Yeni sevgili-eski sevgili ikilemi

selam ben daha önceki konularımdsa bAhsettiğim 3.5 senelk erkek arkadaşmla ayrılmıştım. zaten uzak yerlerdeydik. aylar boyu depresyondan çıkamadım tam brz acım hafifledi derken çalıştığm yerde yani burda karşıma bi meslektaşım çıktı hem de hemşerim oluyor kendisi. bana ilgi göstermeye başladı. ilk başlarda arkadaş gibiydk fath olayını felan anlatıyodum ona bana destek oluyodu. megersem ilk başlardan beri bana meyilliymiş bu eski sevgiliden dolayı depresf olduğumdan bana açılamamış felan. sonra aramızda bi, çekim gelişti.şimdi sevgili gibiyiz bana çok ilgili üstüme titriyo çok da ii kalpli biri. bu arada fatih yani ayrıldığm kişi benle tekrar kontak kurmaya çalışıyor. muratla sevgiliyiz ama fath beni aramaya başladı şu an için tekrar başlayalım demiyor ama bi sorunu oldu mu ilk beni arıyor bana derdini anlatıyor arkadaş gibi yaklaşıyor vs vs.. açıkçası kafam karışık ben ne yapmalıyım yaaa
Güncellemeler
+1 yıl
en sonunda bu akşam murata dedim ki herşey çok ani ve hızlı gelişti aramızda. sen bana karşı yoğun şeyler hissediyosn farkındaym ama aramızda bu bakımdan bi denge yok.tabiki sana karşı duygularım var fakat bu kadar işi ciddiye bindirmen birden garibime gitti. brz vites küçültüp daha arkadaşça birbirimizi tanısak diyorum dedim. kırmadan incitmeden söylemeye çalıştım ama kırıldı sanırım . o çok ii biri üzülmesini istemiyorum ama sanırım bu şekilde söylemem bile onu üzdü. :(
Yeni sevgili-eski sevgili ikilemi