, veya iyilikle bırakılır.) [Bekara 229]
(Eğer erkek kadını, üçüncü defa boşarsa, ondan sonra kadın bir başka erkekle evlenmedikçe onunla evlenmesi kendisine helal olmaz. Eğer bu kişi de o kadını boşarsa, [her iki taraf da] Allah’ın sınırlarını muhafaza edeceklerine inandıkları takdirde, yeniden evlenmelerinde beis yoktur. Bunlar Allah’ın koyduğu sınırlarıdır.) [Bekara 230]
(Bu söylenenler Allah’ın koyduğu sınırlardır. Sakın onları aşmayın. Kim Allah’ın sınırlarını aşarsa işte onlar zalimlerdir, yani kâfirlerdir.) [Bekara 229]21 Yorumla
En İyi Cevaplar
yazık size be 1 ay bile sürdüremediniz evliliginizi he bak evliligin sırrıni veriyim sana tek caresi var yataga küs girme yatakları ayırma yoksa o evlilik biter hep ben demiyceksin o da hep ben dememeli sen bagırınca o geri adım atacak o bagırınca sen kavgalar her evlilikte oluyor ben de ilk senelerde cok kavga ettim ama aksam uyurken gururunu birakıp girdi koltugumun altına baktım o girmiyo bazen o zamanda ben sarıldım ama cek kolunu falan demedi hiç öyle yapıncada elime sarıldı evlilikde gurır olmaz senin ailen benim ailem dersen o da olmaz bu sefer sizin kurdugunuz aile biter siz görücümü evlendinizki hiçmi tanımadın bu adamu biraz huyuna git karsılıklı isteklerinizi birbirinize anlatın yatakda sıkıntı cekiyosanızda doktoru var bu işin gidin doktora
13 Yorumla
Soran+1 yılAyrılalım diye bir anlık sinirle dedim ben.. Ama onun tamam demesi kırdı beni, demek ki beklediği buymuş hemen kabul etti... Eğer o o lafı etmeseydi, ben arkamı dönüp gidemezdim.. Eve gelme dedim akşam gelecek mi merak ediyorum.. Gelirse de ben oturma odasında yattım kendisi gece uyanınca yatak odasına yatmış benim yattığım odanın kapısını açmaya çalıştı kilitliydi.. Ben yatağa bugün yarın felan gidemem zaten o demeden ne olacak bilmiyorum..
- +1 yıl
yaa niye gidemezmişsin bu adam senin kocan yaa kapıyı acık bırak öbür odaları kilitle git yat yatak odasına gelsın odasında yatsın bana kalsa napıyon diye birde mesaj at sonuçda evlilikte gurur olmaz bence oda boşanmak istediginden deyil senin öyle demenden dolayı tamam boşanalım demiş simdi sıkıntıdadır oda bir mesaj atta rahatlasın adam
+1 yılİlginç bir durum 20 günlük süre daha balayı süresidir benim açımdan. Ama dövme yoksa ise bu tartışmanın içinde hemen pes edilmemesi gerekir diye düşünüyorum. Evliliğin tadı tuzudur kavgalar. Sonuçta iki ayrı yapıda bir insan bir evi paylaşmaya çalışıyorlar. Tabiki aksi giden şeyler olucaktır. Bu hayatta hangimiz dört dörtlük insanlarız ki karşımızdakide öyle bekleyelim. Bence sakınleşin ve karşılıklı oturup konuşun. Ve her kavganın arkasından da ayrılalım lafı ilişkiyi yıpratır zaten. Diyelim ki eşin hatalı ama olsun sen bir jest yap hafta sonu kaçamağı yapın eşinle. İkinci minik balayı gibi. Eminim ki bu her ikinizide çok iyi gelecektir.
33 Yorumla- +1 yıl
Birde şunu eklemek isterim hiçbir zaman çok büyük kavgalar bile edilmiş olsa sakın ola bir daha sakın eşinle yatağınızı ayırmayın. Bu en büyük tehlike ki siz daha yolun başında buna başlamışsınız bile. Kavgayı kavga anında bırakın. Akşam yatılması gereken yer yatak odasıdır. Gene konuşmayın ama ayrı ayrı yataklarda yatmayın. Bu aradaki buzların çözülmesini zorlaştırır. Çünkü insan uyku esnasında ister istemez birbirine dokunur buda bana göre aradaki gerginliği alır. O yüzden buna dikkat etmenizi tavsiye ederim.
