Hamileyim öğrenince evlenelim ya da aldiralim dedi baya tartıştık iki gün boyunca evliligide aldirmayida kabul etmeyince numarayı siliyorum ne halinvarsa gör diyip teli yüzüme kapattı whatsapi silmis faceyi döndürmüş fakat hattını aktif şekilde kullniyo iptal etmemiş faceye girip sürekli dondurup aciyo napmaya çalışıyor anlamıyorum vicdani mi rahat değil ya da vicdan yapıp hic mi aramaz sonuçta ben ondan hamileyim beni ortiada birakti
Cevabın nedir?
+1 yıl2 dk zevkinize şu yaşadiklarına bak değermi be ortada günahsız bir bebek. Sabah sabah sinirlendim yine. Minicik bir bebek ama işe yaramaz 2 insan... Evlen ondan sonra kocanla ne bk yersen ye neden boyle şeyler yapıyorsunuz. Sevdiğin adam o mu senin. Emin ol seni sevseydi her anında yanında olurdu. İşı bitti kaçtı bu kadar işte
30 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılCocuk ne yapsin evlenelim aldiralim demis kabul etmemisin. Baska yolu varmiydi? Neydi bir anlatsaydin. Onunda pskolojisini dusun erkek icinde kolay değil bence b anda baba olmak. Birde adam cozumle gelmis yani helal olsn.
04 Yorumla- +1 yıl
Sadece para desteği istedim
- +1 yıl
Cocuk bu para destegi ile olcak sey degil. :( allah kolaylik versin
- +1 yıl
Saol da hakli mi acaba ya kafayı yicam aramiyoda niye aramiyo ki sanki tekbadima yaptım cocugu
- +1 yıl
Senin onu sevmedigini dusunmustur. Bu fazlasiyla agir bisiyken birde finansal kolelik teklif etmissin resmen. Bnce gonlunu almalisin
senın için kötü durum 5 dakikalık zevk uğruna yaşadıklarına bak nerden bilecekti senin hamile oldugunu 2-3 ay sonra evdekilerde farkına varar karnın şişer o zaman napıcaksın aldırma imkanın varsa aldır seni hamile bırakanda senle evlenmez
06 Yorumla- +1 yıl
Evlilik teklifini sundu ama
- +1 yıl
Ailesi beni tanıyor 8 yildir cikiyoduk bir kaç kez isteme durumu oldu ailem onaylamamisti anlicagin ailesi boyle birşey düşünmez eminim
- +1 yıl
O biraz daha derin bu konu
+1 yılErkekler hepsi aynı değil çok üzücü bir durum çocuğun eşin için devam etmelisin ama sendede hata var evlenmeden yani kandırmış seni inşallah döner dönmezse acıma git polise falan ötürürler onun bir taraflarını
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
44Cevap
+1 yılevlenmeyide aldırmayıda kabul etmeyen erkek sanıyodum kusura bakma ama adam haklı bu durumda. evlenmeye gelmiyon aldırmaya gelmiyon ne b. k yersen ye tabi gelipte burda ağlama sonra beni bırakıp gitti diye adam sana yardım elini uzatmış. adam haklı salk olan sensin
10 YorumlaAmacın nedir anlamadım ki? Nasıl bir ilişki istiyorsun o halde? Evlenmeye hayır, aldırmaya hayır, ayrılmaya da hayır? Nikahsız aynı evde gayrimeşru çocukla sonsuza kadar gayrimeşru bir şekilde mutlu mesut yaşamayı falan mı hayal ediyorsun?
20 YorumlaAldir diycem ama cok gunah vebali cok buyuk eger durumun varsa dogur yoksada dogur is bul calis kadin siginma evine git ailen evden atar bu durumda galiba.. Dogur ama aldirma o bir can. Babasi umarim sana doner ve sahip cikar. Allah yardimcin olsun.
10 YorumlaKaybol ya hem evlenmiyorsun hemde ortada koydu diyorsun git başka yerde sazan ara. Kızım biz erkeklerde adamlık kol gibi. Ama senin gibi kızlar yüzünüzden erkekler de bozuldu
00 Yorumla
+1 yılBöyle birşey yapılıyorsa kızı sonuna kadar sahip çıkmalı arkasında durmalidir aksi halde serefsizdir.
