Sevgilim terk etti bir ay olacak? sizce pişman olurmu , askere gidecek çarsamba gunude, detayî okuyun lütfen :(?

Merrhaba arkadaşlar. Üc yîllık ilişkim vardî. Annelerimiz biliyordu. Askere gidip geldikten sonra sòz takarîz diye dunuyorduk.. ta ki beni terk edene kadar. Dòrt aydır soguk davranıyordu. En sondada terk etti beni. 1 ay oldu ayrılalı. Hiç ne aradî , nede mesaj attî.. Bugünde buluşmak istedim , konuştuk buluştuk ve yine olamicağînı soyledi.. Özetle istemiyor. başkası mî var diye sordum. Olmadıgînî soyleyip kurana el bastî. Olduğunu bende düsünmüyorum zaten. sizce bir süre sonra pisman olurr mu? ararmıbeni. Bir aydırda ayrıyiz bu aradaa. Sizden ayrılan istemeyen insan , dònmek istedimi bir süre sonra?
Güncellemeler
+1 yıl
Mrhaba arkadaşlar. Üc yîllık ilişkim vardî. Annelerimiz biliyordu. Askere gidip geldikten sonra sòz takarîz diye dunuyorduk.. ta ki beni terk edene kadar. Dòrt aydır soguk davranıyordu. En sondada terk etti beni. 1 ay oldu ayrılalı. Hiç ne aradî , nede mesaj attî.. Bugünde buluşmak istedim , konuştuk buluştuk ve yine olamicağînı soyledi.. Özetle istemiyor. başkası mî var diye sordum. Olmadıgînî soyleyip kurana el bastî. Olduğunu bende düsünmüyorum zaten. sizce bir süre sonra pisman olurr mu? ara
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar. Üc yîllık ilişkim vardî. Annelerimiz biliyordu. Askere gidip geldikten sonra sòz takarîz diye dunuyorduk.. ta ki beni terk edene kadar. Dòrt aydır soguk davranıyordu. En sondada terk etti beni. 1 ay oldu ayrılalı. Hiç ne aradî , nede mesaj attî.. Bugünde buluşmak istedim , konuştuk buluştuk ve yine olamicağînı soyledi.. Özetle istemiyor. başkası mî var diye sordum. Olmadıgînî soyleyip kurana el bastî. Olduğunu bende düsünmüyorum zaten. sizce bir süre sonra pisman olurr mu?
Sevgilim terk etti bir ay olacak? sizce pişman olurmu , askere gidecek çarsamba gunude, detayî okuyun lütfen :(?