- +1 yıl
@HİCBİRSEV eyvallah toprağım :)
+1 yılyazık adama. kızlar ilk evlendiği an çekilmiyor g. tleri tavan ediyor triplere giriyorlar yok seni görmek istemiyorum yok kapı kilitlemeler. Türk dizilerinin yan etkisi işte. orda gördüklerini gerçek hayata da uygulamaya çalışıyorlar. 2 tartışma ile boşanalım tripleri. Çok gördüm böyle. Yazık etmişsin gencecik adamın hayatını. Şimdi düzeltmeye çalış bari.
150 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
96Cevap
+1 yılNeden evlendigini aklina getir. Kimse seni evlenmeye zorlamadi degil mi? Her iliskide kavgalar olur fakat evliliginizi hemen bitirme dusuncesi o anki ofkeden kaynakli olarak akla gelir. Bence biraz daha bekle. Esinin hareketlerini biraz daha gozlemle. Eger ki sonrasinda gercekten ayrilmak istedigini farkedersen ayril ama once bir gozlemle olur mu? Ben bu adamin hangi ozelliklerini sevmiyorum? Bana ne hissettiriyor? Neden ayrilmak istiyorum? Sorularini kendine sor. Kendin icin en dogru karari sen verebilirsin sadece.
10 YorumlaYuva kurmak zor ama o yuvayı dağıtmak çok kolay. Peki sen neden kolay olanı seçiyorsun. Savaşmak varken neden pes ediyorsun. Bak benimde erkek arkadaşımla aram bozuk gözünün içine bakıyorum ya. Siz böyle birbirinize aitken bunları yapmak niye, evet derken sormadımı nikah memuru size iyi günde kötü günde diye. Kıymet bilin abi ya. Git al gönlünü haklıda olsan özür dile. şu an yakınında ve gidip ona sarılmıyorsun yazıklar olsun derim sana. Git yanına otur konuş anlaşın orta yol bulun anlaşın. Mutlu olmak varken mutsuz olmak niye
10 Yorumla
+1 yılKavga sebebini okudum da herkes bu kadar çabuk boşanma gündeme gelir mi diye yazmış da yazmış. Üzgünüm ama çoğu empatiden bihaber. Her söylediğini elestirip üzerine dirdir ediyorsa ve bu hatasını ona söylediğinde anlamamakta ısrar ediyorsa dialog kuramiyorsundur. Ha bugün ha 1 yıl sonra eşinle bu meseleleri yine tartisamayacaksin o seni anlamamaya devam edecek , değişir diye beklemek söz konusu bile degil. Ha evlenmeden önce bu özelliğini bilmiyor muydun diyenler olacaktır , belli ki aynı evin içinde yaşayınca masal bitiyor ve karsindakinin gerçek karakterini algılamaya başlıyorsun. Yapman gereken yalnız başına kalıp sakince dusunmen , fevri kararlar verme acelesi yok yavaş yavaş eksiğini artisini tart aranızdaki münasebetin.
10 YorumlaVallahi durum karışık. Evet, yaşanan ciddi bir durum; bu durumun sebebi diyalogsuzluk. Bir de kişilerin biribirine tahammül edebilmesi için bazı gördükleri kusurları açık bir söz ile ifade etmemesi. Bence tekrar konuşun, böyle bir olay ile hemen boşanmaya gidilmemeli. Biribirinize şans tanıyın, deneyin, bir yerlere gidin , birseyler yapın. Siz aile olmak için evlendiniz. Herşeyin başındasınız, ileride çok daha zorlu olgular olacak. Hemen pes etmeyin. Eşinizin bir sıkıntısı var , sizin de memnun olmadığınız bir durum var. Bunu çözecek olan diyalog. Hadi ayrıldınız; başka insanlarla benzer şeyler yaşamamanız olabilir mi? Sakin olun, tekrar düşünün. Aileleri çözüm için sokmayın. Hayat sizin, yaşam sizin; ilişki sizin.