00 Yorumla
+1 yılÖyle ne idugu belirsiz adamlarla yaparsanız, işte böyle ortada kalırsınız.. Doğuracak isen bir şekilde kabul edecek. Gerekirse dava aç.
00 Yorumla
+1 yılŞimdi küfür ederdim de yakında hesabım kapandı kapanacak. Ne biçim insanlar var sırf bu yüzden erkeklere güvenemiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
O çocuğu sakın aldırma inadına doğur
Vicdan olsa seni o halde bırakmaz.
Sen ne yapacaksın ona karar ver.10 YorumlaAdam evlenelim demiş daha ne istiyon salak adam başta ortada bırakmamış sen kendi ni ortada bıraktırmışsın
20 Yorumla
+1 yılAllah ikinizide bildiği gibi yapsın.. yazık o çocuğa acıyorum.. evlenmeden neden yaptın be gülüm hiç mi aklın yoktu.. korunarak verseydin madem çok vermek istiyosun.!!
00 YorumlaEeee ne yapsın evlenmek veya aldırtmak dışında seçenek yok zaten
10 Yorumla
+1 yılAman kızım git aldır kendi hayatını mafetme.. Sahip çıkan çıkardı şimdiye kadar..
10 Yorumla
+1 yıliyi yapmş müstahk olsn ne yapsn daha adam ne evlenemye yanaşmışn nede aldırmaya
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenmeden önce böyle hatlar yemicektiniz diyen erkekler siz yemiyorsunuz sanki ! Kızı yargılamaya Hakkı'nız yok çözümünüz varsa üretin yoksa kapayın çenenizi
20 Yorumlatek başına hamile bırakmamış sonuçta seninde dikkatli olman gerekirdi çocuğun kaçması normal erkek sonuçta ne bekliyosunki
00 Yorumlaneresinden tutsan elinde kalıyor aldır en iyisi sonra kızlığını falan diktir
00 Yorumla
+1 yılİkisini de kabul etmeyip napicaksin peki haklı olarak sinirlenmjs birini seçmen lazim
04 Yorumla- +1 yıl
Bebeğim için evliliği düşünebiliriz ama adam yok ortada aramiyor
- +1 yıl
Arar canı sıkılmış demek ki muhakkak arar
- +1 yıl
Gerçekten arar mi 3 gün oldu bütün hesaplarını da kapatmis
- +1 yıl
Araması lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.
+1 yılEğer ki çocuk ondansa bence en az senin kadar o da mecburdur o bebegin durumuna bakımına... Şikayetçi ol NET.
10 Yorumla
+1 yılDurum çok vahim. Ama ablacım yanlış anlamada önüne gelen le yapılmaz ki bu iş birde dikkatli olunması gerekiyor keşke baştan önlemini alsaydınız
00 Yorumlasen haketmısssın yapcak bısey yok daha adam sana napsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOha ne desem bilemedim 😱 reşit olmasaydin polisle falan bir sekil tehdit ederdin bak nasil g*t korkusu yaşardı. Ailesine falan ulasmaya calis bence
09 Yorumla- +1 yıl
Aileme soylim gelsin istesinler dedi kabul etmedim simdi ailesine boyle birşey dersem ben dedim o kabul etmedi der
- +1 yıl
@Tuğberk07 ne ne alaka
- +1 yıl
@Tuğberk07 onunla evlenmek istemiyorum çünkü oda aldiralim diyip durdu ben kabul etmeyince de tek başına karar veremezsin tek başına karar veriyosan bende seni bırakırım ne halin varsa gör diyip gitti hakli mi bu simdi?
