Bu ayın sonunda düğünümüz var ama evlenmek istediğimden emindeğilim?

Konuya nasıl başalamalım bilmiyorum ama bizim sıkıntılarımız nişanda başladı kız kardeşim onun nişan kıyafetine benzer hemen hemen aynı renkte olan bir kıyafet aldı ve biz nişanlımla kız kardeşimin elbisesini nişan günü kuaföre giderken gördük tabi o anda direk tartışmaya başladılar sonrasında ailemin tavrı sıkıntı çıkartmaları olayı büyüttü ve biz o günden beri sudan sebeplerle tartışıyoruz çok yoruldum bana kardeşime gerektiği gibi davranmadığımı söylüyor hala kardeşime yakın davranıyor oluşum onu kızdırıyor o tanıdığım sevdiğim kız orda takılı kaldı ve elimi sanki oralarda biryerlerde bıraktı o zaman dan beri nişanlımı tanıyamıyorum son kavgamıza gelelim çok sevdiğim bir akrabam bir abim var çocukluğumdan beri beni korur kollar kendisi 20 yaşından beri diyalize giriyor şu an 47 yaşında durumu çok iyi değil kollarında damarları yumurta büyüklüğünde sürekli diyalize girmekten yani benim için değeri büyük ne kadar yaşayacağı belli değil bana 4 adet rakı bardağı 4 adette su bardağı ayırmış yeğenim al çeyizinde bendende birşeyler olsun dedi eve getirdim dün çeyiz dizildi evimize ama benim rakı bardaklarım yok ortada kayınvalidem biraz fazla dinci onun atmış olabileceğinden şüpheleniyorum apartmanın çöplerini bile karıştırdım haliyle sinirlendimde iyice kan beynime fışkırmış bir halde eve geldim sürekli olarak bana beni iğneleyici kelimeler kullanıp kimse atmaz senin bardaklarını niye atçaklar deyince bende bileklerini sıkıp daire kapısına itekledim nişanlımı sonra tabi ablası işin içine girdi gırtlağına sarıldı benim kardeşimin bilmem ne aslında öyle birşeyde yok yani kılına zarar vermem ben nişanlımın ama hemen mağdur edebiyatı yapmaya başladılar biz sahipsiziz diyemi böyle yapıyorsunlar başımızda erkek yok diyemi böyle yapıyorsunlar nişanlım hemen yüzüklerini çıkardı bitsin düğün olmasın dedi böyle bir ortalık karıştı bir şekilde gene kayın valide araya girdi olay yatıştı tatlıya bağlandı ama benim kafam çok karışık benden bu kadar çabuk vaz geçmesi beni şok etti..
Bu ayın sonunda düğünümüz var ama evlenmek istediğimden emindeğilim?