+1 yılSorunun cevabı basit. Kızlar, tabiatları gereği her şeyi dışa vurur, anlatır, rahatlaaaar. Bir süre sonra da unutur ya da en azından zihninin gerisine iteler.
Erkekler öyle değil. Fıtratları gereği içe atarlar, büyüdükçe büyür. Kap dolduğu zaman da fazla miktarı gözyaşıyla tahliye eder.
NOT: Bir erkek hayatı boyunca çok kadınla ilişki yaşar. En azından bekarlık hayatı boyunca. Ama bir tek kadın için gözyaşı döker ömür boyu.
Çok kadınla flört ettim, sevgili oldum. Ama uğrunda gözyaşı döktüğüm tek bir kadın var.
DİŞİLİGİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM. UMUTSUZ SEVDAM.
Bana belki yüzlerce belki binlerce kilometre uzakta ama bana benden yakın, beni benden iyi tanıyan kadın.
2019 baharında KS'de tanıdım. Dişiligine hayran olup kişiliğine sevdalandım. Işıltılı güzellik, üstün şahsiyet, kurmay zekâ, rasyonel cesaret gibi üstün niteliklerin hepsini birden bünyesinde toplamış aristokrat kişilik.
DİŞİLİGİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM. UMUTSUZ SEVDAM!
Hiç kimsenin dünyası olmayacak kadar yalnız ama herkesin dünyasında çiçekler açtıracak kadar da insanların içinde.
Dehşet verici bir otokontrol mekaniği ve öfke kontrol disiplinine sahip olup hayattaki tüm yüce değerlere sahip ve tüm hedeflere ulaşmış bir isim.
Kendi sesinin piyanoya değil piyanonun kendi sesine eşlik ettiği sihirli melodinin en harikulade yorumcusu. Hayatıma yazılmış en güzel söz. Sesiyse duyduğum en tatlı nihavend beste.
DİŞİLİGİNE HAYRAN, KİŞİLİĞİNE AŞIK OLDUĞUM KADIN. İSMİNİN KARŞILIĞI KRALİÇE OLAN PLATONİK SEVDİĞİM. UMUTSUZ SEVDAM.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hayatım boyunca gerçek anlamda hiç sevilmedim yani sevgilim olmadı bundan kaynaklı olarak sevip de tek taraflı ilişkiler yaşadığım yani ilişki dediğimde tek taraflı sevdiğim veya sevdiğim kadınlara her zaman için başkalarıyla birlikte gördüğüm zamanlar çok olmuştur, hal böyle olduğu için her zaman için şunu düşünmeye başladım aşk acısı gerçekten çok kötü bir şey yani sevdiğin insana değer verdiğin insana başkasıyla yakınlaştığını görmek onunla espriler yaptığına şakalar yaptığını görmek kadar acı bir duygu yok.
Ancak bu hayatta da yaşamak zorundayız yani hayat sadece birilerinin ve bir şeylerin yazısını tutarak geçmiyor ben de bu şekilde davranmayı tercih ediyorum yani beni mutlu edecek şeylerle ilgileniyorum ailemle ilgileniyorum zamanımı beni mutlu edecek şeylere harcıyorum, hep genelde kadınlar erkekleri böyle bir duygusuz olmakla itham eder ama hayır öyle bir şey yok bizim de duygularımız ve düşüncelerimiz acı çektiğimiz zamanlarımız çok defa oluyor.00 Yorumla
+1 yıliçimize atıyoruz aslında kadınlar daha çok onun acısını çekiyoruz kadınlar belki 1 ay belki 2 ay sonra azda olsa toparlanabiliyorlar ama biz toparlanamıyoruz eğer gerçekten aşık olduysak yapamıyoruz içimize atıp belli etmemeye çalışıyoruz ama içimize atıp belli etmemeye çalıştığımız için daha da çok içimiz parçalanıyor kafamızı dağıtacak şeyler yapıyoruz mesela oyun oynamak veya benim yaptığım gibi burada takılmak gibi kafamızı başka şeylere veriyoruz bu sadece o kişiyi aklımızdan çıkarmış oluyoruz çıkaramasakta o kişinin düşüncesini en aza getirmiş oluyoruz kafamızı dağıtarak
313 Yorumla- +1 yıl
Peki sadece gördüğün konuşmadığın birine aşık olabilirmisin
- +1 yıl
@HilalBulut34 yani benim için görüntü önemli değil ama bundan 2 sene önce ilk görüşte bir kıza aşık olmuştum
- +1 yıl
Çokmu güzeldi kız😂
- +1 yıl
@HilalBulut34 keşke 😂 ama güzelde değildi o kadar tabi o zaman bana dünya güzeli gibi gelmişti öyle bir aşık olmuştum ki aklım başımdan uçmuştu ama cidden uçmuştu mantıklı düşünemiyordum 😂
- +1 yıl
Benim 1 yıllık aşk acım vardı... Daha yeni toparlamaya başladım...
