Arkadaşlar eski sevgilim benimle oyun mu oynuyor?

9 ay çıktık arkadaşlar saçma sapan bahaneler yüzünden gitti ben çok kıskanıyodum seviyodum hersey güzel giderken 8. ayimizda 2 hafta bir ayrılık yaşadık neyse ben ağladım yalvardim barıştik Son 1 ay da geldin de burnundan getirdi eskisi gibi değildi önceden 7.24 konusmak isteyen adam artık umrunda bile değildim sürekli bahaneler isim var oyun oynuyorum çok ağladım felan karşısında da ağladım seni seviyorum diye neyse bir gün dedim ki kendimize çeki düzen verelim. Bak böyle bir yere gitmez dedim sogutuyosun kendinden dedim beni sadece kıskandım için bıraktı instgramdan takip ettim baska kızlarla takılıyo felan ama hep erkek arkadaşlarıyla hayatına devam ediyo çıktığı kimse yok galiba bilmiyorum olsa her yere fotoğraf atar neyse bayramin 1. günü WP engelini kaldrdı bayramda sonra instgram engelini kaldrd ben bişey anlamadım 4 ay olmuş ayrılalı 4 aydan sonra mı aklına gelmiş bunlar neyse bir kızla her yere fotoğraf attı sevgilisi zannettim kızın instgraminda bizimkine dair hiçbişey yok kız çok güzel yani ona bakmaz bile arkadaşlar neyse ben ise basladim orda da biriyle tanıştım 27 yaşında bir abi benim eski sevgilimi tanıyomus tabi biz her gelip gittikçe merhaba merhaba bir gün dedim ki abi nerden tanıyorsun dedim arkadaşım dedi iyidir severim felan dedi noldu dedi eski sevgilim merak ettim sordum dedim sonra gitti ondan sonra geldin de merhaba merhaba oldu yine salı günü geldi çalıştım yere gözümün içine bakti soruyor nasılsın iyimisin hayat nasıl gidiyor felan dedi şaşırdım çünki normalde merhaba merhaba deyip giden birisi bize soylycek ama soylemiyo sonra Burak beni aradı işte abi buluşalım felan dedi bende bisey demedim abi ben onun yüzünden çalışıyorum sırf kafamı dağıtıyim diye 9 ay çıktık ama saçma sapan bahanelerden terk etti gitti dedim siritti sonra dedim ki sevgilisi var mı dedim ağzını ararım. Yanına gelince dedi sen efonu yüksek tut üzülme pazar günü gelcem grs dedi gitti normalde merhaba deyip geçen birisi sşimdi niye böyle bişey yaptı kafam çok karışık
Arkadaşlar eski sevgilim benimle oyun mu oynuyor?