Aşk acısı nasıl geçer ,neden erkekler umut verip giderler birşey olmamış gibi neden duygularımızla oynarlar

çok acı çekiyorum bir aydır gözümün yaşı dinmiyor ,herşey çok güzel başlamıştı öylede gidiyordu bir tek tartışmamız kavgamız tirip falan olmamıştı ilk sevgilimdi sonra ben seni sevemiyorum olmuyor diyip ayrıldı bu kadar basit mi herşey gözüme uyku girmiyor düşünmekten kafayı yiycem bir türlü yüreğime söz geçiremiyorum sevdim bir kere ,bazen karşısına çıkıp herşeyi anlatmasını istiyorum sorulardan kurtulamıyorum çünkü tek söylediği zorladım ama sevgili gibi göremedim seni olmadı bir insan bunu nasıl olurda geç anlar ya da anlarda söylemez belli etmez ,sevgime karşılık verememek çok kötüymüş ,sanki ben koşmuşum peşinden ben söylemişim sevgilim ol ,buldum seni yıllar sonra gitme olurmu hep beni sevcekmisin diyen oydu ,karşısına çıktım hayatına girdim diye dua eden oydu
Güncellemeler
+1 yıl
bir kişiyi sevmediğini anlamak 6 aymı sürer ki ,yada daha önce anlasa bile neden devam ettirir umut verip yarı yolda bırakmak için mi
Güncellemeler
+1 yıl
düzgün bir açıklama yapmadan mesajla bitirdi görüşmek istemedi ayrılamıycağıneden korktu bu kadar zamandan sonra karşısına çıkıp düzgün bir açıklama istemelimiyim iyi olur mu çünkü atlatamıyorum
Aşk acısı nasıl geçer ,neden erkekler umut verip giderler birşey olmamış gibi neden duygularımızla oynarlar