- +1 yıl
@TalkingAngelaK-Pop allah kolaylık versin dostum en azından toparlanmaya başlamışsın bak buda bir şey
- +1 yıl
En sonunda kafanızı dağıtıp tamamen unutmuş oluyor musunuz? Geri dönme şansı hiç olmuyor mu?
- +1 yıl
@Sümeyracpn yani eğer bir yanlışı olmadıysa bize karşı yine de geri dönme şansı oluyor içimizde ona karşı olan sevginin külleri kalıyor mesela ama eğer üzdüyse kırdıysa o zaman hiç geri dönüşü olmuyor çünkü dersimizi almış oluyoruz bu yüzden de bir daha o kişiyle aynı yolda yürümüyoruz
- +1 yıl
Bu çok üzdü beni. Asıl merak ettiğim neden kendi hatalarını görmüyor. Görmüyor musunuz hatalarınızı? Çok üzüldüm şimdi ya özelden yazabilir miyim size bakış açınız onunkine çok benziyor da..
- +1 yıl
@Sümeyracpn tabi yazabilirsiniz konuşur anlatırım
- +1 yıl
Takip eder misiniz mesaj atamıyorum
- +1 yıl
Ne kadar samimi bir itiraf, bunu bir erkeğin dile getirmesi bence alkışlanır 👏🏼
- +1 yıl
@Nonsense28 teşekkür ederim sağolun ama aslında alkışlanacak bir durum yok ortada sadece doğru olanı söyledim
Başka kadınla sevişerek
57 Yorumla
Soran+1 yılöyle ölmem füze at abla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
66Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Başka kadınları kullanarak geçirmeye çalışırlar aşk acısını.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılBende çektim ergenken 🤔 Şimdi 1 saat sonra umurumda olmaz o olmaz başkası olur, demekki doğru kişi değilmiş.😂 Değerini kıymetini bilmeyen insanı hatırlamak kendine saygısızlık 🤔 Kendine saygın olunca kendini sevince en önemli şey kendin olunca karşıyı o kadarda şeetmiyosun😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı. Benimki hiç bir şekilde geçmiyor geçmiyecek de belki ne yapsam olmuyor bu düşünceden kurtulamıyorum bu durum kişiden kişiye değişir tabiiki de ama bence erkekler kadınlardan daha fazla acı çekiyorlar diye düşünüyorum benim genel olarak gözlemlediğim bu çünkü ettafta ne kadar hep bu tarzda söylemlerde bulunan birilerini görsem büyük çoğunluğu erkek hep çünkü...