00 Yorumlatartışmanın da bir adabı olmalı ama bir birinizi huyunu suyunu alana kadar ki 2-3 sene zordur.
kolaya kaçmayın sıkıntınız neyse üzerine gidin beraber halletmeye çalışın.
triplerinizi ve kıskançlıklarınızı abartmayın. karşıdakinden de bu şekilde aynı şeyleri yapmasını bekleyebilirsiniz.
kesinlikle sen söylesin böylesin kavgada söylenecek şeyleri normal hayatta eleştiri olarak söylemeyin. senin anan söyle aile böyle hikayelerine hiç girmeyin.
geçmiş olsun.
yapacagınız şey biraz ortamı sakinleştirip karşılıklı alttan almak özür dilemek sonra oturup konuşup üstüne sevisip bazı şeyleri çözmeye çalışmak00 YorumlaYazık ya eşine biraz sıcak ol bak sana o çabalamış evlilik olmuş bir kere el. ele verin o zamanları aşın kötü biri değil olsa daha kötü seni kiracaak şeyler yapardı ama o peşinden gelmiş böyle bir esin varken daha da zorlama evliliğinizi bir bayan olarak dişi kuş olarak sen kurtar
30 YorumlaSorun nedir eğer birbirinize alışma evresinden dolayı böyle davranıyor iseniz bu ilk evlenen çoğu eşte olur sabır ve metanetle atlatılacak şeyler bunlar inanın çocuğunuz olsun kucağınıza alın herşeyi unutursunuz ve gereksiz tartışmalarda artık olmaz.. yeni evlenenleri siz fotoğraftaki gibi mutlu sanıyorsanız yanılıyorsunuz herkesin bir derdi var her derdin bir acısı... acılarım katlanılmaz değil ama birde tuz basanı var... siz başkalarının ne söylediğine bakıp yuvanızda tatsızlık çıkarmayın kendi hayatınıza ve yuvanızı kurtarmaya bakın bir yuva kolay kurulmuyor daha 23 gün dile kolay yazık olur ikinizede...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer ilişkide elbette tartışmalar kavgalar olucaktır. Bunlar bazen küçük bazen şiddetli olucaktır normaldir herkesin yaşadığı durumlardır. Ama siz her tartışma veya kavgada işin kolayına kaçıp boşanma konuşucaksanız hiç evlenmeseydiniz. Daha doğrusu siz kimseyle evlenmeyin. Ne bekliyodunuz evlilikten anlamadım. Tospembe hayatlar bulutlar üzerinde yürümeler falan mı? Tabii ki dertte olucak sıkıntıda, kavgada olucak tartışmada... Bir insana atıyorum bir iyilik yaparsın sonra en küçük basit bir şeyde bu iyiliği başına kakarsın. Sizinkide buna benziyor. Siz ayrılın bidaha kimseyle evlenmeyin başkasının başınada dert olmayın beceremiyorsunuz
00 YorumlaDüşünüyorum da bir insan ne kadar kötü yapabilir ki 20 gün bile dayanamayacak. Çok ama çok erken pes ettiğini düşünüyorum. Eşinin ağlaması da garip açıkçası yakıştıramadım. 20 günde nasıl bu kadar yıprandınız oda ayrı garip 20 günde bu hale geldiyse zaten hic birsey kalmamış gibi görünüyor. Sinirliyken tartismamanizi odalara çekilmenizi tavsiye ederim siniriniz gectikten sonra sakin kafayla düşünün birbirinize hak verin bu kadar erken pes etmeyin
10 Yorumla
+1 yılCocuk oyuncagimi bu? 20 gunde tartistiniz da bosanmayi falan bile dusundunuz...2 insanin ayni evi paylasip, birbirine karsi olan sorumluluklarini bilip, ona gore davranmasi elbette zor ve sabır isteyen bir durum. Ama zamanla birbirinizi daha iyi anlayip, daha cok taniyip davranislarinizi sekillendireceksiniz. yani zaman lazim.. pisman olmak icin cok erken. çocuk olmamasina özen gostererek, birbirinize ılımlı davranarak ve olumsuz birsey yasanmamis varsayarak silbastan baslayin.
