Selam herkese, biz kızlar bazen unutsak da erkeklerin de bir kalbi var ve o kalp yaralandığında onlar da acı çeker. 💔
Erkekler aşk acısını derinden yaşar ve bu süreçte duygusal olarak zorlanır. Kadınlar gibi erkekler de ayrılık acısıyla başa çıkmaya çalışırken kendilerini kaybolmuş hissedebilirler. Bu acı günlük yaşamlarını etkileyebilir ve bazen beklenenden daha uzun sürebilir. Şimdi bu konuyu derinlemesine inceleyelim.
Erkekler Nasıl Aşk Acısı Çeker?
Erkekler de aşk acısını tıpkı kadınlar gibi yoğun bir şekilde yaşar. Toplumda erkeklerin duygularını göstermemesi gerektiği öğretilse de bu durum gerçek duyguları değiştirmez. Erkekler ayrılık sonrası genelde içlerine kapanır ve duygularını bastırmaya çalışır. Bu süreçte arkadaşlarıyla vakit geçirmek, spora yönelmek veya kendilerini işe vermek gibi çeşitli yollarla acılarını hafifletmeye çalışırlar. Bu tür davranışlar hissettikleri derin üzüntüyü ortadan kaldırmaz.

Erkekler Nasıl Aşk Acısı Çeker? Erkeklerde Aşk Acısı Belirtileri Nelerdir?
Aşk acısı çeken bir erkekte bazı belirgin belirtiler gözlemleyebilirsin. Örneğin, sosyal medyada eski sevgilinin profiline bakmak, eski fotoğraflara dalıp gitmek ve hatta arkadaşlarına eski ilişkiniz hakkında sürekli konuşmak gibi. Aynı zamanda iştahsızlık, uyku sorunları ve motivasyon eksikliği de yaygın belirtilerdir. Bu dönemde erkekler, kendilerini yalnız hissedebilir ve bazen duygusal boşluğu doldurmak için yeni ilişkilere yönelebilirler. Ancak bu genellikle kalıcı bir çözüm olmaz.
Erkekler ne kadar süre aşk acısı çeker?
Aşk acısının süresi kişiden kişiye değişir. Bazı erkekler birkaç ay içinde toparlanırken, bazıları için bu süreç yıllar sürebilir. Acının süresi ilişkinin süresi ve derinliği, kişinin karakteri ve destek aldığı çevresi gibi faktörlere bağlı. Erkekler genellikle duygularını bastırdıkları için, acılarını daha uzun süre taşıyabilirler. Tabii zamanla, yeni deneyimler ve ilişkilerle bu acı hafifler ve unutulur.

Erkekler ne kadar süre aşk acısı çeker? Erkeklerde ayrılık acısı ne zaman başlar?
Erkeklerde ayrılık acısı genelde ilişkinin bittiği anda başlar. Bazen bu acı hemen değil, birkaç hafta veya ay sonra ortaya çıkabilir. İlk başta kabullenme aşamasında olan erkekler, zamanla gerçeklerle yüzleşir ve acının derinliklerine inerler. Bu süreçte geçmiş anılar sık sık hatırlanır ve geleceğe dair belirsizlikler daha da yoğun hissedilir. Özellikle uzun süreli ve derin bağların olduğu ilişkilerde, bu acı daha da belirgin olur.

Erkeklerde ayrılık acısı ne zaman başlar? Ayrılık sonrası kadın mı daha çabuk unutur erkek mi?
Ayrılık sonrası kimin daha çabuk unuttuğu, bireyin karakterine ve ilişkiye olan bağlılığına bağlıdır. Tabii genel olarak kadınlar duygularını daha açık yaşadıkları için ayrılık acısını daha çabuk atlatabilir. Kadınlar arkadaşlarıyla daha fazla konuşur, duygularını paylaşır ve destek alır. Erkekler ise içlerine kapanır ve duygularını ifade etmekte zorlanır. Bu nedenle erkekler acıyı daha uzun süre hissedebilir. Tabii bu her zaman geçerli değildir ve her bireyin iyileşme süreci farklıdır.