12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar oldu
- +1 yıl
Benimki henüz olmadı ama ben bu durumu çok yaşadım hâla yaşıyorum ve hayatta ilk defa rabbimden birini ve ilk defa birşeyi bu kadar çok istiyorum çünkü o benim son şansım çünkü bu dünyada herşeyi kafamdan silmişken kafamda herşeyi tamamen bitirmişken hiç ummadığım yerden ansızın rabbim onu benim karşıma çıkardı bu zamanlama kesinlikle tesadüf değil yani ama işin en kötüsü o beni tanımıyor ve farklı şehirlerdeyiz...
Gizli Üye(25-29)+1 yılBurdan çıkaracağınız not şu kızlar :
Erkeklere çektirin, canını yakın ❤️
İyi kız olursanız belki şansınız varsa 1-2 senelik ilişkiniz olur sonra terk ederler.
Ama kazık atarsanız ömür boyu unutmazlar.
Benim eski sevgilim vardı. Eşinden boşanmış seneler geçmiş. Kadın bunu aldatmış bi güzel yıllarca. Ben de tatlı bir sevgili modunda aşkımlı canımlı konuşan birisiydin iki yıl. Ne mi oldu? İki yılın sonunda hala kadını unutmadığını fark ettim alkol aldığımız bir gece. Bastım tekmeyi.
Aynı şekilde benim de canını yaktığım eski sevgilim hiç beni unutmaz engellesem de. 5 yıl geçmesine rağmen.
Erkekler özellikle para harcadıkları, emek harcadıkları ve kazık yedikleri kadınları unutmuyorlar. Böyle olun , çoktan böyle şeyler yaşamış erkeklere de bay bay diyin 👋313 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSevgi pıtırcığıydım sorma 🥲😂😂
- +1 yıl
Nefret ve intikam hissi yüzünden unutmuyordur. Yoksa anlattığınız gibi bir durum söz konusu değil. Bu arada erkeklere şöyle davranın, böyle davranın derken evcil hayvanından bahseder gibi konuşma lütfen. Sen özellikle kendine damızlık öküz veya yolunmalık horoz arıyorsan durum başka tabiki. Ancak şu da var ki, değer görmek isteyen insan değer göstermelidir. Başkalarına karşı olan tutumun bir hayvana karşı olan tutumun gibiyse kusura bakma ama sen de bunun karşılığı olarak bir başkasından hayvan muamelesi görürsün. Dostane bir tavsiye, işine gelirse tabi.
- +1 yıl
Karşındaki erkeği ona göre seçeceksin o zaman. Hakkında araştırma yapın. Niyetiniz yuva kurmaksa tabi. Niyetiniz lay Lay lom ilişkiler ise su testisi su yolunda kırılır zaten. Kazık da yersin. Öyle aşkım cicim diyerek tanıyamazsıniz birini. Yüz göz olmayın erkeklerle siz de o kadar. Bir kadına da evli olmadığı bir erkeğin parasını sömürmek yakışmaz.
- +1 yıl
Hayatımda gördüğüm en cahil ve en yobaz yorumlardan bi tanesi
Cevap sahibi+1 yıl@bitirim_05 pick me ❤️
Cevap sahibi+1 yıl@SoaringDragon hayatımda gördüğüm en kuyruk acısı kokan yorum seninki ❤️💅
Cevap sahibi+1 yıl@Vâkıf1358 nefret ve intikam duysan adını bile anmazsın. Ben unuttuğum ve hoş hatırlamadığım insanın adını bile zikretmem. Herkesi kendin gibi zannedip böyle saçma bahane yazman da çok tatlı ❤️