- +1 yıl
@Tuğberk07 sebeplerin var iste genciligime yazık olurmuş ben doguramazmisim beni kaybedermis madem kaybetmekten korkuyodun neden ortada biraktin arkadaşlar şartlarını kabul etmm için blöf yaptıklarını söylüyorlar bilmiyrm ya öyle mi acaba
- +1 yıl
@Tuğberk07 oflamana gerek yok cvp vermezsn olur biter
Seni kullanmasina senin icin cok uzuldum. Sen bir caresine bakip aldir.. ve hayatina kaldigin yerden devam et arkana bile bakma.. seni cok zor durumlar bekliyor.. umarim sikintisiz atlatirsin
00 YorumlaHem evlenmeyi hem aldırmayı kabul etmiyorsun. Amacın ne?
00 YorumlaAnlaşilan sevgilin korkağın biri yol ver gitsin kürtaj yaptır.
01 Yorumla- +1 yıl
Maalesef napcm ben ya
Gizli Üye(36-45)+1 yılIyıde canım ıkısınıde kabul etmemıssın içindemı buyutmeyı planlıyosun cocugu
24 Yorumla- +1 yıl
Bu durum kaçmasını gerektirir miydi
Cevap sahibi+1 yılİyide ne yapmasını beklıyodun adam evlenelım demıs kabul etmemıssın arıcaktır bence
- +1 yıl
3 gun oldu zaman aleyhime isliyo korkuyorum ya hic aramazsa
sen çoçuğu aldırmak istiyomusun yoksa doğuracakmısın
00 Yorumlaallah analı babalı buyutsun dicem olmayacagı kesin. Çocuk panik yapıp kaçmış anlamıyormusun ne seni neden odgacak çocugu istemediği belli. O kim bilir hangi kızın peşinde aç gözünü
03 Yorumla- +1 yıl
Ben ikinizide istiyorum dogacaksa yanımda doğacak ayrı dogacaksada aldirriz yaninda olmam dedi anneme soylim gelip isteyelim dedi ben kabul etmedim yani bu durumda yinede kaçmasını gerekiyodu
+1 yılne yapmayı düşünüyordun evlenmeden doğuracaksın herhalde
04 Yorumla- +1 yıl
Evet bana destek olmasını isterdim ama olmadı
- +1 yıl
evliliği kabul edecektin
- +1 yıl
Etmedim diye ya da aldırmayı kabul etmedim diye ortadan kaybolmaması mi gerekirdi?
- +1 yıl
bence sadece evlilik çözüm, aldırmak çözüm değil ama sen ikiside kabul etmemişsin, kaçmasa seni ikna edebileceği konusunda umudu kalmayınca bunalıp kaçmış. görüşünü değiştirdiğini bilseydi destek olabilirdi bence.
+1 yılçocuk yapabileceği herşeyi söylemiş sana..
ne istiyorsun ki?00 YorumlaYahu adam ya evlenelim ya ayrılalım demiş kabul etmemişsin ne istiyorsun sen? Ortada falan bırakmamış.
00 YorumlaSen de hiç bir şeyi kabul etmemişsin, adam ne yapsın?
033 Yorumla- +1 yıl
Kacmasi mi gerekiyodu
- +1 yıl
Sevdiğini hamile bırakıp öylece kaçar miydiniz üstelik sizin bir parcanizi tasyr
- +1 yıl
Napim BN simdi ya bebekle kala kaldım ortada
- +1 yıl
Arkadaşlar şartlarını kabul etmm için blöf yaptığını söylüyorlar Sencer olabilir mi
- +1 yıl
Aranıyor ki hesaplarını da iptal etmiş nasıl kabul edcm
- +1 yıl
Yapmm ne halin varsa gör dedi o kadarda gurursuz deilm kendisi illaki bir gün aricaktir
- +1 yıl
Ya 8 yillik iliski. Hamilesin. Toplum yapimiz belli. Af edersin sen onun agzinada sicsan o teli kapatmayacak hayatının sokunu yasiyorsun kalkacak evine gelecek gerekirse. Senle konusacak napabilir nasil istersin zart zurt cekecek o nazi sen hamileisn. Ben kiyamam sana. Su noktayada dikkat o da bir sok yasiyor zart zurt durumuda var. Ama ben o durumda olsam sevgilimin her kaprisime eyw cekmesini etrafimda pervane olmasini beklerim 8 sene sonucta.. o bebegi aldiracak misin ona kiyacak misin peki? Sekiz senedir berabersiniz ve aktifsiniz sevgi de varsa bebegin icin gurur yapma git evine isyerine adam akilli konusalim de. Tek bebek icin degil eger benle bir ömür gecirmek istiyosan evlenelim ama hayati burnumdan getireceksen sevmiosan evlenme de. Ama cocugu aldirmaktan vazgeçme. Annrlik duygularin seni cok pisman edebilir. Aldirmaya sicak bakamdigini soyle. Sonra zaman gecince senin anneligine laf eder. Erkek yapar. Dizideki saf temiz kiz ozelligine cok dikkat ederler
- +1 yıl
@Laydnazz Yazdıklarının hepsini okumadım ama okuduğum kısmına katılmıyorum. bu naz nuz olayları çok saçma oluyor artık. Orta yol önerilmiş, öneriler kabul görmemiş. Ben de olsam terk ederim. Bana ne bu saatten sonra? Siz kadınlar ne yapıyorsunuz ilişkiyi ayakta tutmak için? Hep naz çekilecek, yep pervane olunacak. Yok ya? Nerde o yoğurdun bolluğu? Bizim de bir hayat görüşümüz var, biz de bazı şeyleri bekliyoruz ama yine de kadınlara saygı gösterip el üstünde tutmaya çalışıyoruz.
Mesele öyle sizin dediğiniz gibi canım cicimle olmuyor, uyum gerek uyum. Herkes üstüne düşeni yapacak. - +1 yıl
Kadin ne zor durumda o tel neden kapaniyor? Kendini onum yerine koy biri duysa direk bacım diyecek (ben demiyorum arkadasim yanlis anlama toplumun algisini soyluyorum) belki ailesinden biri kalkip dovup sovecek adam ortada yok. Herkes sevgilisiyle normaldede tartisiyo anlasamiyo boyle hayati bir durumda o tel kapanmayacak
- +1 yıl
@Laydnazz çok haklisin ben kesinlikle aldırmaya karşıyım iki gün boyunca bunun mücadelesini verdim. ben şerefsiz değilim sevgilisini hamile bırakıp kaçan çok şerefsiz gördüm ben sana bunu yapmm demişti hamile olduğumu duyar duymaz isi bırakp arabasına binip yanıma geldi. evlenelim aileme anlatım bu durumu anca bu şekilde hemen gelirler başka turlu olmaz dedi kabul etmedim telefonda çok ağladım ben nasıl boyle bir şerefsizlik yaptım ağlama felan dedi gençliğine yazık sen doguramazsin hayat zor öyle kolay değil tek başına bakmzsn dogacaksa yanımda doğacak dedi bende hayr dedim oxamn aldiracaz bunu da kabul etmiyorsan seni bırakırım dedi dediğinize yaptı ne halin varsa gör benden uzak dur dedi gitti bir daha da asla aramdm onu 3 gün oldu
- +1 yıl
Git yuz yüze konus en kotu karar iyidir kararsizlikta. O masadan sonucu bulmadan kalkmayin. Artik bir annesin buda evladin icin yapacagin ilk fedakarlik. Sonda olmayacak unutma.. tamam mi cnm? Bugune yarina koyma git konus evlenmeye karar verirseniz digun falanda zmaan alacaktir
- +1 yıl
@Laydnazz ben bebeğimi kendi elimle parçalanmasına izin veremem öyle bir ihtimal söz konusu dahi olmaz ben çok kötüyüm 3 gündür ağlıyorum ilimizden başka kimse bilmiyor kimseye de anltamiyorum desteğine ihtiyacım var ama yanımda yok napacagimi bilmiyorum sadece bekliyorum aramasını bekliyorum
- +1 yıl
@Laydnazz yapmm arama dedi beni
- +1 yıl
@Laydnazz ben olduğumu söylemedim arkadaşlarıma düşüncelerini merak ettiğim için başka bir şekilde sordum onlara peki aramasını bekleşen hic atamaz mi ki
- +1 yıl
@Laydnazz su 3 gün benim için 3 yıl gibiydi gelsede guvnm bitti olmaz şerefsiz olduğu gerçeğini de degistrmick dönüşü
- +1 yıl
@Laydnazz gururum el vermiyor ben ağlarken teli yüzüme kapattı
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmeden böyle haltlar yerseniz malesef başınıza böyle işler gelir
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişirken s.. kisirken bana mi sordunuz. Zinaya kol kanat gereken..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOrtada kalmak isteyen senmissin evlenelim gibi guzel bir secenek sunmus sana
00 Yorumla
+1 yılaldırıcaksın tabı
evlılık kararı hemen alınmaz zaten00 Yorumlaadama doğru olanı teklif etmiş evlen ya da aldıralım demiş ne bekliyordun başka
00 Yorumla
+1 yılSevgilin karaktersizmiş de bırakmiş seni. Kusura bakma ama sende o işi evlenmeden yapmayaydın.