00 Yorumla
+1 yıleger arada sevgi bagı varsa bu tarz seyler olabilir sadece sakın olmalı ve süreci iyi konturol etmelisinin bir süre aynı evde olup konusmasanız bile egerki seviyosanız aynı evde olsanızda özlem duyar ve barışırsınız ilk adımı kimin attıgının önemi olmaz tabiki sevgi ask varsa yoksa zaten olsada saglam olmaz neden tartıştıgınızada baglı bir olay tabiki
00 YorumlaAllah ıslah etsin. Bunların hepsinin başlıca sebebi evlenmeden herşeye doymuş olmamız. Evlenmeden herşeyi yaşayıp bitirdiğimiz için evlendikten sonra birbirimizi s2tir etmeye çalışıyoruz.
Erkek erkeliğini, kadın kadınlığını bilecek. Kanıtlı, kayıtlı bir darp v. s kavga dövüş yoksa boşanmanız mümkün değil. En son söyleyeceğiniz sözleri önce söylemeyin!00 Yorumla
+1 yılUlan varya evlilik çocuk oyunçağına dönmüş. Bizim komşunun hallerini görsen intihar ederdin heralde. ya da senin annen baban hiç mi tartışmadı hemen boşandılar mı? Kavgalar tartışmalar illaha olacak bu evliliğin tuzu biberi. Şu evliliği çocuk oyuncağı yapmayın ve barışın bir birimizle. İleride pişman olacağınız şeyler yapmayın.
00 YorumlaBence sen çoktan bitirmişsin ben olsam umursamam değer görmediğim bir insanı. 23 gün önce ki sürede ne kadar zaman da bir birinizi tanımaya çalıştınız merak ediyorum. ya da bir birinizi tanımaktan sa Sürekli vakit geçirip eğlenmeyi gezmeyi mi tercih ettiniz acaba. Çok saçma yirmi gün sonra ayrılacak olmak Aile var edebi adabı var bu işin. Ayıp yaptığınız yetişkin insanlarsınız Çocuk yaşta körebe oynamıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılevliligin ciddiyetini bilmeyen böyle senin gibi kisiler evlenirse iste bosanmalarda patlama yasaniyor. sen önce bir büyü sonra evlilik nedir ögren. O adama acidim, senin gibi birisiyle evlenip kendi hayatini kararttigi icin.
20 YorumlaÇocuksun ya valla çocuk. Tanımadan etmeden evleniyorsunuz daha 1 ay olmuş evi terk et diyorsun. Dalga mı geçiyorsunuz siz?
110 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl1 haftalık evliyken çok şiddetli kavga etmiştik eşimle. o anki sinirle benzer şeyleri yaşadık. sonra sakin kafayla oturup konuştuk. şu an 6 yıllık evliyiz. tabiki arada tartışmalar vs. oluyo hiç olmuyo diyen yalan söyler ama önemli olan bunları uzatmamak ve en ufak şeyde boşanalım dememek.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen daha başlarda bunu söylüyosan ayrıl adam doğru olanı bulsun hayatına böyle şeylerden ağzından ilk çıkan laf buysa adama yazık birde tamam dedi diye kızıyosun biri sana bunu dese sen ne derdin aynısını gerçekten bu kafadaki insanla evlilik gram çekilmez birde kendini haklı çıkartmışsın ya vallahi yazık sen boışan en iyisi bu o arkadaş için yoksa kafasını 3-4 kez değil bir ömür vuracak herşeyde boşanalım diyen biri hayatında olduğu sürece birde erkeklere demediğiniz kalmaz ya cidden yazık
00 Yorumla
+1 yılSenin amacın ne? Neden evlendin ki o zaman bu adamla. Belliki sana aşık. Cidden her tartıştığınızda bırakıp gider misin sen böyle
62 Yorumla
Soran+1 yılKabul etti ayrılığı.. Tamam dedi.. İlk defa ağlayan birine sırtımı dönüp gittim, hoş kendisi de gitme felan demedi..
- +1 yıl
Cidden cocuksun. Yaptıklarınızı oturup düşünün ya biraz bence. Ya da haklısın. Bosanin. Sizden değil karı koca arkadaş bile olmaz..
+1 yıl1 yıldan önce çok büyük bir durum olmadan boşanma vermiyor mahkeme diye biliyorum bence bir uzlaşmaya gidin olmuyorsa anlaşmalı boşanma yapın derim ama önce sakin kafayla bir konuşun tabi işin içinde şiddet yoksa
10 Yorumla
+1 yılEvliliği evcilik oyunu sanıyorsunuz. Sabır, tahammül, saygı, sevgi, hoşgörü, güven evlilikten önce insanların bu testlerden geçmesi lazım sonra sonuçları böyle oluyor işte.