Kuyruk acısı kokuyor yorumun. Dostane bi tavsiye falan değil 💕 çok ezik duruyor dostane bir tavsiye sosu ile süslemen 💕
Hayatım baya güzel valla. Gram üzüntüm yok, çıkarımımı yazdım soruya ithafen. İsterdin ki kötü durumda olsun böyle düşünen kadınlar, kötü insanlara denk gelsin. Ama çok mutluyum inan ❤️
Erkekler olarak istediğiniz kadar yoksayın bu gerçeği, çok da umrumda :) ben bunu çözdüm ve hayatım gayet yolunda. Erkekler olarak basitsiniz, çözdün mü bulmacayı her şey çok kolay 💕- +1 yıl
Kimin kuyruk acısı olduğu belli erkeklere kin beslemen senin ne kadar erkek düşmanı olduğunu gösterir herkes bir değil bunu 1 gramlık beynine yerleştir oldu mu
- +1 yıl
Siz de p@c erkeklere ilgi duymayın o zaman
- +1 yıl
Enteresan bir insansın. Toplumun yarısını tek sözünle aşağılayıp hepsini aynı kefeye koyuyorsun ama bana herkesi kendin gibi sanıyorsun diyorsun. Kuyruk acım olduğunu düşünmüşsün ama doğru değil sadece yorumun battı. Çok aşağılayıcı konuşmuşsun, rahatsız oldum. Bunun yanında sırf böyle düşünüyorsun diye kötü bir hayat sürmeni istemem, aksine kötü bir hayat sürmemen için bu düşüncelerden kurtulmanı öneriyorum. Hiç sağlıklı düşünceler değil ama yine de sen bilirsin. Sana ne düşüneceğini söyleyecek değilim neticede
- +1 yıl
@Vâkıf1358 knk zaten belliki it kopuklardan centilmenlik beklemiş ama ne demişler kedinin ulaşamadığı ciğere mundar dermiş o yüzden hiç kendini yorma
- +1 yıl
@SoaringDragon Haklı olabilirsin ya da belki onun da unutamadığı birileri vardır. Olabilir yani
Aşk ile arzuyu ayırabilirsen kolay geçer.
Aşk= zaman+ hormon+bilinç+güdü nün bir kişide odaklanmasıdır kolay kolay gerçekleşmez. Sadece arzu ettiğiniz kişiyi elden kaçırmanın acısıdır yaşadığınız.
Ama onuda söylediğiniz yalanlara sayın acınız geçer
02 Yorumla
Soran+1 yılabi ben naptım şimdi
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir tanesi mastürbasyon yaparken onu değil başka kadını düşünerek zamanla hafızamdan uzaklaştırdım demişti. Başka biri de birsürü kadınla buluştum birsürü kadınla ilişki yaşadım sonra acısı etkilemedi demişti. Herkes farklı yaşıyor. Ben aşk acısı çeksem intihar ederim öyle s.. lağım😂😂
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHatta şey diyordu bunun tek bi ilacı var o da gidip birileriyle sürekli sevişeceksin😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılZamana bırakır.. Gerçi erkeklerin bir kısmı aşıktım falan deyip sonra teselliyi başka kollarda arayabiliyorlar.. Ben artık kimseye inanmıyorum sanırım..
30 Yorumla Erkeklerde aşk acisi degilde alişkanliklarindan kopmak daha zor geliyor.. ne kdr yer edindiysen hayatinda seni ne kdr dahil ettiyse o kdr zorlanir sen olmayinca.. benimki kendi ayrilmak istedi 1 ay sonra aglayarak geldi
19 Yorumla- +1 yıl
Afetttinmi?