00 YorumlaOnun altında zevk suların akarken kendinden geçmeyecektir gülüm madem kendinden geçtin şimdi. Başka çaren yok aldıracaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıladam evlenelim demiş sen istememeişsn. adammı suçlu şimdi
10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun boku yemeden dusunecektin bacım , hadi hayirli olsun;)
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeyi ve aldırmayı kabul etmeyen kim?
13 Yorumla- +1 yıl
Ben
- +1 yıl
Ne yapmak istiyorsun ya da o çocuğun ne yapmasını?
- +1 yıl
evlenmeyide aldırmayıda kabul etmeyen erkek sanıyodum kusura bakma ama adam haklı bu durumda. evlenmeye gelmiyon aldırmaya gelmiyon ne b. k yersen ye tabi gelipte burda ağlama sonra beni bırakıp gitti diye adam sana yardım elini uzatmış.
+1 yılNe vicdani kizim g*t korkusu
04 Yorumla- +1 yıl
Dönmez artik dimi
- +1 yıl
Donmeyi gec. Adam olsa seni bu halde birakirmiydi. Donse bile kabul etme. Boyle korkak birini ne yapacaksin sen. O degilde cocuk ne olacak. Benim kafa oraya takildi
- +1 yıl
Aldirmicam asla kiyamam bebege
- +1 yıl
Aldirma zaten gunah.
blöf atıyor bence çocuğu aldırman için üzerine git
04 Yorumla- +1 yıl
Bnde blöf yaptığını düşünüyorum ama zamanın hızlıca gecemesi beni sahada kötüye götürüyor
- +1 yıl
Onunda sebepleri var ben o adamla bir omur geciremm üstelik bu kadar korkak beni yari yolda bırakan biriyle
E ne emmeye ne gommeye gelmissin
10 Yorumla
+1 yılSonuç olarak hamilesin
00 Yorumla
+1 yılallah hakkınızda hayırlısını versin
00 YorumlaTamam da sen kabul etmemişsin o napsın
04 Yorumla- +1 yıl
Nasıl napsin ya ortada bıraktı artik hic aramiyor hesaplarını iptal etmiş ben hamileyim ortada kaldm bütün sorumluluğu bana yükleyip kaçtı bumudur adamlık
- +1 yıl
Ama bu durum ortadan kaybolmasını gerektirir miydi sence?
:)) Boyle boyle akillanirsiniz insallah
00 Yorumla
+1 yılEgo tatmini yapmış P*ç.
00 Yorumlasenle işi bitmiş işte
00 Yorumlaonu önceden düşüncektin hata sende
00 Yorumla
+1 yılÖnlemini almalıydın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAilesi ile gorus
01 Yorumla- +1 yıl
Gorusemm
+1 yılVay anasını ya
00 YorumlaTrolsun
00 Yorumla
+1 yılHimmm
00 Yorumla
+1 yılİyi bok yediniz
00 Yorumlaİyiy aptı
10 YorumlaZor bir durum
00 YorumlaYapacak birşey yok
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Devamını Gör(53)
5 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler