Mutsuz eden ağlatan mutlu olur mu?

Arkadaşlar sizinle birşey paylaşmak istiyorum. Bir ilişkim oldu 7 ay sürdü çok mutluyduk evet bazen çık tartışırdık ama bir gün bile geçmeden arar ya da özledim diye mesaj atardık hep beraberdik özlediğimiz zaman buluşmak için can atardık hep uzun yazılar yazardı bende ona yazardım her sabah uyanırdı kendi okulu olmasa bile benle biraz daha fazla konuşmak için. Herşey o kadar güzel giderken bir kızla konuştuğunu öğrendim eski sevgilisiymiş kızın babası ölmüş işte bu yüzden konuşuyormuş onunla benim yanımdan gittikten sonra kıza hep mesaj atarmış yanı ben varken o kızda varmış beni aldatmış bildiğiniz sonra ben büssürü laf saydım ama seviyorum ya hep aradım özlediğimi sevdiğimi söyledim beni aldatan birisinin peşinden koştum. 3 ay hayata küstüm bir ay da 8 kilo verdim. Öyle acımasız oldu ki hep bağırdı arama namusun varsa mesaj atma istemiyorum seni sevmiyorum artık bittin sen benim için dedi. Sonra bir kızla konuşmaya başlamış ona seni seviyorum felan demiş o kızda bizi Biliyodu sen onu Seviyodun felan demiş beni aldattı diyerek kendi yaptığını bana iftira olarak atmış. 18 yaşında ve şu an 1 aydır biriyle nişanlı ailesinden birisi ve o kız Hakkı'nda çok kötü şeyler söylemişti Zaman'ında hem o kız Hakkı'nda hem de kızın ailesi Hakkında. Ama şimdi o kızla nişanlı büsüsürü fotolar atıyolar gülüyolar Mutlu'lar. Acı çeken kahrolan hep benim ağlamaktan ölüyorum düşünmekten kafayı yedim gözyaşı üzerine mutluluk kurulmaz derler ama evlenecekler nasıl Mutlu olabiliyo hiç mi aklına gelmiyorum. Pişman olur mu bir gün arar mı? Mutlu olabilir mi? Acaba Mutlu rolümü yapıyo arada aile olduğu için, yaşattığını yaşar mı sizce? Ah ettim hakkımı sevgmi asla helal etmiyorum Can'ım yanıyo her günüm berbat geçiyo? Başınıza böyle bir olay geldi mi lütfen paylaşın. Daha 18 yaşında kız da aynı yaşta haketmediği mutluluğu yaşıyo arkadaşlar yemin ederim haketmiyo kız kendisini seviyo öyle birisi Mutlu
Güncellemeler
+1 yıl
Gözyaşı üzerine kurulan mutluluk olur mu? Rabbim acısını çıkartır mı? Başınıza böyle bir olay geldiyse ahınız çıktıysa lütfen paylaşın
Güncellemeler
+1 yıl
Bende 18 yaşındayım ama canım fazlasıyla çok yanıyor bir tarafı ağlatıp hayatının mahvolmasına neden olmuş birisi Nasıl Mutlu olanbilir İlahi adalet?
Mutsuz eden ağlatan mutlu olur mu?