Aşk acısı hem erkekler hem de kadınlar için zorlu bir süreçtir. Bu süreci sağlıklı bir şekilde atlatmak için duygularını ifade etmekten çekinmemeli ve destek almaktan kaçınmamalısın. Hayatın sunduğu diğer güzelliklere odaklanmak, zamanla bu acının hafiflemesine yardımcı olur.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Özet geçeyim herkeste aynı mıdır bilemem;
1. Alkolün su gibi gitmesi
2. Arkadaslarla ayrılığın kritiği teselli vermeleri, 2. Kadınlara yönlendirme çabaları
3. Arkadaşları ağlama duvarı olarak kullanma, durumdan sıkılmaları
4. Kendini özgür hissetme, kendinle yeniden tanışma evresi, rahatlık ferahlık
5. Yıkılmadım ayaktayım pozları, spor salonunda story atmalar ( çalışmaya devam) pozları
6. Ozlemeler, geri dönmesini istemeler, barışmak için mücadele
7. Ayrılık sonrasi yaptıklarının öğrenilmesi ve soğuma evresi
8. Hissizlik ve kapanış.
Kimse vazgeçilmez değil, sadece alışkanlıklarını kolay bırakamıyor insan.80 Yorumla
+1 yılNormalde Derler ki erkekler aşk acısı çekerken hiçbir zaman dışarıya belli etmez kadınlar ise daha duygusaldır ve daha çok kendini belli eder mesela ağlayarak işi bu anlayışta çok yanlış bir şeydir Yani bunun erkeği kadını Yok maalesef aşk acısı çeken insanlar Normal şartlar altında dışarıya kendini belli etmezler Bu insanın iç yapısı ile doğru orantılı olan bir şeydir Öyle insanlar vardır ki yapısı serttir ama içi duygusaldır dışarıya belli etmez Öyle insanlar da vardır ki aşırı duygusal da ve kendini çok kolay belli eder yani bunun erkeği kadını yoktur maalesef insanın yapısı ile doğru orantılı olarak gelişen bir şeydir
64 Yorumla- +1 yıl
😭😭
- +1 yıl
@hemsireuzz iyimisin noldu
- +1 yıl
İyiyim 🙂
- +1 yıl
@hemsireuzz aman iyi ol lutfen 😊😊😊😊😊😊
Hiçbir ayrılık bir erkeği, tuttuğu takımının son haftada şampiyonluğu kaybetmesinin verdiği hisler kadar yaralayamaz😄 O yüzden çok da aşk acısı çektiği yoktur erkekleri. Biraz ağlar, iki kadeh içer, sonra geçer gider.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. başka kadınlarla eğlenerek aşk acısı çekiyorlar slglkfls
121 Yorumla
+1 yılNedeni bilinmez, ancak erkekler aşk acısından kadınlardan daha fazla etkilenir. Bunu ben değil, bunu bilim insanları, psikologlar, psikiyatristler söylüyor. Hal böyle iken neden erkekler aşk acısı yaşamazmış sanılır bunu da tam olarak bilen yok. Bazılarına göre ise bu sorunun cevabı çok basittir. Zira bizler ataerkil bir toplum olduğumuz için; erkeklerin üstlendiği bazı görevler, erkeklere yüklenen bazı özellikler vardır. İşte bu toplum tarafından daha doğar doğmaz yüklenen bu görev ve özellikler dolayısıyla çoğu zaman erkekler kendi hislerini gizlemek durumunda kalırlar.
30 YorumlaDünyada ne kadar kotu erkek varsa o kadarda kötü bayan vardır. 5 parmak bir değildir demiş atalarımız bu sözler her erkek için ve her kadın içinde geçerli değildir. İnsanlar vardır aşk acısını öyle cekerki açılarının bitmesi için ölümlerle sonuçlanmıştır. İnsanlar vardirki öyle aşk acısı çekmiştir uzaklara gitmiştir yanlız bir hayatı secmislerdir. Sevdikleri evlendikleri halde o bekarligi ve yanlışlığı seçmiştir. Öyleleri de vardır. Kendilerini içkiye başka bayanın kollarında başka erkeklerin kollarında bırakmıştır. Başka bayanın kollarında girmek sırf seni sevmediginden değildir. Bunlarda da aşk acısı vardır boşluğa kendini salarsin ya oda öyle bir sey
11 Yorumla
+1 yılAşk acısı depresif bir haldir. Genellersek kadınlar bu haldeyken daha çok sosyalleşir ve böylelikle erkeklere oranla daha çabuk atlatırlar. Erkekler ise kadınların tersine asosyalleşir, gittikçe içine kapanır. Erkek, doğası gereği güçlü olmak zorundadır. Genel olarak kimse güçsüz bir erkeğe değer vermez ama kadının güçlü olmak ve görünmek gibi bir derdi olmaz. Kadın bundan dolayı daha rahat olur ama erkek sürekli kendini baskılar. Bu baskılamanın dozunda göre bu depresif hal derinliğini belirler. Böylece erkeğin bu durumda nasıl bir ruh haline bürüneceği, neler yapabileceği kesin değildir.
