Sizce sizi çok seven birini kırmadan bir ilişkiyi nasıl bitirebilir? Kalp kırmadan bir ilişki nasıl bitirilir?

Sizce sizi çok seven birini kırmadan bir ilişkiyi nasıl bitirebilir? Kalp kırmadan bir ilişki nasıl bitirilir?
Aşk dünyanın en güzel duygusu, ah bir de ayrılık olmasa. :/ Bazen çok sevsek de vazgeçmemiz gerekebiliyor. İşte o zaman da sevdiğimiz insanı üzmeden ayrılmak istiyoruz. Karşındakini kırmadan ayrılma yolları nelermiş anlatayım.
Karşılıklı olarak sevdiğin birini kırmadan nasıl ayrılırsın? Elbette bu çok zor. Her ne kadar kalp kırmadan ilişkiyi bitirme yollarını aktaracak olsam da her insanın duygu durumu farklı. Ben en az hasarla atlatmayı anlatayım.
Kalp kırmadan ilişkiyi bitirmek bu yollarla yapılabilir. Umarım yöntemlerim faydalı olur ve sorunsuz bir şekilde ayrılırsın. Şimdiden kolay gelsin. :)
Seni sevmiyorum, denedim çabaladım, yürümüyor, daha fazla seni ümitlendirmeye hakkım yok (ilişkiyi kim nasıl başlattı bilmiyorum) ne kadar denesemde yapamıyorum, her şey gönlünce olsun hakkını helal et
Diyebilirsin
Kisa 1 konuşma yaparsın artık olmuyor seni sevmeyi denedim lütfen anla beni vs gibi şeyler söyler ayrilirsin
bir kız bana dese ben üzülürdüm bunları :)
Sevmediğini mutlu olmadığını anlat o senin becerine kalmis
o kadar becerikli değilsem
yapabilecegin en guzel sey once onu karsina alip senin hakkinda neler hissettigini ogrenmek. Eger "sen mukemmel birisin, seni cok seviyorum" falan derse bil ki sen o kiza ayrilalim dersen cok uzulur, mahvolur... Yani kirmadan soylenmez. Ayrilmak istendigi zaman ne kadar durustce, sakince veya iyi bir sekilde soylesen de kizlar uzulur, kirilir, aci cekerler. O yuzden en azindan durust ol ve yanina git ama sakin bir zamanda ve sakin bir ortamda karsisina gec ve onun hakkinda neler dusundugunu anlat. Sakin "sen benden daha iyilerine layiksin, ben seni haketmiyorum" gibi klise laflar soyleme. Ne dusunuyorsan durust bir sekilde ona anlat ve ayrilmak istedigini soyle.
Bazi arkadaslar kendinden soğut dediler ama oyle yapma sakin.. En güzeli açık yüreklikle ve tatli bir dille eskisi gibi duyguların yoğun olmadiğini anlatmak. Illa ki uzulecektir ama en azindan iyi ayrilmis olacaksiniz ve sana gonul koymaz... Bu arada ahmet olmayacaksa, ne olup bittigine burada paylasir misin?
Cevap
21Cevap
Bir ilişkiyi sonlandırmak her zaman zorlu bir durumdur ve karşıdaki kişiyi incitme riski taşır. Ancak, bazı adımları takip ederek ilişkiyi daha olumlu bir şekilde sonlandırabilirsiniz. İşte karşıdakini kırmadan bir ilişkiyi nasıl bitirebileceğinize dair bazı öneriler:
Kendi hislerinizi anlayın: İlişkiyi bitirmek istediğinizden emin olun. İçsel olarak kararlı olmanız önemlidir, böylece karşıdaki kişiye net bir şekilde iletebilirsiniz.
Önceden hazırlanın: İlişkiyi bitireceğiniz zamanı ve yeri seçin. Rahat ve özel bir ortam seçmek, her ikinizin de duygusal tepkilerini ifade edebilmesini sağlar.
Dürüst ve net olun: İlişkiyi bitirmek isteğinizi karşıdaki kişiyle dürüstçe paylaşın. Ne hissettiğinizi ve neden ilişkiyi bitirmek istediğinizi açıkça ifade edin. Ancak, suçlayıcı ya da aşağılayıcı bir dil kullanmaktan kaçının.
Dinleyici olun: Karşıdaki kişinin tepkilerini, hislerini ve düşüncelerini anlamaya çalışın. Empati gösterin ve onların duygularını geçerli bir şekilde dinleyin.
Soruları cevaplayın: Karşıdaki kişinin olası sorularını yanıtlayın. İlişkiyi bitirmek istemenizin nedenlerini daha net bir şekilde açıklayabilirsiniz. Ancak, gereksiz ayrıntılara girmekten kaçının ve karşıdaki kişiyi suçlamaktan kaçının.
Kendinizi ifade edin, karşıdaki kişiyi suçlamayın: Kendi duygularınızı ve deneyimlerinizi ifade edin, ancak karşıdaki kişiyi suçlamaktan kaçının. İlişkiyi bitirmenizin nedeninin sizin duygusal ihtiyaçlarınız olduğunu vurgulayın.
Sabırlı olun: Karşıdaki kişinin tepkileri ve duygusal süreci için anlayışlı ve sabırlı olun. İlişkiyi bitirme kararınızı hemen kabul etmeyebilirler ve zamanla kabullenme süreci yaşayabilirler.
Destek sunun: İlişkiyi bitirmenin ardından, karşıdaki kişinin duygusal ihtiyaçlarını anlamaya çalışın ve destek sunun. İlişkinin sona ermesiyle ilgili duygusal sürecini yaşamasına yardımcı olabilecek kaynaklar önerebilirsiniz.
Unutmayın ki her ilişki farklıdır ve her iki tarafın da duygusal tepkileri farklı olabilir. Bu nedenle, karşıdaki kişinin tepkilerine saygı göstermek ve duygusal süreçlerini yaşamalarına izin vermek önemlidir.
niye eziyet çektiriyosunuz ki sevmiyosanız neden başlıyosunuz? Kafa karışıklığını bir kişide geçirmek şartmı?
ilk tanıştığın kişiyle hayatını devam mı ettirdin veya ettireceksin?
ettirmeyeceğim ya da ettireceğim anlamına gelmez.. bir insanı sevemiyorsanız anladığınız an yaparsınız bunu.. zaman geçtikten sonra değil..
zamanla soğumak diye birşey olamaz yani size göre?
mutlaka olur olurda o insanın hayal kırıklığını umutlarını duygularını ne yapmayı düşünüyosun
bende bu soruya cvp arıyorum bu arada
yapmayın valla üzmeyin ya üzmeden ayrılmak diye bir olay yok.. yazık değilmi.. al karşına konuş içindekleri söyle sorun her neyse başka saçmasapan birşey yapma bence
peki teşekkür
Arkadaş kalabileceğinizi söylemek onu çok mutlu edecektir.
işe yararmı ki eminmiisn başına geldimi yani
Evet red edildimde arkadaş kalabileceğimizi söylediğinde çok mutlu olmuştum.
Biri var demiştim kıskanan çocuk onu çok seviyordu bende şahit bir ara gördüm herhalde annesiyle anlaşamadılar olmadı barıştılar ben evde o çocukla buluşmak için nöbetçi tuttu evde dedi ben yanına gidecem oda zengindi ama şöyle bir şey var çocuk yüz olarak ona yakışmıyordu sonra bu yeni zengin çocuğu bulunca ayrıldılar o ayrıldı ve 2021de evlendiler
Yok öyle bir dünya.. o kalpler kırılacakki adı ayrık olsun..
galiba doğru diyorsun
Soğut kendinden anca o ayrılsın kırılmasını istemiysan ama yinede kırılır ya.
en güzeli galiba bu
Yarın bununla ilgili çok güzel bir makale paylaşacağım :)
peki yarın oldu nerde makale okuyalım
kendinden soğut mesela cinsel yaklaş ne bilim yoksa kırmamanın yolu yok ;)
anlıyorum
Senden nefret ediyorum seni tanıdığım güne lanet olsun acıdığım tek şey seninle kaybettiğim zamanım dee..
şahsen bana biri bunları dese kırılmam direk bunalıma girerim galiba :/
O mümkün değil seni seviyor sen onun hayatından gidiceksin ve o kırılmayacak öyle mi bu kadar kolay değil beyler.
bitirmesen olmuyormu bekle belki o bitirir madem kırmak istemiyorsun
ya hiç bitirmezse?
onu bilemiyorum işte
Kirmadan ayrilmak diye bisey yok
anlıyorum
Birakma sebebin nedir seni seven kişiden daha önemli ne var kariyer mi istiyosun ailen mi istemiyor
Bence ancak iki tarafın da sevgisi bittiyse mümkün yoksa illa ki bir taraf kırılıp üzülür ya da iki taraf da🥺
Kanka direk şu kelime sen beni sevmiyorsun inanmıyorum benim verdiğim değeri halettiğine inanmıyorum ve severken bu ilişkiye son vermek istiyorum de 😉😉
Sen daha iyilerine layıksın, sorun sende değil bende gibi klişe, boş ve saçma cümlelerle karşındakinin ben neden bu kadar salak bir insanla beraber olmuşum diyerek kendiliğinden ayrılmasını sağlayabilirsin.
Kırmadan ayrılacağını zannedersin ama farkında olmadan zaten kırarsın o yüzden kasmaya gerek yok benim yatptığım bir taktik var tartışma çıkaracaksın aşırı kıskançlık yap mesela dışara çıkmanı istemiyorum sen buna mı baktın bitti artık deyip ayrıl
Yawrum senden artik elektirik alamiyom ama üzülme butun sorun benim de yeter 😀😊
yeşilçam filminde hissettim kendimi :)
alacağın bedduayı göze alabiliyormusun?
bana olacakları düşünmüyorum
Acikca bitti denmeli diye dusunuyorum. Kirmamaya calismak umut verip daha fazla kirmaktir. Net ol
1 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
En İyi Cevap