Herkese + veriyorum arkadaşlar yardımm?

Selam. Benim 9 aylık ilişkim bitti. 2 ay oluyo biteli ve bu sürede tekrar barıştık ama yine yapamadık. Sonra net ayrıldık ama hiçbi zaman kötü ayrılmadık. Neyse bitürlü kopamıyoruz. Bidaha asla olmayacaz istemiyorum diyoruz ama kopamıyoruz. Ben bikere dayanamadım yalvardım ama olmaz dedi. Sonra umursamaz davranınca kendi mesaj attı. Arkadaş kalmayı teklif ettim hayır dedi sonra kendisi arkadaş kalalım dedi. Aslında net duruşlu biridir. Ama bana hoşçakal diyemiyo her seferinde görüşürüz diyo. Ben isteyince olmaz diyo sonra yine konuşalım bunu diyo. Dün yine yazdı. Beni ara dedim sesime dayanamaz o benim o yüzden aramadı. mesajıma cevap bile vermedi. Bende gece yazdım ona. Seni artık unutuyorum yoluma bakacam senden soğudum istemiyorum artık falan diye. Pek önemsemedi gece. Ama sabah ben ayılık ettim diye özür diledi dün çok meşgulmüş. Bugün o kadar tatlı konuştu ki benle, binde bir bile bizim tekrar sevgili olma ihtimalimiz yok diyo ama deli gibi de seviyo beni. Bizimki çok büyük aşktı. arkdaş kalalım dedi yine kabul ettim. Böyle arada konuşacaz. Bikaç hafta sonra doğumgünü. Gidecem yanına. Beni görünce o hayatta dayanamaz normalde ama diyo ki eskiden beni bir arasaydın hemen affederdim seni barışırdık ama şimfi farketmez diyo ve hala arayamıyo ama. Farketmiyosa ara diyorum arayamıyo. Arkdaşlar hiç imkanı yok diyo ama sizce ben arkdaş gibi davranıp doğumgününde sarılayım güzel hediye alayım tekrar olur muyuz o zaman. Yani yaptıklarını affettirir mi sizce. Kendisi başak erkeği ayrıca çok kavga ediyoduk uyuşmuyoruz diye ayrıldık.. Teşekkürler herkese
Herkese + veriyorum arkadaşlar yardımm?