20 YorumlaEvcilik mi oynuyordunuz da nikah memuru geldi imza attırdı size?
Çocukça tripler falan.. daha olgunlaşmamışsınız evlenmişsiniz.40 Yorumla1 sene geçmeden boşanamazsınız zaten ama bence ilk zorlukta pes edip gitmek çok kolay bir iş. bundan sonra ne olacak peki boşandıktan sonra hayat sence dahamı güzel olacak. dul olduğun için seninle yatmak isteyen birsürü tip ile uğraşıp durucaksın onlardan kaçacaksın ya da yatıp kalkıcaksın onlarla ne düzenli bir hayatın olacak ne birşeyin çok kolaydır bazı şeyleri bırakıp gitmek.
00 Yorumla
+1 yılAceleci ve sabırsız davranmayın... evlilikte olur böyle durumlar insanız sonuçta melek değiliz... kavga sebebiniz nedir özel değilse?
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni devamlı eleştirmesi her hareketime dikkat etmesi.. Onun istediği şeyleri konuşup istediklerini yapmayınca saatlerce bıkmadan dırdırcı etmesi..
- +1 yıl
Gereksiz davranışlar... birbirinizi gereksiz yere kırmayın şu fani dünyada çok gereksiz durumlar... ihanet olsa dayak olsa mesela anlarım ayrılık sebebini...
Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı. Ayrılmayacaksan bile sakın çocuk yapma emin olana kadar
10 Yorumla
+1 yıl23 gün sizi bu hâle getirdiyse bu huzursuzlugun içine bir melek getirmedeb ayrılın bence de. Ama ilk 1 yıldan önce boşanma durumu sıkıntılı anlaşmalı falan boşanma olmuyor.
00 YorumlaAnlattığın gıbı bır adamsa sen bu adamla asla yapamazsın dogru kararın fakat bır sey dıkkatımı cektı?
04 Yorumla
Soran+1 yılNedir
hakim yeni evlileri 1 seneden önce boşamıyor, aklınızda bulunsun da.
32 Yorumla
Soran+1 yılMaleesef öyleymiş..
+1 yılM. al m. al konusma git baris esinle deli etme bizi burda
30 Yorumla
+1 yıl20 gun degil 20 senedir kotu davraniyo sanki ne acelen var ne kadar basitmis evlenmek boşanmak hem diyosun agliyo duvarlara vuruyo falan diye bir insanin umutlarini hayallerini yikmak bu kadar kolay olmamali degilmi?
00 YorumlaÖnce bir sakin ol. Tartışma olur oyle bazen saçma davranabilir evliliğe alışmak zaman alır. Ne için tartıştınız? Seni aldattı seni dövdü mu? Ne bilim eşin gay mi çıktı? Ağzı bozuk anana babana mı sövdü? Hemen bosanmayi düşünecek ne yaptı?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe kadar süre ile tanışıyorsunuz bilmiyorum ama insanlar evlenip aynı evin içine girdiklerinde anlıyorlar ki karşısında ki insanı hiç tanımamış. Evlendiğinize göre birbirinizi seviyorsunuz ilk zamanlarda böyle bir olay normal, bence biraz daha anlayışlı ve karşılıklı diyalog ile sorunları çözmeye bakın, en kötü ihtimal biraz zaman tanıyın birbirinize.
İnan sizin gibi bu sorunları yaşayan çok insan var hiç biri 20. gün boşanmıyor.00 Yorumla
+1 yılBoyle hemen ilk kavgada bosanilsaydi heralde herkes en fazla uc ay evli kalirdi.. siniriniz gecince tekrar dogru duzgun konusun..
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin ilk dönemleri zordur. Oturun adam gibi alıp veremediğiniz ne açıkça konuşun. Pek çok şeyin çözüldüğünü göreceksiniz.
00 YorumlaÇok öfkelisin, bırak böyle bir evlilik yürütmeyi, hayatını bile yürütemezsin. Serseri mayın gibi dolaşırsın, biraz hakim olmalısın sinirlerine...
00 Yorumla
+1 yılEvliliğin ilk zamanları çok normaldir bu tarz şeyler.
İkinizde hem birbirinize hemde evinize uyum sürecindesiniz. Bu şekilde kavgalar her evlilikte olur. Bir süre kendi halinize bırakın birbirinizi vede büyük sözlerden kaçının.00 YorumlaYa bence suclu sensin kocana duzgun davran yazik o adama
50 Yorumla
+1 yılOrtada bir neden göremedim tartışmak için birbirinizi yıpratmanız için.. yapıcağın tek şey ona kocaman sarılmak olsun..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 320 cevap paylaştı. Allah yardım etsin eşine. 20 günde şu söylediklerine bak herkes tartışır hemen boşanma muhabbeti nedir ya bu su yolumu!
11 Yorumla- +1 yıl
Bana bakabilirmisin?
+1 yılKusura bakma da kasiniyorsun. Biraz alttan al. Yuvanin sorumlulugunu alamayacaksan evlenmeseydin.
10 YorumlaNeden bu kadar agir konustun? Sen daha uzulursun bu isler naz yapmaya benzemez. Seviyosaniz yazik etmeyin
10 YorumlaTartışan abi ve kardeşi gibi. Siz sevgiliyken sevgili olamamışsınız. Evliykende karı koca.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 778 cevap paylaştı. Hadı bılmeden evlendın , yırmı gunde ne kadar tanıdın da ayrılmayı kafaya koydun? Turkıyede avukatlar ac kalmaz
30 YorumlaO sinirle sana her şeyi söyler, normaldir. Sakin kafayla düşündükten sonra yanlış yaptığını anlamıştır tabi. Sen de öyle dedi diye boşanman saçma. Evlilik bu kadar kolay olmamalı.
00 Yorumlayani bence fazla reaksiyon göstermişsin affet bence salonda uyumuşbe
10 Yorumlaçocuksunuz ikinizde. Özellikle sen. Daha ilk kavgadan ayrılmayı dile getiriyorsan hiç durma zaten.
20 Yorumla
+1 yılbence senın kafanı duvara vurman lazım 23 gunde bu duruma gelmeyi nasıl başardınız şu hayatta değeri olmayan şeyleri bu kadar değerli kılmayın bunlar olur aynı evde yaşamak kolay birşey değil sakin kafayla düşünün derim
10 Yorumla
+1 yılUlan 20 günde nasıl başardınız bu işi çok merak ediyorum
30 YorumlaHemen olmaz böyle şeyler. Normal şeyler bunlar. Daha yeni evlenmişssiniz barışın.
00 YorumlaSinirle denmis bise ayrilma lutfen boyle sorunlar olur
00 Yorumlane derdiniz vardı ki. onu anlayamadım. 23 günde ne bitti?
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılsen var ya inanılmaz acımasız birisin. o adam sana nasıl katlanmış şu saatlerde anlayamadım. kendine, eşine şans vermeyen insanın kimseye saygısı yoktur. acilen ayrıl ve adamın hayatını daha fazla karartma!!!
10 Yorumla
+1 yılTartismanin nedeni ne peki , yeni evli bir kavga icin biras asiri tepki vermis olabilirsin
00 Yorumla
+1 yılSinirle kimler nelere tamam demiyo ki ayrıca adam aglamis yazik daha yirmi gunluksunuz çocukça bir tribe baglayip güzel gunlerinizi boyle heba etme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok azdığınız bir gecenin sonunda verilen evlilik kararı işte ancak bu kadar sürer zzaten yazık size
30 YorumlaKimse boşanmak için evlenmez bence ani karar veren bir karaktersin..
00 Yorumla
+1 yılEvlilik bu kadar kolay bitirilebilen bir şey mi?
Konuşmanız gerek. Hem de hemen10 Yorumla
+1 yıldaha yolun basındasınız yahu ilk kavgada ayrılacaksanız niye evlendiniz ki
00 Yorumla
+1 yılEvlilik oyuncak değil ki ama umarım aranız düzelir öyle her kızınca ayrılık olsaydı ohooi :)
10 Yorumla
+1 yılbence boşanmalısın o adama en büyük vebasın sen senden kurtulmalı daha iyi bir eş bulur inşallah kadın müsvettesi seni
00 Yorumla- Devamını Gör (97)
Devamını Gör(142)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem