Terkedildinz mi? Ve sevgiliniz pisman olup döndu mu?
Donduyse ne kadar surede döndu? Ya da sız terkedip pısman oldunuz mu?
Donduyse ne kadar surede döndu? Ya da sız terkedip pısman oldunuz mu?
Sevgililer niye terkeder düşünen oldumu hiç
•başka birisi
•soğumak , nefret etmek sıkılmak
•ilişkideki geleceğin olmaması
•güvensizlik , sadakatin olmaması
•yeterli sevgi ve aşkın olmaması
•aldatma veya başka çabalar içinde başkasını aramak (sosyal medya , yakın çevre)
• vs vs
Bak Nasıl terkettiğine bağlı eğer kavga edip sürekli tartışıyorsan soğumuştur dönmez yani değişmen şart kanıtlaman lazım (flört, yaklaşım , aşk sözleri, iltifat , hediyeler )
Aldatıyorsa eğer dönmez sadece seni görünce eski anıları canlanır sonra unutur.
Yeterli sevgi ve aşk yoksa da yeniden aşık et yeniden sevdir kendini Sanki seni yeniden tanıyor gibi olsun gerekirse stilini değiştir.
Nefret ediyorsa soğuduysa ve istemiyorsa eğer hatalarını anla dersini al onu çok sevdiğini Belli et ve öyle yüz yüze konuş ancak böyle döner yani seven Erkek ya da kız olsun geri dönmez sıkılıp mutsuzsa dönmez tek yolu var inandırmak güvendirmek yani onu baştan çıkarmak ve aşık etmek
Yani ona mesaj mi atmaliyim?
Mesaj atarsan ne diyecek ki önemli olan yüz yüze konuşmak seviyorsa seni aşk varsa aranızda ve Mutlu edeceğine inanıyorsan o da inanıyorsa niye olmasın ki Aranız da elektrik olsun demek istediğim yani telefon la nedir ki olmaz öyle soğuyan insan yine soğuk davranır ama yüz yüze iken gözlerinin içine bakıp onun elini tutarsan duygularına hakim olamayıp ağlarsan eğer o da sana sarılırsa ondan vazgeçme derim ;)
Az önce saat 14:05 de ayrıldık yani bitti demişti ama telefondan sadece kolyesini vermeye gittim 4 yıllık kolyesını bana vermişti onu istedi gittim vermeye ve sadece 2 cümle söyledim. 1. yanlış zamanta terk ettin 2. de ben seni Annem gibi sevdim lan. eline verdim kolyesini sarıldım kokladım. Hadi eyvAllah dedim gittim arkama bakmadan sonra eve giderken denk geldim ama görmedi beni yüzünü siliyodu ağlamış demekki. geri dönermi dersen bilmiyorum dönermi ama zoruna gitti fena bir şekilde çünkü her ayrılalım dedğinde ben vazgeçiriyodum bu sefer vazgeçirmedim. dönersede hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ve aynı acıyı yaşamak istemiyorum. ama çok seviyorum. sende en iyisi umutlanma.
İliskimiz cok guzel gıderken bı an ayrıldı. Sok gecırdım 1 hafta gecmesıne ragmen her an msg atıcakta hıc bısey olmamıs gıbı devam edıcekmısız gıbı hıssedıyorum 1 hafta oldu gorusmeyelı DELIII gıbı ozledım...
Senı onu vazgecırmek ıcın bısey yapmaman zoruna gıtmıs olabılır belkı.. Bende hıc bısey yapmadım hayatıma normal devam edıyormus gıbı davranıyorum... Dönmesını ıstıyorum sence ne yapmalıyım...
Dönmesini istiyorsan bırak özlesin seni iletişimi kes üstüne düşme ve az önce mesaj attı elim incilmişti yanında sarılı gördü. attığı mesaj anlatcakmısın ne oldu diye sormuştu sence napayım anlatayımı yoksa yazmayım mı :) vazgeçirmek için bir şey yapmamışsın diyosun da 4 defa 5 defa ayrılmak istedi ve hep vazgeçirdim gururmu ayaklar altına alarak neden seviyorum diye.. peki o da seviyorsa neden kaybetmekten korkmuyor dmi. bırak sende üstüne düşme çünkü çok seven kaybediyor.
cevap yazma merak etsin zaten etmis biraz daha etsin o zaman, son anda belki yine vazgecircegini dusunmustur baksana o msg atmis sana
onu cok sevdigimi ve cok kirilgan biri oldugumu biliyor ama ayrildiktan sonra uzuldugumu belli eden tek bir harekette bulunmadim hatta arkadaslarimla gezmeye tozmaya devam ettigimi gorcegi snapler atttimm ve bakiyor snaplerime
Bana bitti diye 2 gün önceden mesajda belirtti kavgalıydık flan ayrılmıştık zaten ama sadece kolyesini vermek için yüz yüze geldik, ve ben her şeyi yaptım onun için sebebini sorduğumda tartısmak istemiyorum sadece bitti dedi. Bende eyvAllah dedim. k. b kendi derdimle boğuyorum seni. Bir laf var Göt gibi giden it gibi geri döner diye. ama umutlanma yinede çünkü yeniden birleşseniz yine aynı olaylar olursa yine üzüleceksin 1 kere oldumu 2,3,4 de geliyor yani emin ol.
hayit bogmuyorsun, fikir alisverisi benim icin onemli.. sadece erkerleri anlamaya calisiyorum.. nEolursa olsun dönmesini istiyorm pisman oldugunu gormek istiyorum... neden bilmiyorum istedigim bu ama napmaliyimbunu bilmiyorum iste... eskisi gibi olmaz belki aramizdaki ask tutku daha once yasamadigim biseydi bu hatirlarimiy´zda kalicaktir. bana siz tekrar barisirsiniz gibi geldi kiz seni tamamen bitirmis gibi degil tabi icerigi tam bilmiyorum.. bu arada biz ayrilmadan once son zamanlarda onu biraz darlamis olabilirim...
İçeriğini merak edersen onu çok sevdiğim için bende bir soru sormuştum bakabilirsin dha detaylı anlattım ordan. sende benim gibi karaktersin sanırım pişman olmasını bende istiyorum. ama şöyle bir gerçek var ki fazla naz aşık usandırır diye kızlar şu trip muhabbeti bazen çok abartıyorsunuz bunaltıyorsunuz ama kırılmasın diye söylemiyoruz. sadece sabretmen gerekiyor, dediğim gibi; iletişimi kes, mesaj atma, yokluğun anlaşılsın , özlen geri gelecektir biraz Zaman gerek.
tamam bakacagim simdi.. ayrildigimiz andan beri tek bir msg ve iletisim kurmadim. Sence snapler atmaya devam edimmi? evet bazi seyleri buyuttugumu soyluyordu arada sirada bazen neden onlinesin kimle konusoyrsun diye sacmaladigimda oldu son zamanlarda kiskancligimdan... Allahim keske doneceginin garantisi olsaydi cunku zaman asla gecmiyor benim Şu an ... Peki sence bana karsi hislerinim azalmasina bu darlama bile yeter mi?
Hayır ne kadar daraltsanda hisler değişmez tabi soğutacak bir şey yapmadıysan. benimki şu an arıyor 2 defa aradı açmıyorum iyimi yapıyorum sence. :) geçer neler geçmedi bu da geçer öyle deme hayatın sonu değil.
senin ki seni kaybetme panigi yasiyor Şu an ... acma bir kac saat sonra msg atarsin mesguldum aramissin diye
Açmıyorum o beni kaybetti zaten bak dediğime geldi. göt gibi biraktı it gibi geri arıyor. mesaj atasım yok yani hiç mesaj atmicam elimi ayağımı çekicem iletişimi kesicem sence böyle olsa dha koymaz mı ona.
sanirim senden boyle bir tepki beklemiyordu, ne olursa olsun onun icin cabalayacagini dusunuyordu buyuk ihtimal simdi o senin cabaliyor.. simdi acmasan bile seni merak edip aramis, ona bir msg atmalisin bence... onu hala seviyorsun sonucta sevmesen de saygindan at ben bunu beklerdim...
Ben onun için gerçekten çok çabaladım. ve zayıf noktamın ayrılık oldunu bildiği halde hep ordan vurdu 4.5 defa ve yinede ben yuttum laflarımı vazgeçirdim olmuyorsa olmuyor hakaretler etti seninle ömür geçmez yapamıyorum seninle vs. dedi bende orda bitirdim zaten. ama seni dinlicem saygıdan da olsa sevdiğim için yinede az zaman geçsin mesaj atıcam. ne yazıcamı bilmiyorum ama.
sana bisey sorucam.. biz ayrilmadan bir gun once yuzyuze tartistik ve sonunda bana aklinda ayrilmak gibi biseyin olmadigini soyledi net bir sekilde ve ertesi gece mesajla bitirdi,, bu ne sence?