- +1 yıl
@Darbeli_Hilti ettim
- +1 yıl
Aferin sana
- +1 yıl
@Darbeli_Hilti Tskler
- +1 yıl
Seven insan affeder
- +1 yıl
@Darbeli_Hilti yani ayrilma sebebinede bagli cok kasmamak lazim onunda hakli oldugu yanlar vardi insaniz sonucta.. sevgi bitmediyse güven varsa neden olmasin yani sadakatsizlik falan olmadiysa sorun yok bence
- +1 yıl
Birdaha küsmeyin. Çekerim kulaklarınızı😂
- +1 yıl
@Darbeli_Hilti hahsjdjkd tamam söylerim ztn bu yastan sonra (o 43) seni kim napsin kir dizini otur diyorum artik hajdjfjfj
- +1 yıl
İki tokat çak otorsun dizinin dibinde senin😂
+1 yılİçlerine atıyorlar , yeni biriyle tanışıyorlar onunla devam ediyorlar ama o kişinin her hareketinde aklındaki mi dusunuyo.. gece yatarken bile o ne yapio diye.. hiç te unutmuyolar.. kadınlardan daha çok cekiyolar aslında ama belli etmiyolar
24 Yorumla- +1 yıl
@bshdh bilmiyorlar işte sorun orada, rahat etcez sanıp onsuzda olur sanıp döküp saçıyolar
- +1 yıl
@bshdh aynen tabiki, herkes aynı değil,
Aşk acısı da yaşandı. Siz kalpsiz biliyorsunuz ama durum öyle değil. Bir ayrılsak da ölsek de kalsak da çalışmak zorundayız. Erkeğin kapanıp kalma gibi bir durumu yok. Kalk ağlama ulan derler, bize biçilen bir rol bu.
40 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılKötü haber; erkekler aşk acısı çekmiyor.
Aşkından öldüğü kızla ayrılan arkadaşım o akşam "kanka yok mu ya bekar kankan" diye sormuştu. Erkekler biraz şeydir20 Yorumla
+1 yılÇoğu zaman güçlü durmaya çalışıyoruz, hani diyorlar ya erkekler umursamaz diye yok o işler öyle olmuyor, çoğu zaman kadın gidiyor da acısı bize kalıyor ve zaman içinde alışıyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİçi yanar, onu görmek ister ama görmeyeceğini bilip göğsüne koca bir taş oturur, nefesi daralır ruhu sıkılır, evde dursa duvarlar dışarı çıksa koca gökyüzü üzerine gelir. Sadece uyumak ister çünkü uyurken hatırlamaz acısını ve gece olsun istemez çünkü geceler acıları daha da hissedilir yapar. Karanlıktan korkar adeta. Benim yaşadığım acı buydu başka arkadaşlar ne der bilemem ama Allah kimseye aşk acısı vermesin
27 Yorumla- +1 yıl
Sizler alımlı güzel bir kız yakınlık gösterse
teklif etse hayır demiyorsunuz. Aşk acınızdan eser kalmıyor. Erkekler güzel kıza dayanamıyor. Oysa ben bana imalı hareketler mesajlar ile ümit vermiş sonradan kardeş arkadaş muamelesi yapmış is arkadaşıma bağlandım. Şu an ısyerindeyim onu hep görmek zorundayım. Gözümün önünde kızlarla yakınlık kuruyor baş başa kalıp molaya yemeğe çıkıyor. Benim ilgimin de farkında. Nasıl ölüyorum nasil azap çekiyorum. Sevgilim bile olmamış birine bağlıyım sagdigim. Kimse benim gibi acı çekmiyordur. Gülmüyorum iş telefonunu cevaplamıyorum yemek yiyemiyorum. Kaç aydır durumumda değişme olmadı. Hayata küstüm
Cevap sahibi+1 yılSeni anlayabiliyorum çok zor Allah kolaylık versin ama her erkek öyle güzel bir kız göz kırpsa da bir öncekini unutsak demiyor bundan da emin olun, en azından ben üç yıl oldu unutamadım, hâlâ da unutamadım o hep içimde bir yara olarak kalacak ama yeni bir ilişkiye başlamak için olmasa bile hayata bir şekilde devam ediyorsun, etmek de zorundasın yoksa kafayı yersin. Hem zaten her güzel kız da her erkeğe bakmıyor böyle bir gerçek de var
- +1 yıl
Ne güzel anlatmış ne kadar samimi, hiç böyle bilmezdim erkekleri, hemen unutuyorlar sanırdım. Telefonla filan oynayanları gördükçe de "Ah işte hiç umrunda bile değil" derdim. Neden ilişkisini in çabalamıyor belki çabalasa biz de ısınacağız ama başka şeyle ilgilendiğine göre umrunda değiliz diye düşünüyordum. Demek öyle değilmiş ha, şaşırdım. Peki bu durum bazı erkeklere mi özel yoksa büyük bir yüzdesi bu şekilde acı çeker mi?
Cevap sahibi+1 yılYa boş ver herkes bir değil, bazısı evde kendisini seven eşi varken bile sırf biraz macera ve heyecan için günübirlik işler peşinde koşuyor, ben bu hayatta bir bilemedin iki kez seveceğim olur olmaz ama başka olmayacak. Büyük konuşmamak lazım tabi ama sürekli sevemem, insan her kalp kırıldığında bir parçasını bırakıyor çünkü, eksile eksile kime ne kadar sevgi verebilir insan :) sorunuza gelirsem inanın yüzde veremem bu biraz da kişinin karakteriyle ilgili bir şey, kimi çabucak unutur kimi acı çeker, kadınlarda da böyle yani onların da çoğu çok acı çeken değil. Bu sitede çok fazla umurunda bile değil diyenler var. Allah iyi insanları çıkarsın karşımıza ve sevgimizi hak edecek kişileri :)
- +1 yıl
Bazı erkekler aşk acısı çekip yine de evlenebiliyor. Ama evlendiği kisiye de yazık değil mi? En azından geçmişte unutamadigi biri olduğunu anlatsın evleneceği kiza. Aksi takdirde kiz hayatı boyunca bir yalanı yaşamış olacak. Ben birini kesin unutmadan yeni birine şans vermem. Ne kendim tat alırım ne karşımdakini mutlu ederim. Sırf evde kalmamak için evleniyor insanlar. Buna karşıyım.
Cevap sahibi+1 yılKatılıyorum @bitirim_05 maalesef öyle bir arkadaşım vardı, unutamadığı bir kadın varken evlendi bir başkasıyla ve önceki hikayesini yeni eşi de biliyor, bence bu da hoş bir şey değil kadın her daim kendini gerçek sevilen değil de yara bandı gibi, ihtiyaç için sevilen biri gibi görecek. Bence birini unutmadan, içinden tamamen atmadan bir başkasını asla sevmemek lazım. Aksi sevilen kadına haksızlık oluyor
+1 yılAlışkanlık gibi bir önce boşluğa düşerler ama kizlar gibi aşk acısı çekmezler. Kendi kardeşimden biliyorum en yakın, bir gün kızdan ayrılır öbür gün başka kızlara bakmaya başlar. Hepsi böyle.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekler gözüyle , kadınlar kalbiyle sever. Yani , bir sonraki güzele kadardır hepsi. Aklında bulunsun. En büyük yalansa hala seviyorumlar, unutamadımlar, rüyalarımdasınlar olur.. Baksan keyfi yerinde 2 3 ilişkiyi birden yürütüyor.🗿
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErkekler aşk acısı çekmiyor ablam. Kiz seni terk mi etti, hooop ötekine. Çoğunun Instagram sayfasına bak, umugune kadar karı kız dolu, paso kız takipliyorlar. Senin acını mi çekecek böyle erkek? Direkt nextliyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYeni birini bulana kadar, onların bütün mekanizma bi kaç kat aşağıda başlayıp bittiği için, beyine ve kalbe ulaşım pek olmuyo. E düşünmeyen kalben hissetmeyenin acısı ne kadar olur ki
20 YorumlaBen şu an psikiyatriye gittim ve psikolog edindim annemden ve babamdan daha çok psikolog ile vakit geçiriyorum yaptığı bir sik de yok koltuğa uzanıyorum bütün gün dertlerimi dinliyor sonra bir iki kelam ediyor sonra ise vakit doluyor hayatım kısacası onsuz bom bok geçiyor derbeder oldum etraf da illa Ferhat gibi dağlarımi delelim
12 Yorumla- +1 yıl
Ne yaşadın ki o kadar.
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılOnun hayaliyle kafes dövüşü yapıp O'na geri dönerek.
10 Yorumla
+1 yıl28 yaşına geldim kadın ne acısı ne aşkı.
Hayır etrafta normal insan problemi var arkadaş. Herkes bi marjinallik derdinde.
Normal birini bulduğumda düşünürüz acısını.00 Yorumla
+1 yılBu konuda erkekler kızlardan çok farklı değil. İnkar etseler de onlar da üzülüyor, yıpranıyor ve kafaya takıyor. Aşk acısını dindirmenin mükemmel bir yolu hiçbir cins için yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılbaşka kadınlarla ilgilenerek unutuyorlar. Erkeklerin acı çekme günü 1 gündür. Sonrasında yeni hayatlar kuruyorlar. Belki de sevgilisi olduğu hâlde hayatında bir kaç kadın daha vardır.
00 Yorumla İstatistiklere göre terkedenlerin %78 i kadınmış. Genelde terk edilenlerin acı çektiğini düşünürsek. Terk edilenlerin %22 si kadın %78 i erkek. Bu %22, %78'i bastırıyor çünkü kadınlar daha yoğun bir şekilde yaşar erkekler ise daha gizleyici daha dışa vurmadan çünkü toplum baskısı hep erkeğin güçlü olması kanısında.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler aşk acısı falan çekmez, o bahaneyle saçmalayanlar henüz olgunlaşmamış insanlar sadece
10 Yorumla
+1 yılOnlarda illaki uzuluyorlardir ama belli etmeyip iclerinde yasiyorlardir ya da kimileri takmiyadabiliyo biri gider biri gelir diyede dusunuyordur yani iclerini bilemeyiz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılAkşam ağlayarak uyuyorum, sabah yine aklımda. İlk başta böyle azala azaka gıdım gıdım ilerliyor 3 buçuk senede geçti.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçekten sevenin acısı geçmez ki.
Acı un büyüklüğü sevginin büyüklüğü ile alakalıdır.
Gerisine inanmam.00 Yorumla
+1 yılİnsanların üzüntülere verdiği tepkiler çok farklı. Sorduğun sorunun tek bir cevabı yok. Alkol alan da var yeni kız arkadaş aramaya başlayan da.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. hiç çekmedim iki tane uzun ilişkim bitmesine rağmen, anca ilk bir hafta alışkanlıktan dolayı boşluk oluyor sonra normale dönüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkekleri bilmem de benimki süründürüyor hele biri bana umursamaz davranıyorsa
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılduygulari olan duzgun erkek bana denk gelmez ki anasini boyle hayatin
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyorumlari okuyunca rahatlama geldi ohhh olsun duygusuz kopekler sizde aci cekin biraz insan oldugunuz belli olsun
- +1 yıl
Lafını aynen geri iade ediyorum erkeklere hakaret etmeyr hakkın yok sanki siz çok masumsunuz
- +1 yıl
Etmeye*
+1 yılGeçmiyor benim aklımda hala evlenecektik s** gibi ortada bıraktı
10 YorumlaÇivi çiviyi söker
Derinlerde biryerlerde acısı kalır
00 Yorumla5 ila 8 yıl veya daha uzun süre acı dolu geçiyor
00 Yorumlabişey olmaz bulursun birkaç tane sevişe sevişe unutursun sıkıntı olmaz.
00 Yorumlaiçerek kendinden geçerek ya da başkasıyla devam ederek diye düşünüyorum
00 YorumlaZamanla geçiyor. Üzerinde durmuyorum. Takıntı ve saplantı halim yok.
00 YorumlaErkekler çok fazla belli etmez. Kadınlar daha duygusaldır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 898 cevap paylaştı.
+1 yılVallahi ben acıyı sevmiyorum uğraşamam O yüzden aşık olmuyorum
00 Yorumla Niye erkek başka varlık mı? O da insan sonuçta erkekte yaşıyor ben bizzat 3 sene yaşadım
05 Yorumla- +1 yıl
Geçti mi
- +1 yıl
Beğendiğin biri mi olmadı
- +1 yıl
Daha doğrusu onun enerjisini bulabildiğim biri olmadı ve ondan sonra da psikolojik yorgunluk hissettim o yüzden de almadım. Biri yıllar sonra bir şeyler hissettirdi yakaladım ama o da imkansız ve ben de onu öyle görmeyi istemedim. O yüzden o da olmadı. Enerjisini bulur muyum ilkimin başka birinde bilmem. İkincisini gördüm belki üçüncü de iyi şeyler olur ve ondan sonra hayatıma girecek olan 2. Kişi olur 😊
- +1 yıl
Umarım öyle olur hayırlısı
+1 yılerkekler kizlara oranla dugularini daha fazla iclerimde yasamayi tercih ederler ve bi aga ortamları var allah islah etsin tum sorunlarini unutuyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala unutamadım. İhanetin kralını yediğim halde ! İnanır mısın? Hala belki ihanet etmemiştir diye kıvranıyorum ben... Lanet olsun lanet.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen çok rahat unuttum Allaha şükür. Geçti gitti sadece arada bir vesvese geliyor ama ehemmiyet vermiyorum sönüp gidiyor 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla hiç kendine boşa teselli arama :) çatır çatır sevişiyorlar. Kısacası vurucu time kaydoluyorlar ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUnutulmuyor, ancak kalbin her seferinde daha çok taşlaşıyor...
3 sevgilisini gelin etmiş biri...
00 Yorumla
+1 yılErkekler daha ağır çeker. Hatta çok ciddi yaşar. Ama erkek adam belli etmez edemez. Kızlar hayatında birden fazla kişiye aşık olur ama erkek tek Bir kişiye. Erkeklik gururu var.
10 Yorumla
+1 yılBence erkeklerin aşk acısı diye bişeyden haberi yok.
10 Yorumla
+1 yılErkekler cevap verrmisken bende bişey sorcam evliyken eşiniz aldattı sonra bosandınız ama unutamadınız bı türlü ilk esinizsi sonra geri döner ve severmiydiniz aynı ilk günkü gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimse aşk aacısı çekmiyor artık günümüzde aşktan ziyade insanlar seksting yapma peşinde
00 YorumlaKimisi kabullenir kimisi kafasında aşk denen illeti siler kimisi başkasında mutluluğu arar değişir yani
00 Yorumla
+1 yılben 3 yıl acı cekmiştim ve anladım ki bir daha kim olursa olsun hayatıma dahi yeri yok kimsenin :)
03 Yorumla- +1 yıl
@Aaliya0Q boşverrr ya :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılya bu erkekleri anlamiyorum cok cabuk unutjyor gibiler sevmitorlqr mi acaba yoksa biz mi cok salagiz
10 YorumlaGenelde acı biber yiyip unutuyoruz 🤪
10 Yorumlaerkekler aşık oluyor mu da acı çeksin
10 YorumlaOnlar ask acisi çekermi ki?
11 YorumlaErkekler acı çekiyor mu peki asıl soru bu olmalı 😄
00 Yorumla
+1 yılBir iki sefer oldu lakin akşamına unuttum Sabaha hiçbir şey kalmadı eskortlar sağolsun
02 Yorumla- +1 yıl
bu aşk değil be
- +1 yıl
Aşk diye bir şey yoktur alışkanlık vardır
+1 yılBu her karaktere yaşanmışlıklara kişiye göre değişir aynı olmaz.
00 YorumlaBaşka bir kadınla ilişkiye girip seni çok kolay unutur ona odaklanır artık
00 Yorumlaiçine atıyordur veya sinirini çıkarıyordur bir yerden artık bilmem.
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat