Yorumlarınız için herkese ayrı ayrı Teşekkür ederim (+1)
Ayrıldığınız kişiye son kez ne söylemek isterdiniz.?
Yorumlarınız için herkese ayrı ayrı Teşekkür ederim (+1)
Lanetlendim üzerimden gecildi sevdiğim sandığım kişiler beni yendi
kesildim , açıldım sevdiğimi sandığım kişiler paramparça etti beni
beni burada bir ceset çizgisi gibi bıraktın yağmurun beni yıkayıp götürmesini beklemeye
şuç anına dönüp durdun fakat ölüler konusamaz ve söylenecek söz yok tüm bıraktığın ceset çizgisi ...
soğukda dondum bir mahzende fakat dudağından çıkan sözler kadar soğuk değildi
Ey Sevgili umarım ömrün boyunca mutlu olursun derdim diyecem ama diğer yanım hassktr lan totoş o kadar da değil özüne dön ve umarım inşallah mutlluluk bir tavşan olur sende onu kovalayan tazı ama ömür boyu yakalayama emi derdim sanırım her ikisini de dedim :((
Sen beni bırakıp gittin ama ben sana kötü bir şey demeyeceğim, çünkü bu dünya da sana kötü bir söz söyleyerek seninle ödeşmek istemiyorum, seninle hesabımız diğer tarafta, o zamana kadar hakkında hayırlısı olsun..
yolun açık olsun demek isterdim boğazımda duüğüm sözlerim kayıp :(
Cevap
20Cevap
geri zekaliiiiiiii 2,5 senem bosa gitmis seninlee degmezmisss nasilda görmemisimmm hatalarinii pislikkkk bumuydu sevgiin beee öküz bana uzak ol napiyosan yap umrumda degilsin
baya dolusun..:)
eğer anlattığın gibi biriyse sevinmen lazım kurtuldum diye..
seviniyorum zaten kurtulduguma :) iyiki erken görmüsüm sözlenmek falan istiyodu bide
Gerçi bu nasıl ayrıldığıma bağlı ama şöyle diyebilirsim kötü ayrıldıysak. "Seni en iyi ayrılırken tanıdım. Zararın neresinden dönülse kardır. Hoşça kal."
Güle güle ceylan gözlüm derim nefrette etsem... Benı guzel hatırlasın...
Haklısın..
ona laf söylemeye tenezzül etmediğimi ancak bunu davranışlarla veya işaret diliyle anlatmanın nasıl yapılacağını bilmediğimi ve tam olarak mesajımı anlaması için şu an konuştuğumu söylerdim...
Aşkın Nur Yengi - Yazık...
https://m.youtube.com/watch?v=mqpNpUJE82ISon kez sarılmak isterdim. Akabinde çiğnemiş olduğum sakızı saçının en dibine yapıştırır. Hadi hoş-çakal der hızla uzaklaşırdım. Şimdi bu kız o sakızdan kurtulmak için saçlarını bayağı bir kestirmesi gerekecek o üzüntü ona yeter de artar bile.
senin ananı bacını verdiğim yedridiiğim paraların benden sonra verdiğin çocugunda anasını bacısını skym
benden uzak Allaha yakın olman dileğiyle Allaha emanet ol dedim yine olsa yine derim
Beni kaybettin ya yaşama öl sen ama gözlerimle anlatirim.bunu konusmaya gerek yok
Allaha emanet ol demiştim. Çünkü bir isnan bırını cok severse ve onu Allaha emanet ederse ölmeden önce bir kez görürmüş
hayatta en büyük belalar seni bulsun gerizekalı top ! olurdu burdan ona sesleniyorum
top mu oha :D
bunu kaldıramaz..
haketti pislik :D
beynimin içindeki ex... bir*git ya ! bir ölemedin gitti.
Ayrılık sebebine bağlı. Her şey için teşekkür de edebilirim, "Yazıklar olsun!" da diyebilirim.
ileride ne olucak biliyomusun ? derim
Sen Pİşman Ben başkasının .. der ve giderim ..
ayrılmamız çokta iyi olmuş çokta güzel olmuş taammı :D
Genelde sessiz sedasız terketmeyi yahut gitmeyi tercih ettiğim için pek böyle entrikalara ihtiyacım olmuyor. Huzurlu ve kesin bir bitiş için mantıklısı bu çünkü.
ben ayrılırken saygısız megaloman bencil defol git hayatımdan dedim ama o beni bırakmadı
Ben senin için nelere katlandım sen ne yaptın, Zittir git bir daha yoluma çıkma.
seni seviyorum derdim :D
Farklı bir görüş :))
hep mutlu olmasını istediğimi söylerdim
olgun bir davranış :)
genellikle öyle olmaz
eğer:)benden:)sonra:)lez:)olursan:)seni:)tenhada:)
:D :D :D
sen daha iyilerine layıksın :D
o zaman burada ayrılan sen oluyosun :))
biraz umudum olsa ömür boyu beklerdim... Derdim.
Nasıl ayrıldığımıza göre değişir.
Pislik alçak hayinnn defollll gahbeee!
Gun yuzu gorme inşallah derdim
En mutlu gununu iple cekiyorum.
Oh be bu anı bekliyordum xd
Yolun ve bahtın açık olsun derdim galiba
hakkını helal et. elveda...
:(
Allah belanı versin derdimmm
söyledim aynen şöyle defol git .
gittim ben, gözünaydın.
umarım cok mutlu olursun, hoşçakal..