Kendiyle çelişiyor olabilir yani seninle de yapamıyor sensz de olmuyor gibi bir şey nasıl karakter bilemem ama belki de yüzüne karşı söyleyecek cesareti yoktur ya da seni ortada bırakmak istememiştir bir çok neden olabilir.
bu cocuk bana bir gun yazar mi... icim kaldirmiyor yine bir haller geldi bana... birinin soyleyecegi tek biseye kaldim senden bile destek beklemem? hof
Kalp ağrısı nedir iyi biliyorum merak etme istediğn zaman mesaj atarsın özelden olsun burdan olsun her türlü destek vermeye çalışırım bende senden destek alırım. ama elbet yokluğunu hissettiği zaman dönecektir emin ol. şu an hissetmesede hissedecektir güzel günler geçirdiyseniz gelecektir. seven insan hiç bir zaman ayrı kalamaz diye biliyorum.
cok tesekkur ederim sende istedigin zaman yazip sorabillirsin.. ancak ben özelden mesaj atamiyorum? guzel gunler gecirdik her gunumuz cok guzeldi diyebilirim...
Gizli üyesin bende pek anlamıyorum ekle takip et , falan. neyse güzel günler geçirdiyseniz elbette geri gelecektir ama bekleyiş içinde olursan zaman geçmez o yüzden bekleme. Tam unuttum dersin mesaj atar. şimdi 4 defa aradı beni ben ne yazacam ona onu bilmiyorum elim incilmişti noldu eline flan dedi ben söylememiştim şimdi ne diyebilirm ki sürekli arasın merak etsin istiyorum çünkü dha önce hiç böyle yapmıyordu kavgalıysak ben mesaj atmayım o da atmıyordu 1 gün geçer ancak öyle oda ters teperek atardı böyle yapması da hoşuma giitti diyebilirm. :)
seni takip ettim ama gizli sordugum soruyu herkese acik yapamiyorum... böyle birak ozaman bisey yazma bir sure olmadi yarin yazarsin ama attigi mesaji mavi tikte yapma sinir olmasin.. sevgilimle tartistigimizda yazdigim msg cevap alamayinca ve ardindan arayip acmadiginda cildiriyordum daha sonra yaziyordu ve geciyordu Şu an oda oyle net...
Valla teşekkür ederim. şu an taze olduğu için bir şey hissetmiyo olabilirm ama az zaman geçerse ne olur tahmin edemiyorum kendimi ama olamicagımızı da biliyorum dha neyse arnımda yazılıysa elbette benim olacaktır nasip kısmet diyelim. sende öyle yap. seninse zaten gelir ya da bu imtihandır sana bilemessin ki bazıları insanın hayatına ceza olarak girer ve imtihanı devam eder Allah'a dua et namaz kıl için rahatlar.
biliyor musun hayatimda ilk defa böyle bir iliskim oldu ve bu bana allahin bir hediyesi olmali diyordum hep.. aski yasadim diyebilirim yani karsilikli bir sekilde bunu ondada hep hissettim bakisi dokunusu yeter insan hissetmez mi hisseder, ayrilirken bana seni eskisi gibi sevemiyorum dedi acikcasi aklimdan cikmiyor bu soz , bu yuzden pisman olmasini istiyorum ve dedigin gibi ALLAH buyuk ona biraktim... OOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFf
Biliyomusn bende aynı hisleri yaşadım onda Bir hediye olarak görüyodum onu ve en saf halimle sevdim hiç kötü düşünmedim onun hakkında hiç elde etmekte istemedim sadece sevdim demekki sevmiceksin arkadaş bir laf var k. b seversen S****lrsin S****rsen sevilirsin diye. SEvmeyeceksin ya da seveceksende Bağlanmayacaksınnn.
Kimi benden cok seversen, onu senden alirim...
Aynen o şekil..
boyle bir iliskden hemen sonra yeni biriyle olur mu hemen?
OImaz araya 1 yıl da geçse aklı hep sende olur seviyorsa deli kanlı gibi sever erkek dediğin. şayet olursa sevmemiştir senin sevdiğin kadar ya da civi civiyi söker taktığı yapar dener ama olamaz.
tesekkur ederim bencede Şu an biri yok hayatinda.. seni ben bogdum cidden ama tek kalinca kafayi yiyorum boyle oluyor:)))
Hiç sorun değil istediğin zaman burdayım. destek olmaya çalışırım iyi geliyor dertleşmek inasana biliyorum. hayatında biri yoksa geliiir. gelmezsede ondan öncede bir hayatın vardı başka şeylerle meşgul ol çık gez dolaş onunlayken kısıtladığı şeyleri yap sevdiğin şeyleri emin ol iyi gelecektir. :)
onunlayken yaptigimiz gittigimiz okadar cok sey var ki her olayin sonunu ona bagliyorum arkadaslarim bikti gibi artik... oyuzden konusmak cidden iyi geliyor. bana ondan bahsetmemem gerektigini soyluyorlar elimde degill :) ve ozel msg puanim yetmiyor sanirim atamiyorum
Tesadüf bende atamıyorum. :) olsun ne kadar düşünürsen okadar kötü olursun dicem de sana anlatırken aklıma gelmiyor ama sen mesaj atcan diye beklerken aklıma geliyor sen nasılsan bende öyleyim ama sizin az da olsa zaman geçmiş. olsun her ne kadar da sevsek kötü bir şey yapmadık ve onsuz da bir hayat vardı bunu tam bağlanmışken 5 yıl 6 yıl sonra yapmış olsalar daha beter olurduk.
ben baska sorunlari asmaya calisiyordum goze almistim bazi seyleri onu icin bunlarla kafami mesgul edip uzulurken bana bunu yapti bide efff aayy :) benim aklimda ki en kotu sey de ne biliyormusun bu kadar guzelken hersey bu bile bitiyorsa bu saatten sonra kime neye guvenecegim ben? hani bana gore askin dibiydi bu cunku,...:)
Aşkın dibi değilmiş demekki. evet kimseye güvenmiceksin bu hayatta ne demişler bu devirde en çok babama güvenirdin o da anamı becerdi diye. :) Öyle bir aşk gelecek ki kapına Gideni aratmicak gelen emin ol. ALLAH bir kapıyı kapatır diğer kapıyı açar. demekki hakkında hayırlısı buymuş.
boyle bitmesin hayir ya bu is boyle bitemez gercekten bak, ask kolay mi bu kadar...
Ya sen ne kadar üzerini düşersen onun egosu tavan yapar nasıl olsa yine yazacak der umursamaz yine özleyecek beni der umursamaz bırak bence uğraşma. ALLAH'a dua et bol bol. gerçekten demekki bukadar kolaymış bak. sen burda onun için kendinle çeliş o nerde kim bilir. ?
ya bak gercekten yaptigim hc bisey yok o gece ayrildik ve bitti tek bir kontagimiz olmadi ve ben snap atmaya mutlu takilmaya devam ettgimi gosterdim ona snaplerimde gordu yani ama isin asli degil bu tabi ki. kisaca iliskimizde cok dustum ustune ama Şu an hic... allah onu bildigi gibi yapsin be...
Zaten bu ilişkilerde şunu anladım çok seven az seven diye ikiye ayrılıyor emin ol. eğer senin kadar benim kadar sevseydiler kaybetmemek için bizim gibi uğraşırlardı. ALLAH'a havale etmekten başka çare yok.
şu an yine aradı toplam 5 defa aradı ne yapcam bilmiyorum sen olsan ne yapardın. _?
kisa bir mesaj at sordugu seyi cevapla kisaca
israr aramasindan belli seni onemsedigi kere aramak ne, bir msg atmalisin ama asla arama
Noldu dedim sen nerdesin kaç saattir diyo. :) ?
biraz iism vardi de
Hızlı yazabilsen keşke ama bakalım işim vardı yazcam az 3, 4 dk arayla yazayım lan çok seviyorum ben bu kızı ama olmuyor aynı acıyı yaşamak istemiyorum.. :(
burdan kaynakli ksuurabkma yaa
eger sevgi karsikliysa hallolur ki olucak merak etme
Sorun değil ya valla napıcam bilmiyorum k. b senin başlığını kendi dertlerimle doldurdum.
Olsunda istiyorum olmasında çünkü aynı acıyı tekrar yaşicam elbet yine ayrılık olucak.
belkide olmicak bilemessin akillanicak kiz.. ben bir daha asla darlamam mesela dersimi aldim
Keşke senin gibi düşünse çok isterim eğer öyle olsa gerekirse ben yine vazgeçiririm ama hiç değişcek gibi değil eline noldu dedi. umrunda olmayan biri için endişelenme dedim. oda bana bu şekil konuşma çocukca seyler yapma diyo. huylu huyundan vazgeçmez demişler.
evet bu sekilde konusma daha cool olsana biraz
Daha ne yapayım nasıl konuşayım kısa kısa mı :) :)
duzgun cevap ver mesela ona deme umrunda olmayan biri icin endiselenme falan
Tamamdır Teşekkür ederim yardım ettiğin için :)
takmiyormus gibi gorun ayni zamanda
Daha gerek kalmadı zaten ben açmadım diye umrunda olmayan belli hata bende merak ettim aradım mesaj attım k. b kendine iyi bak hoşcakal dedi. bende bizim ramiz dayı muhabbeti vardı dön bak arkana yeğen gitmez dediğin kaç kişi yanında diye hiç haklı çıkarmicaz demişti onu zamanında bende ramiz dayı çoktan haklı çıkmıştı hoşçakal dedim.
Offf ya... Bu ne be boyle... Onemsedigi nettr tribe girmis kucuk hanim...
Valla daha çabalamicam çok çabaladm çünkü. şimdi napayım faceden resimimiiz kaldırayımı şifreyi değişimi çünkü o bitti benim için dediğnde watssapdan resmi kaldırmıştı. sen olsan ne yapardın.
Resmi sil ve sifreni degistir, seni kaybettigini gorsun
Tamamdır yapıyorum şimdi. Teşekkür ederim yardmların için olmuyorsa olmuyordur napalım nasip değilmiş. inşAllah seninde kalbine göre olur her şey.
bir sure konusmamaniz en iyisi olucaktir... Tesekkur ederim hepimizin oyle olsun kalbine goree.. :(
inşAllah öyle olur. nasıl dayanacaz bilmiyorum Allah sabır versin bizlere.
En fazla bir ya da 3 ay sürdü
mesaj atmadım kendime baktım mutlu göründüm sosyal medyada kendimi geliştirdim
ve sonunda döndümü tekrar? benimde Şu an yaptigim bu... zor olsada
tesekkur ederim sabirla beklemeye calisicam uzuntuden gebersemde belli etmemek icin savasiyorum...
Soran arkadas merak ediyorum dondu mu? Cevaplayan arkadas sizede bir sorum var. Nasil dondu?
Dönen olmadı. Ama at gibi giden it gibi döner derler görcez
At gibi gitti insallah İTTT gibi doner...
İnşallah.
Döndü mü
Cevap
9Cevap
Ben çirkin olduğum için hiç sevgilim olmadı kimseye teklif etmedim. Niye teklif edeyim ki nasılsa reddedilirim.
askta guzellik cirkinlik yoktur...
Vardır. Ben çirkin olmasaydım sevgilim olurdu olmadığına göre tipsizim
Terketti 3-4 gün sonra döndü sonra 20 gün sonra ayrıldık
bu sefer ayrilan kim oldu
Hatırlamıyorum ama kesin O'dur çünkü ben onu çok seviyodum
Terkedildi ama şoyle atlattım diye pişmanlığı diye sorarsan pişmanım dondumu dönmedi ama halen bekliyorum 4 senelik iliskimdi bitti aklına gelebilecekvherseyi beraber yaşadık ama olmaddi iste.
At gibi giden it gibi döner diyorum illa döndüler 2-3 ay aldı
beklicem ozaman canim...
Bekleme bence gelirsede git de ben oyle yaptım sahsen o bıraktıysa s*ktirsin gitsin hiç üzme kendını hayatına devam et
Eski sevgilim yok birincisiyle hala birlikteyim. Ama ayrılsa benden geri dönemez
Haksız yere terkeden herkes illa ki pişman olur. Ama döner mi dönmez mi ona birşey diyemem
Evet.. 1 hafta sonra döndü keşke dönmeseydi.
neden ayrılmıstı?
Terkedip dönen oldu hayatımda 2 kişi sevgilim oldu ikiside döndü
Ayni kitabi tekrar okumayin
cok seversen okumaz misin..
Buradaki, yorumların hepsi ask değil. AŞK 2 kişiliktir. Sevdigini bırakan zaten sevmemistir...
olduu
Ne dıyerek dondu sen ne yaptın?
dönmek isteyen oldu ama çoğu dönmüyor nedense:)))
Dönmek ısteyene ne dedın?
Terkedip de dönmeyen olmadı 😂
Döndü mü eski seviglin?
O kadarına gtü yemez :D
ikiside oldu
Kimse terketmedi
Olmadi
Oldu hepsi
hayır
Yok.
terketmedier
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?