20 Yorumla
+1 yılEn merak ettiğim acaba bana aşık olan biri oldu mu ve benim için aşk acısı çekti mi :). Benim için aşk sanırım iki kere oldu ikisinde de sevgilim olmadı o insanlar. Ama ben bir şey hissettiğimde %100 hissediyorum. Yani ortayı bulamıyorum ve kendimi çok hırpalıyorum. O yüzden acısı çok uzun zaman geçmiyor. Keşke ben de hiç umursamasam da acı çekmesem. Sağlıklı değil...
30 YorumlaŞaiirlere bakın aşkı nasıl anlatmışlar acı çekmeden aşkı anlatabilirlermiydi sessiz ve içimizde yaşarız kimi zaman ağlarız ama sonra aklımız başımıza gelir sorumluklarımız olduğunu düşünür acımızla yaşamaya çalışırız zamanla atlatılıyor işte ama sizler rahat hiç bir şey olmamış gibi yaşıyor sanıyorsunuz..
10 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişmekle birlikte kendini sosyal hayattan soyutlayan, arkadaşlarıyla dertleşip "lan ben çok özledim ama artık olmaz" muhabbeti yapan, kendini alkole veren ve kendine olan saygı seviyesine göre değişmekle birlikte her geceyi başka bir kızla geçiren versiyonlarını gördüm 😅
20 Yorumla
+1 yılErkekler de ağlar. Ağlar ama içten ağlar. Yüreği kan ağlar! hayatı zindan olur. Geceleri uyku tutmaz, sevdiği gelir aklına! Gecenin ışığında sigarasını yakar onu hatırlatan bir şarkıyla. Dar sokaklarda yürür kimsenin olmadığı, gün yüzünün görmediği mekanlarda. Akıl durur, yürek sızlar, her şey anlamsız gelir insana. Kaybetme korkusuyla yaşar her anı. Çünkü onsuz bir hayat düşünmez, düşünemez... sayfalara yetmez mürekkep. Anlatılmaz bir acıdır bu çünki.
60 Yorumla
+1 yılBunu anlatamam ama dinlete bilirim. İlk dinlediğimde beni çok etkilemişti...
https://music.youtube.com/watch?v=MzOsMG_R_xw&feature=share20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 425 cevap paylaştı.
+1 yılÇekmezler. Seven bir erkek bırakmaz. Gideni durdurmayan bir erkek de çok sevmiyordur ve acı da çekmez. Biz kızlar, düşmanımız gitse ağlayacağız.
52 Yorumla- +1 yıl
Yalnız, erkekler bizimle hemfikir değiller galiba
+1 yılHiç aşk acısı çeken bir erkeğin durumuna şahit olmadım ama her ne kadar tüh kaka yapılsalarda bizim kadar acı çektiklerini düşünüyorum. İfade ediş şekillerimiz farklı sadece hepsi bu
20 Yorumla
+1 yılBirçok kişi kadınlara yönelir yazmış bana göre ön yargıdan ibaret düşünceler silsilesi. Bazı anlar gelir aramak ister arayamaz, bazı anlar gelir birisiyle konuşmak ister ama konuşamaz;eğer siz onun en yakını olmayı başarabildiyseniz bu ona daha çok koyar çünkü hem ona değer veren birini hemde en yakın arkadaşını kaybetmiştir. Erkeklerde üzülür kızlar!
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 736 cevap paylaştı. erkek arkadaşımla yeni ayrıldık. bir hafta sonra kendisi yalovada tatildeydi bir tane clubten de Story atmıştı açık saçık kızlarr. Ben inanmıyorum onların aşk acısı çekebildiğine 😂
44 Yorumla- +1 yıl
Öyle görünce sen acı çektin hatta demi fkalmdmdsl
- +1 yıl
Doğru kızlarda bu çok net bir tavır direk soğuyorlar böyle durumlarda

Diyerek geçiyorum..
50 Yorumla
+1 yılBence kadınlar gibi yansıtamazlar acılarını. O yüzden içinde yaşarlar.
50 YorumlaBenimkiyle bir yerde dek geldik o zaman aramız kötüydü oturmuş ağlıyor o zaman bıraktım bütün erkekler aynı demeyi...
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılIçki içtiklerini biliyorum. Sigara kullanıyorlarsa, sigara kullanımı da çok artıyor o ara. Uyuşturucu kullanan da var.
34 Yorumla- +1 yıl
Yok artik bunlar baya yıkılıyor biz neden sadece ağlıyoruz?
- +1 yıl
Sigara içiyoruz ama. Erkekler de ağlar bence ama kadınlarınki konuşulur genelde
- +1 yıl
Dillere destan ağlıyoruz ondandır 😉
- Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu erkeklere sormak gerekir.
Söz sizde.
Bir erkek nasıl aşk acısı çeker?
Kamuoyunu bilgilendirin..41 Yorumla- +1 yıl
İçinde dağlar yıkılır her şeyi yok etmek ister kahrolur yansıtmaz çoğumuz ama üzülürüz
Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Erkekler duygularını belli etmediklerinden sadece içinde fırtınalar kopar dışardan ise hayatına devam eder görünür çoğunlukla, tabii kendine başka heyecanlar arayıp unutmak isteyenlerde var
10 Yorumlaİçlerine kapanıyorlar. Çaktırmamaya çalışıyorlar en geç 1 haftaya atlatıyorlar
61 Yorumla- +1 yıl
Ellerine sağlık olay tamemen bu küçüklükten itibaren kız gibi ağlama dedikleri için herkes biz erkekler başka erkeklerde ağlamayı zayıflık olarak görürüz bu yüzden tek başımıza ağlarız sonra da unutur yolumuza bakarız
+1 yılYorganın altına girip hüüğğ diye ağladığımızı itiraf edelim beyler
41 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi 😅
+1 yılsadece kızların agladıgı saçmalıgı var geceleri kimse duymasın diye yastıgı ısırmışlıgım var
50 Yorumla
+1 yılErkeklerde ağlar😀
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Aşk acısı çekmiyolar bence. Ya da acılarını içlerine atıp yok sayarak yaşıyorlar ki böyleyse gerçekten çok başarılılar.
20 YorumlaÇok seven kendini içkiye vuruyomuş diğerleri başka kadınlarla...
İki farklı arkadaştan duydum bunu20 YorumlaBurda ne kadar erkek düşmanı varmış ben size diyim erkeği kadını yok bu işin seven insan acı çeker gerisi fasa fiso
30 YorumlaDeymez kimseye ben eski ben değilim ama erkeklerde içten yaşar belli etmemeye çalışırız duygusuz değiliz yani 😀
20 Yorumla
+1 yılKızlar lütfen artık erkeklere duygusuz varlıklarmış gibi davranmayı bırakın
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Biz de yani insanız, vakti zamaniyle aylarca ağladığımı bilirim. Ne olduğunu sormayın, iyi kazık yedim :((
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten erkek adam ask acısı cekmez aşkı çeker karşılıksız da olsa aşkın acisini cekmez tadını bilir ayarını bilir
10 Yorumla
+1 yılErkekler aşk acısını başka kadınla avunarak çeker.
90 YorumlaSıradakiyle yollarına devam ederler, erkeklerin aşk acısı çektiğini düşünmüyorum.
50 Yorumlailk önce başka kızlarla konuşuyorlar sonra onlarda tutmayınca tabi ki kizin ahını aldıklarından 6 ay 1 yıl sonra kafaya dank ediyor üzücü
20 Yorumla
+1 yılMerhametini yitiriyorlar vicdansiz kotu kalpli oluyorlar.
20 Yorumla
+1 yılİçine kapanan var, ağlayan var, yeni ilişkiye başlayanlar var.
20 YorumlaOnlarda galiba kimse yokken bir köşeye çekilip ağlarlar. Sigara falan içerler herhalde
20 Yorumla
+1 yılGece yastığa kafayı koyunca zınk diye saplanıyor düşünceler kafaya sonra kalkıp içmeye başlıyor sabah olunca durgun bir şekilde akşam ediyor sonra bidaha içiyor sonra uykusuzluktan mala bağlıyor sonra sızıyor leş gibi
00 YorumlaEskiden herhangi bir kadını unutma sürem 30 dk'ydı. Şimdi saniyeye indi.
Aşk acısı çekecek olsaydım, erkek doğmazdım.
Ha unutmadan, kadınlar benim için toz tanesi kadar değer arz etmiyor...00 Yorumla
+1 yılErkeklerin yorumlarını okumaya geldim. Burnumu çeke çeke okuyorum. 😅😅
10 Yorumla
+1 yılYeni kızlara yavşayıp eskinin tadını bulmaya calisarak gjsknvng
20 Yorumla
+1 yılBen üzülürüm sonra oyuna girip kazanınca mutlu olurum 😂😂
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı.
+1 yılDünya ağır siklet boks şampiyonundan, diyaframına yumruk yemiş gibi yaşıyor
10 Yorumla yaşamak anlamsız eziyetten başka bişey her şey boş ölmek istiyorum bir an önce
10 YorumlaSigara kullanıyorsa sigaraya vurur kendini alkol kullanıyorsa biraya rakıya falan vurur. Hiçbirşey kullanmıyorsa birşeye başlamaya meyilli oluyor. Hiç meyil etmezse kesinlikle hergün acı çekmeyi geçirip unutmak için birşeylere başvuruyor. Film izlemek video izlemek oyun oynamak dışarda gezmek vs.
00 Yorumla
+1 yılErkekler ask acisi mi cekiyor 🤔
52 Yorumla
+1 yılyorum okumaya geldim.
30 Yorumla
+1 yılnapalım çare yok bir 15 dakka falan katlanıyoz be kanka
10 Yorumla
+1 yılbir kadın için acı çekmeyin sizin ne halde olduğunuzu bilmezler varınızı yoğunuzu bilmez hep ilgi hep yanında ol isterler sizi önemsemezler hep peşinden sizi sürükler sizi bıktırır boşverin değer vermeyin fazla sizi oyuncak gibi kullanırlar.
10 Yorumlakendim aşk acısını hiç sevmem kızlarında öyle cok acı cektiğini düsünmüyorum eskide kaldı hakiki aşklar simdikiler gönül eglendirme keyfe zevke aşk diyorlar
20 Yorumlaİçine döker
bilgisayar oyunu play station oynar
sigara içen sigara elinde diğer elinde içkisi00 YorumlaDertli bir müzik açar ağlar varsa arkadaşını çağırır ona dert yanar felan kamyon arkası sözleri söyler felan :D
00 YorumlaErkekler de ağlar. Gönül eğlendiren karaktersizlerle her erkeği bir tutmayın. Nasıl ki her kadın aynı olmadığı gibi
00 Yorumla
+1 yılErkekler acı çekmez demişsiniz ancak ilkokulda sevdiğim kızı her hatırladığımda oturup şiir yazıyorum.
32 Yorumla- +1 yıl
@mögeapla keşke sevenler de olsa insan kendi kendini kandiriyor bir süre sonra. Tek taraflı kötü bir durum
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Pipileri acır 😜aşk acısı çektiklerini sanmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı. çoktan unuttuğum bir şey,
her şeyin alt üst oluyor,00 Yorumla
+1 yılErkeklerin aşk acısı çektiğine kesinlikle inanmıyorum 🙄
40 Yorumla
+1 yıleger bir erkek gercekten sevmisse onun icin cok zor gublerdir gercekten nerde pislik varsa oraya gider kendini kaybeder gozu gormez hicbirseyi
10 YorumlaBen olsam Rakıya vururum can 😀
12 Yorumla- +1 yıl
Sonra rakı da bize vursun can 😂
Kadınlara yönelirler genelde. Çivi çiviyi söker hesabı
20 YorumlaBilmiyom genelde aşk acısı çeken erkek görmedim ama illaki vardır
20 Yorumla- Devamını Gör (70)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem